A Lombard-tól kapott már valaki levelet, illetve pénzt vissza a devizahitelesek elszámolása kapcsán?
Mivel úgy látom nem egyedi esetről van szó, hanem tömeges a Lombard ügyfelei között, hogy nevetséges összegeket írnak az elszámoló levélben, míg más bankoknál viszonylag korrekt összegekről hallani, itt lenne az ideje, hogy lépjen az MNB!!
Vagy az MNB karba tett kézzel akarja végignézni, hogy Lombard már megint megpróbálja kijátszani a törvényeket??
102: igen, 60 napos határidejük van a válaszra (amit ismerve ezt a tetű céget, ki is fognak használni maximálisan), ha azt elutasítják, utána lehet menni a pénzügyi békéltető testülethez, aki viszont nem hatóság, tehát kötelezni semmire nem tudja a Lombardot, max. ajánlást tehet.
Ha ott sincs eredmény, akkor mehetsz saját költségeden a bíróságra. Magyarul ugyanott leszel, mintha nem lett volna ez az egész elszámolósdi.
Facebook-on van csak 3 Lombardos csoport. Simán vagyunk több ezren.
Sztem a Lombard arra is játszik, hogy sokan nem fognak reklamálni,már onnan bejön nekik nem kis pénz.
Én még nem kaptam meg a levelemet. De elnézve a sok példát.....hát kiváncsi leszek. (2008-2014, 1,4 millió ft, chf, kezdetben fix, majd lefizetett árfolyamkülönbözet után átforintosított fix...)
Sziasztok!
Én is megkaptam az elszámolásokat, két autó után is.
Gondoltam bemegyek a budapesti ügyfélszolgálatukra érdeklődni, hogy pontosan mi ez az egész...
Az utcán kígyózik a sor...
Eljöttem, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből...
Sziasztok!
Ma jött a levél.
2007-2013 800.000. forintra 124.000. jár vissza.
109: Igen, erről írtam pár hozzászólással korábban.
Csak szerintem egy elszámolási törvényt nem írhat felül egy korábbi bírói ítélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!