Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?
# 26
rosszul tudod.
Olvasd el a törvényt.
15 napon belül kell kifizetni.
Én is várom a levelet, nekem még élő szerződésem van.
Ezek a tetvek kiküldték már a májusi csekkemet is előre.
Nem változott az összeg.Felhívtan őket és azt mondták, hogy Júniustól várhatom a kompenzációt.Kiváncsi vagyok mennyivel csökken majd.
Sziasztok!
Én is várom a levelet, kíváncsi vagyok. Nekem 2010-ben szűnt meg a szerződésem, nem kedvezményesen törlesztettem hanem előtörlesztést csináltam. Kíváncsi vagyok mikorra érkezik meg a levél.
Érdekes olvasni a fenti tapasztalatokat... én mindigy időben megkaptam a levelet, sőtt a címem módosítása is pikkpakk megvolt.
Amikor elkezdődött ez a mizéria írtam nekik emilt, hogy ki vagyok milyen szerződésszámon volt cuccom és hogy hát ha lesz értesítő akkor a régi címem helyett az újra legyenek oly szívesek küldeni. Ez volt januárban. Március végén hívtam fel őket, hogy küldtem egy mailt anno , és hogy szeretném ellenőrizni a dolog sikerességét. 1 perc gyors egyeztetés után a hölgy mondta is a módosított címemet. Meg is lepődtem, mert a bankok nem szoktak "egyszerűek" lenni. Ez nekem pozitiv volt.
Mielőtt bárki azt mondja rám, hogy Bank Plusos alkalmazott vagyok és fényezem őket azt el kell keserítsem, sajnos nem vagyok az + az összes bankot rühellem amennyire csak lehet...
Üdvözlet!!
Aki nem kap semilyen értesítöt az elszámolásról, az hova fordulhat??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!