A Lombard-tól kapott már valaki levelet, illetve pénzt vissza a devizahitelesek elszámolása kapcsán?
Figyelt kérdés
Én még nem kaptam, sőt akiket kérdeztem, senki nem kapott. Tudom, hogy április vége a határidő, csak tudni szeretném, hogy egyáltalán megkezdték-e a foglalkozást ezzel a dologgal.2015. ápr. 4. 17:06
231/295 anonim válasza:
Megkaptam a részletes elszámolás és a részletes elszámolás egy összevonatolt részét. Mi szerint a visszajáró összeg egy része átszámított tőketartozás. Ezt a részletes levezetésbe megtaláltam, hogy jön ki a lombardnak. Viszont az átszámított lejárt tartozás összegét nem tudtam beazonosítani. Valaki ebbe tud segíteni? köszi
232/295 anonim válasza:
Én május 7.-én kértem meg a részletes elszámolást, amit még a mai napig sem kaptam meg. Valaki aki ilyen tájt kérte megkapta már? Illetve ha nem kapom meg mit tehetek?Köszi
233/295 zolee8008 válasza:
Töltsd le a Lombard Extra Help Online ügyfélszolgálatán keresztül.
234/295 zolee8008 válasza:
Üdv! Én is megkaptam a részletes elszámolást, sehogy sem jön ki belőle, az az összeg, 12.000 Ft, amit a Lombard kiszámolt. Nincsenek benne összegző sorok.Viszont kijött belőle egy 50 ezer körüli összeg abból az oszlopból, aminek az a neve, hogy díj és árfolyamból eredő túlfizetés. Nem ezt kellene visszafizetniük? Tud ebben valaki segíteni?
A mellékelt magyarázó levélbe erre az oszlopra az van írva, hogy a finanszírozó által tisztességtelenül felszámított díj, kamatemelés és árfolyamrés alapján felszámított összeg.
235/295 anonim válasza:
Üdv! Valaki kapott már átutalással visszatérítést a bankszámlájára a Lombardtól? Én Május 4.-én adtam fel a levelet, ajánlott, elsőbbségi, de még nem utaltak semmit.
236/295 anonim válasza:
Ugyanígy vagyunk semmit nem kaptunk még maj 4.-én adtuk fel elsőbbségin de azota se jott szamlara penz.
237/295 anonim válasza:
Valaki tudja mi az az "s" kamatkedvezmény??
238/295 anonim válasza:
Ismét 235.-ös vagyok.
Az előbb kaptam meg a pénzt átutalással. Május 4.-én adtam fel a levelet elsőbbségi, ajánlottan.
239/295 anonim válasza:
Április 28-án adtam fel a levelet elsőbbségi ajánlottan, ma kaptam meg a pénzt.
240/295 anonim válasza:
Érdeklődnék, hogy akinek menet közben forintosították a lombard hitelét annak hogy számoltak el? Külön vették a devizás és forintos részt, vagy egyben számoltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!