Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A Lombard-tól kapott már...

A Lombard-tól kapott már valaki levelet, illetve pénzt vissza a devizahitelesek elszámolása kapcsán?

Figyelt kérdés
Én még nem kaptam, sőt akiket kérdeztem, senki nem kapott. Tudom, hogy április vége a határidő, csak tudni szeretném, hogy egyáltalán megkezdték-e a foglalkozást ezzel a dologgal.

2015. ápr. 4. 17:06
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/295 Spartan85 válasza:
Május 5-én küldtem vissza a nyilatkozatot, hogy számlára kérem a pénzt. Tértivevénnyel adtam fel. Se tértivevény, se pénz nem jött még... :(
2015. máj. 15. 14:20
 222/295 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én már megkaptam a részletest, már az első sorban rosszul szoroztak, nem jó kamatot számoltak a törlesztőrészletben (egy szorzás meg egy osztás), úh. magam csináltam egy excel táblázatot, hónapról hónapra levezettem mindent, beszámoltam az árfolyamrés túlfizetést esedékességkor a tőke-előtörlesztésként, és késedelmi kama nélkül 100ezerrel több jött ki, mint amit a lombard számolt. Szépen megküldtem nekik a panaszt, külön kiemelve a jogtalan "kedvezmény"-levonást (idézve a törvényi passzusokat). Nyilván elutasítják, de akkor sem hagyom szó nélkül, majd jön a PBT. Egyúttal az egész köteget e-mailben elküldtem az MNB-nek, ugyanez a standard szöveg jött nekem is. Szerintemel se olvasták, mert írtá, hogy a pénzintézethez forduljak, bla-bla, holott én írtam nekik, hogy ezt megtettem, és ez csak egy jelzés akar lenni a lombard szemétségéről. Igaz, az mnb válaszlevelének első sora ez volt: Köszönjük jelzését. Lehet, h a lényeg mégiscsak eljutott az agyukig. Mindenesetre jó lenne, ha minél többen jeleznénk az mnb-nek ezt, hátha "ráérnek" egyszer utána nézni. Az általuk már ellenőrzött bankok listáján a lombard -még- nincs rajta. Szóval írjatok!
2015. máj. 15. 17:37
 223/295 anonim válasza:
Online ügyfélszolgálaton látom már, hogy az integrált cascora mennyi jár vissza: 2167 Ft (4 év volt) Ne várjatok sokat!
2015. máj. 15. 21:07
 224/295 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom javasolni mindenkinek, hogy ne hagyja rá a dolgokat! A Lombard Lízing Zrt. a mai napig törvénysértéseket követ el az adósaival szemben! Ez nem kérdés, hanem puszta tény! Nagyon sok a panasz velük kapcsolatban. Mindent elkövetnek hogy újra és újra becsapják a hiteleseket! Azt a stratégiát követik, miszerint minden egyes adóst megkárosítanak, majd aki nem hagyja és képes kiszámolni az őt ért kárt + ezt a PBT vagy a Polgári peres bíróság előtt is be tudja bizonyítani, annak csak a legszükségesebb mértékben adják vissza a pénzét! Ez a leg undorítóbb és a leg pofátlanabb banki magatartás! Ki merem jelenteni hogy példátlan Magyarországon és példátlan szerintem az egész világon! Soha nem láttam és nem hallottam még ilyet 40év alatt! Azért fontos hogy minden károsult panasszal és jogorvoslattal éljen, mert ha tömeges a kárigény talán akkor kénytelen lesz a jogosult hatóság is lépni. Addig míg itt ezen az internetes fórumon 10-en, 20-an egymásnak panaszkodunk ez nem hoz nekünk kézzel fogható eredményt. Az MNB magatartása felettéb gyanus, de bízzunk abban hogy nincs a háttérben sumákság...
2015. máj. 16. 10:07
 225/295 anonim ***** válasza:
Tud-e valaki olyan irodát, szervezetet aki(k) tudnak segíteni átszámolni a valódi visszajáró tisztességtelenűl felszámolt összeget? Azzal nem érünk el semmit hogy ,,jóval több jár vissza", ill. az ,,internetes kalkulátorok mutatnak". ezek nem referenciák, nem fogadja el sem a PBT, sem a polgári peres bíróság. Konkrét jól levezetett számítások kellenek + azok tételes összevetése, ahol jól és vitathatatlanul látszik az eltérés.
2015. máj. 16. 10:31
 226/295 anonim válasza:
Akinek már lejárt lombardos hitel után állapitották meg a tulfizetest,milyen árfolyamon számoltak el. A lejáratkorin vagy a mostanin. Vagyis ha megállapittak pl. 100chf tulfizetèst akkor a lejáratkori árfolyamon állapitották a forintösszeget vagy a 2015 februárin.
2015. máj. 16. 12:46
 227/295 anonim ***** válasza:
Tudomásom szerint 2015. februári árfolyamon. (Akkori árfolyamon, amokor az elszámolás megtörtént.)
2015. máj. 16. 13:07
 228/295 anonim válasza:
Ès ez hol van leirva,mert nem találom.
2015. máj. 16. 13:40
 229/295 anonim ***** válasza:
Sehol! A Lombard levelei nem a teljes körű tisztességes tájékoztatást szolgálják. Sok minden hiányzik belőle, ami meg benne van az átverés.
2015. máj. 16. 14:42
 230/295 anonim válasza:
Megkaptam a részletes elszámolás és a részletes elszámolás egy összevonatolt részét. Mi szerint a visszajáró összeg egy része átszámított tőketartozás. Ezt a részletes levezetésbe megtaláltam, hogy jön ki a lombardnak. Viszon
2015. máj. 16. 21:38
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!