Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A Lombard-tól kapott már...

A Lombard-tól kapott már valaki levelet, illetve pénzt vissza a devizahitelesek elszámolása kapcsán?

Figyelt kérdés
Én még nem kaptam, sőt akiket kérdeztem, senki nem kapott. Tudom, hogy április vége a határidő, csak tudni szeretném, hogy egyáltalán megkezdték-e a foglalkozást ezzel a dologgal.

2015. ápr. 4. 17:06
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/295 anonim ***** válasza:

Mivel úgy látom nem egyedi esetről van szó, hanem tömeges a Lombard ügyfelei között, hogy nevetséges összegeket írnak az elszámoló levélben, míg más bankoknál viszonylag korrekt összegekről hallani, itt lenne az ideje, hogy lépjen az MNB!!

Vagy az MNB karba tett kézzel akarja végignézni, hogy Lombard már megint megpróbálja kijátszani a törvényeket??

2015. máj. 4. 09:05
 102/295 Su mi válasza:
Sziasztok!! A mai nap én is megkaptam a levelet 242.000 ft 5 milliós hitelre ,ez se az igert 10 % :( A lombardot nem lehet elérni,az internetes help szolgálat napok óta karbantartás alatt , Az MNB szerint éljünk panasszal de elég hosszadalmas a menete :(
2015. máj. 4. 09:24
 103/295 anonim ***** válasza:
Létre kellene hozni egy ,,Lombard hitelkárosultak" oldalt, ahol össze kellene szedni azokat az embereket akik a Lombard Lízing Zrt. folytatólagosan tisztességtelen, törvénysértő magatartása miatt károsultakká váltak! Csak így lehetne nagyobb erővel fellépni. Állítólag több ezer Lombardos hitelkárosult van..., a panaszkodáson kívűl többet kellene tenni ebben az ügyben!
2015. máj. 4. 10:18
 104/295 anonim ***** válasza:

102: igen, 60 napos határidejük van a válaszra (amit ismerve ezt a tetű céget, ki is fognak használni maximálisan), ha azt elutasítják, utána lehet menni a pénzügyi békéltető testülethez, aki viszont nem hatóság, tehát kötelezni semmire nem tudja a Lombardot, max. ajánlást tehet.

Ha ott sincs eredmény, akkor mehetsz saját költségeden a bíróságra. Magyarul ugyanott leszel, mintha nem lett volna ez az egész elszámolósdi.

2015. máj. 4. 11:09
 105/295 anonim ***** válasza:
A Lombard ügyfélszolgálatát nem lehet elérni, honlapjuk szintén nem megy.
2015. máj. 4. 11:25
 106/295 Andiii82 válasza:

Facebook-on van csak 3 Lombardos csoport. Simán vagyunk több ezren.

Sztem a Lombard arra is játszik, hogy sokan nem fognak reklamálni,már onnan bejön nekik nem kis pénz.

Én még nem kaptam meg a levelemet. De elnézve a sok példát.....hát kiváncsi leszek. (2008-2014, 1,4 millió ft, chf, kezdetben fix, majd lefizetett árfolyamkülönbözet után átforintosított fix...)

2015. máj. 4. 11:28
 107/295 anonim válasza:

Sziasztok!

Én is megkaptam az elszámolásokat, két autó után is.

Gondoltam bemegyek a budapesti ügyfélszolgálatukra érdeklődni, hogy pontosan mi ez az egész...

Az utcán kígyózik a sor...

Eljöttem, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ebből...

2015. máj. 4. 12:05
 108/295 anonim válasza:

Sziasztok!

Ma jött a levél.

2007-2013 800.000. forintra 124.000. jár vissza.

2015. máj. 4. 13:40
 109/295 anonim ***** válasza:
Na!! Megjött a levél!! 2008 még fizetni kellene 2017.06-ig. Hogyan?? Nem tudom! DE UTÁNAJÁRTAM A DOLOGNAK. FENTEBB ÍRTAM A 36. HÓNAP UTÁNI KAMATCSÖKKENÉSRŐL ÉS A REFERENCIA KAMATRÓL. ÉS BEMÁSOLTAM A TŐRVÉNYI ELŐÍRÁST IS. MI TÖRTÉNT??????? A LOMBARD AZ ELSZÁMOLÁSI PERBEN EZ ELLEN A PONT ELLEN FELEBEZÉST NYÚJTOTT BE MISZERINT A SZERZŐDÉSBEN FOGLALT KAMATCSÖKKENÉSEKET IS ELSZÁMOLHASSA KEDVEZMÉNYNEK. A FELEBEZÉSNEK A BÍRÓ HELYT ADOTT. ÍGY A NEKEM VISSZAJÁRÓ 314000 FT-BÓL LETT 37000 FT. SZERINTEM EZ AZ ELSZÁMOLTATÁS EGY KUDARC.
2015. máj. 4. 15:00
 110/295 anonim ***** válasza:

109: Igen, erről írtam pár hozzászólással korábban.

Csak szerintem egy elszámolási törvényt nem írhat felül egy korábbi bírói ítélet.

2015. máj. 4. 15:36
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!