Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A Lombard-tól kapott már...

A Lombard-tól kapott már valaki levelet, illetve pénzt vissza a devizahitelesek elszámolása kapcsán?

Figyelt kérdés
Én még nem kaptam, sőt akiket kérdeztem, senki nem kapott. Tudom, hogy április vége a határidő, csak tudni szeretném, hogy egyáltalán megkezdték-e a foglalkozást ezzel a dologgal.

2015. ápr. 4. 17:06
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/295 djgodzi válasza:
Kedves egybegyűltek! Én végigolvasva itt az összes hozzászólást, csak bámulok azokon, aki hőbörögnek a 170-180 ezres jóváírásokon! Én a 2,4 milliós 2007-ben felevett, ma is futó hitelemre 10.900 Ft-ot kapok vissza. Na ez a vérlázító, meg a nulla Ft. Természetesen a Lombardg∑©i banktól van a hitelem. Szívből gyűlölöm őket!!!
2015. máj. 8. 12:48
 162/295 anonim ***** válasza:
Nem kell azokat ,,bámulni akik hőbörögnek". Ne hidd azt hogy akik 170-180e ft jóváírást kaptak azok ,,jól jártak"! Téged is és őket is (velem egyetemben 147.000Ft jóváírással)minősíthetetlen módon becsaptak, átvertek, félrevezettek... A saját szerződésemet és a banktól kapott papirokat (összes egyenlegértesítő, banki adatok..) elvittem egy jó nevű könyvelőhöz, aki a banki képlettel átszámolva arra a következtetésre jutott, hogy a leg minimálisabb összeg ami az elszámolási törvény szerint visszajár a jelenlegi duplájánál is több. Természetsen kikértem a Lombard Lízingtől részletes számítási kimutatást, összevetem az általam elkészítetett új adatokkal és megyek a békéltető testülethez + újabb panasszal élek a bank irányába. Eldöntöttem hogy nem fogom ráhagyni!
2015. máj. 8. 13:40
 163/295 Andiii82 válasza:

162 : ha megkérlek, leírnád, hogy melyik képlettel számoltatok?? nagyon megköszönném...

Akár link is jó, hogy hol érhető el...

Köszi! :)

2015. máj. 8. 14:27
 164/295 anonim ***** válasza:

Ezzel a képlettel lehet kiszámítani a bankok által tisztességtelenűl felszámított, majd azt kötelezően visszatérítendő összeget. A képlet nem egyszerű, hozzáértő szakember segitsége nagyon fontos. Ha a képlet csak 1 ,,ismeretlene" hibás, ill. nem pontos, az egész számítás hibás.

A link:

[link]

2015. máj. 8. 14:43
 165/295 anonim ***** válasza:
Egy biztos. A Lombard Lízing Zrt. nem fizeti vissza az ügyfelei tulnyomó részének az elszámolási törvényben meghatározott módon a banki tisztességtelen magatartásból eredő összeget! Annak felét, harmadát, töredékét, ill. semmit (0,00Ft-ot). Mivel a bank határozza meg a visszajáró összeget egy bonyolult és összetett képlet alapján + csak ők rendelkeznek azokkal az adatokkal amikkel 100% pontossággal meg lehet adni a jóváírandó ill. kifizetendő összeget. Az otthoni utána számolás nem lesz emiatt rutin feladat.
2015. máj. 8. 16:25
 166/295 anonim ***** válasza:
100%
A kormányzat és az elnők kommunikációjából kiderült számomra hogy tesznek az egészre. Szerintem ők tudták hogy sem a lakás sem az autóhitelesek nem kapnak vissza annyit hogy 20 30%-kal kevesebb legyen a törlesztő. Eladtak minket a bankoknak. Aki ezt nem veszi észre az vak.Lemondtak kb 1000000 emberről. Ma az elnök elmondta a 180 percben részükről le van zárva az ügy. Szóval ennyi volt. Akinek van pénze pereskedjen, nekem nincs.
2015. máj. 8. 19:29
 167/295 anonim ***** válasza:
Jól látod a dolgokat! Addig ez nem jelent gondot míg mi ezt vitatjuk és egymás segitségét kérjük. A gond igazából ott kezdődik hogy ezt a bankok vezetői is jól tudják! A kormány már lenyomta a torkunkon a gumicsontot és bejelentette hogy ők mostmár letojják az egészet! Most a bankokon a sor, hogy jól elverjék még 1x a port rajtunk. magunkra maradtunk. Most azt feszegetik hogy az autóhiteleket is forintosítani kellene. Nem fogunk jól járni, mert az új forint alapú hitelkonstrukció kamatot, kezelési költséget és egyébb ügyintézési és hirdetmény díjakat rejt magában (THM) ami újjabb csapás nekünk, és még több adósság a futamidő teljes részére. Nem járunk jobban, csak a magyar állam és a vérszívó mára már veszedelmes parazita bankok. A kormányunk elárult minket néhány száz millió Ft-ért (ami a vezetőink zsebében landolt), ellentétben sok ezer milliárdos kárt okozva nekünk dolgozó embereknek! Ha megérem lesz mit az unokáimnak mesélni -hogy egykoron létezett egy Fidesz nevű kormány és egy átkozottúl tetű és igazságtalan korszak...
2015. máj. 9. 09:30
 168/295 soma9 ***** válasza:
60%
Azért az Mszp-t is meséld el....
2015. máj. 9. 11:01
 169/295 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó! Nézd meg a CHF-et meg az EUR-t, hogy mennyi volt az meszp alatt, majd mennyi lett a választások után! Agyhalott...
2015. máj. 9. 13:25
 170/295 soma9 ***** válasza:
60%
Jajj a baj nem kicsi nálad,agyhalott:D
2015. máj. 9. 14:58
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!