Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/669 anonim ***** válasza:
Gondolom aki majd kap vissza azt is az utolso napon fogják kiutalni.
2015. ápr. 28. 15:58
 32/669 demy01 ***** válasza:

# 26

rosszul tudod.

Olvasd el a törvényt.

15 napon belül kell kifizetni.

2015. ápr. 28. 17:28
 33/669 anonim ***** válasza:

Én is várom a levelet, nekem még élő szerződésem van.

Ezek a tetvek kiküldték már a májusi csekkemet is előre.

Nem változott az összeg.Felhívtan őket és azt mondták, hogy Júniustól várhatom a kompenzációt.Kiváncsi vagyok mennyivel csökken majd.

2015. ápr. 29. 11:40
 34/669 anonim ***** válasza:
Nekem 2 évembe tellett mire elintézték egyáltalán, hogy a címemet átírják. Addig az engem követő lakó minden hónapban postázta a csekket utánam. A baj az volt, hogy ő is albérletbe adta ki a lakást tehát rendszeresen késve kaptam meg. Minden hónapban szóltam nekik miatta minden hónapban rádobták a 2500 késedelmit. Az utolsó 5 - 6 hónapban sikerült végre rávenni őket, hogy jó helyre postázzák. Most szinte biztos vagyok benne, hogy megint rossz címre fog menni. Nem tudom miért éri meg nekik, hogy ennyire leterheltetik a vonalaikat. Szemetek.
2015. ápr. 29. 11:54
 35/669 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is várom a levelet, kíváncsi vagyok. Nekem 2010-ben szűnt meg a szerződésem, nem kedvezményesen törlesztettem hanem előtörlesztést csináltam. Kíváncsi vagyok mikorra érkezik meg a levél.

Érdekes olvasni a fenti tapasztalatokat... én mindigy időben megkaptam a levelet, sőtt a címem módosítása is pikkpakk megvolt.

Amikor elkezdődött ez a mizéria írtam nekik emilt, hogy ki vagyok milyen szerződésszámon volt cuccom és hogy hát ha lesz értesítő akkor a régi címem helyett az újra legyenek oly szívesek küldeni. Ez volt januárban. Március végén hívtam fel őket, hogy küldtem egy mailt anno , és hogy szeretném ellenőrizni a dolog sikerességét. 1 perc gyors egyeztetés után a hölgy mondta is a módosított címemet. Meg is lepődtem, mert a bankok nem szoktak "egyszerűek" lenni. Ez nekem pozitiv volt.

Mielőtt bárki azt mondja rám, hogy Bank Plusos alkalmazott vagyok és fényezem őket azt el kell keserítsem, sajnos nem vagyok az + az összes bankot rühellem amennyire csak lehet...

2015. ápr. 29. 21:26
 36/669 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nem jött meg igy még várhatok 1 hetet.
2015. ápr. 30. 09:44
 37/669 Nani70 válasza:

Üdvözlet!!

Aki nem kap semilyen értesítöt az elszámolásról, az hova fordulhat??

2015. ápr. 30. 11:36
 38/669 anonim ***** válasza:
MA adták postára hétfő kedd mire megjön. HA nem jön akkor őket kell hívni
2015. ápr. 30. 21:57
 39/669 anonim ***** válasza:
"Az elszámolásokat különböző időpontokban küldik meg a fogyasztóknak. A devizaalapú szerződések esetében március 1. és április 30. között kapják meg a hitelesek."
2015. máj. 1. 15:57
 40/669 anonim ***** válasza:

sziasztok! ezt tegnap tették fel:

[link]

ilyenkor van valami szankció rájuk nézve?

2015. máj. 1. 19:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!