A Lombard-tól kapott már valaki levelet, illetve pénzt vissza a devizahitelesek elszámolása kapcsán?
Katasztrófa, hogy a média ennyire nem foglalkozik az üggyel, se a híradók, se az internetes hírportálok.
Bezzeg azon napokig tudtak rugózni, hogy vajon erőszak volt-e az Éden Hotelben...
Siralmas!!
Üdv.,
Én is lombard-os "károsult" vagyok, 2008. áprilistól 2013. júliusig... Felmondták, a kezdő hitelösszeg ~4,5mill., fix. havi 65ezerrel törlesztettem, amíg egyoldalúan módosították a szerződést, egy 2009-es HPT. tv módosításra hivatkozva... Erre kaptam -volna- vissza 24.500Ft-ot. Szerintetek reális??? Röhej...
Aki hasonló cipőben jár, tehát vagy 0 Ft-ot vagy valami nevetséges kis összeget akar neki a Lombard visszafizetni a több milliós hitelére és a referenciakamatra hivatkozik, mint kedvezmény, annak javaslom, hogy írjon egy mailt az MNB ügyfélszolgálat email-jére (szépen, kulturáltan megfogalmazva, nem anyázva!), ha sok ilyet kapnak, hátha elkezdenek hivatalból vizsgálódni, fellépni a Lombard ellen.
Egyébként érdemes bepanaszolni a Lombardot minden kis üggyel, én anno, mikor még tartott a hitelem, bepanaszoltam őket az akkori Pszáf-nél, mert valami 6000 Ft-os költséget akartak rajtam behajtani, szerintem jogtalanul.
Na, igazam is lett, a 6000 Ft-ot el kellett engedniük, de még kaptak a nyakukba ráadásnak egy 1,5 milliós bírságot is.
nah Én ma kaptam meg a levelet....
0 Ft , azaz SEMMIII!
2008 okt ben vettem fel 1,6 milliót, 2014 okt lejárt
de volt olyan 2 év amikor a megnövekedett hitelkamat miatt átváltotttam havi fix konstrukcióra, így még mindig vissza van 370e Ft..
megnéztem a hirTV -s videót, ott az ipse az mondja az MNB nál hogy aki kapott kedvezményt annak semmi se jár vissza, szóval akkor az hogy egy ideig nem fizettem a kamatot (havi fix) az kedvezménynek minősül ezért nem kapok vissza egy vasat sem? és a casco után lenyúlt lóvé?
mekkora egy roh@dékok
Taki 85! Neked már az első elszámoló levélben hivatkozik a kedvezményre? Tehát abban, ahol csak a visszajáró összeg szerepel egy bekeretezett részben?
Mert nekem semmi ilyet nem írnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!