Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Banif plus Banktol valaki mar...

László Pál kérdése:

Banif plus Banktol valaki mar kapott ertesitest akinek deviza hitele volt?

Figyelt kérdés
2007 ben vettem fel 2.5 milliot negy evig fizettem svajci frank alapu hitelt.Vajon mivel szamolhatok ha egyaltalan kapok vissza az autohitelembol.

2015. ápr. 11. 08:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/669 A kérdező kommentje:
A jovo heten jonnie kell a levelnek.Amennyiben nem en megyek ugyvedhez.
2015. ápr. 25. 15:09
 22/669 anonim ***** válasza:
Az a baj ha tényleg ápr 30 adják fel akkor az max május 4 - 5 körül jön meg. Tehát még 2 hét várakozás. 😞 És akkor még minimum 30 nap mire az átutalás lezajlik. Mert tuti azt is az utolsó pillanatban fogják csinálni.
2015. ápr. 26. 07:47
 23/669 anonim ***** válasza:
Én ugy tudom 15 napon belül le kell rendezni az esetleges kifizetéseket.
2015. ápr. 26. 15:29
 24/669 anonim ***** válasza:
Nekem 30 -at mondtak a telefonba.
2015. ápr. 26. 15:39
 25/669 demy01 ***** válasza:
15 napon belül kell teljesiteni a pénzügyi utalást. a 30 nap a panaszra vonatkozik.
2015. ápr. 26. 19:55
 26/669 anonim ***** válasza:
Nekem az Otp betartotta a 30 napot a kifizetéssel, nem gondolom, hogy a Banif ,ha még a levelet se küldte ki, akkor majd 15 napon belül kifizet! Rendesen betartják a kifizetésre is a május 30-át, mert úgy tudom addig kell kifizetniük azoknak a bankoknak akik ápr. 30-ig értesítést küldenek.
2015. ápr. 27. 09:53
 27/669 anonim ***** válasza:
Most hivtam öket a nö megmondta hogy csak jövöhéten fogom megkapni mert még postára se adták.
2015. ápr. 27. 11:56
 28/669 anonim ***** válasza:
Köszönöm az információt. Én egész nap próbáltam hívni őket de csak muzsika volt. Miért jó ez nekik hogy az utolsó pillanatban küldik? Patkány banda
2015. ápr. 27. 16:41
 29/669 moncsi02 ***** válasza:
Két perce beszéltem velük és el sem kezdték a postázást. Unott telefonos kisasszony közölte, hogy április 30. Szemét banda ez tuti.
2015. ápr. 28. 11:13
 30/669 anonim ***** válasza:

Gondolom, hogy azért hagyják az utolsó pillanatra, mert addig is a mi pénzünket használják, forgatják.

Sajnos én is mint sokan előttem azt tudom mondani, hogy nagyon nem korrekt ez a bank, és a tényleg hozzá nem értő emberek. Egyszer mi is bent voltunk a bankba, mert egy kis gond akadt a csoportos beszedéssel kapcsolatban, az egyik bank nem engedte az utalást, pedig fedezet volt bőven rajta. Késedelmi kamatot számítottak fel, nem is keveset. Amikor személyen megkérdeztem, a hölgy csak annyit mondott, hogy NEM FÉRT RÁ A SZERZŐDÉSRE, nem kezdtek egy sok miatt új lapot!

Névváltozás volt, bejelentettem, és szó szerint elhajtottak, még a fegyveres őr is oda jött, hogy mit képzelek magamról! Ekkor írtam egy panaszlevelet, de értelme nem volt, sőt.... a fickó még a mai napig is ott dolgozik. Hát ennyit erről, hogy korrekt bank lenne! Kíváncsi vagyok, hogy mikor is fogjuk megkapni valójában a levelet. Ha kap valaki írja meg! Elvileg a híradóban azt mondták ,hogy legkorábban május 4.-től várható a postán történő kikézbesítés!

2015. ápr. 28. 14:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!