A Lombard-tól kapott már valaki levelet, illetve pénzt vissza a devizahitelesek elszámolása kapcsán?
A cikkre reagálva:
- semmilyen kamat és díjkedvezményt nem kértem és nem is kaptam. Ellenben viszont a kamat folyamatosan emelkedett és újabb és újabb díjak jelentek meg.
- árfolyamgát nem volt, mivel autóhitel
- kedvezményes végtörlesztés nem volt, végig fizettem a 7 évet, a közel duplájára emelkedett törlesztővel is.
Akkor elmagyarázhatná nekem a kedves cikkíró, hogy 5,5 millió 7 évere felvett chf autóhitelre (visszafizetve: 10 millió) mégis miért 15.000 Ft-ot akar visszatéríteni a Lombard??
Ma megérkezett a "várva várt levél". Nekünk még élő szerződésünk van ami 2018-ban fog lejárni. Persze kijött egy szép nagy darab kerek 0. Ennyi jár vissza(vagyis ennyit vontak volna le a tőketartozásból)
Ezután kihozza külön táblázatban a következő havi törlesztőket(futamidő végéig), megörültem hogy ennyit kell minden hónapban visszafizetni fixen. Viszont írja alul hogy ebbe nincs benne az árfolyamváltozás , vagyis dupla ennyi lesz kb. Törlesztő csökkent előzőekhez képest 74 FT-TAL!!!!!!!!!!!!
Valaki tudja hogy ki lehet e fizetni a lízingelt autót egyben? (más banktól felvett személyi kölcsönnel)Gondolom ekkor még több összegeket tesznek rá.
Sziasztok!
Működik a Lombard online felület.
De semmivel sem vagyok előrébb, múlt hét szerdán kértem részletes elszámolást, de még azt nem tartalmazza, csak egy kis fül van rá. Én CHF alapon vettem fel 850 ezret /autóhitel/ 2008-ban,1.750.000 Ft-ot fizettem vissza, 2014. decemberében lejárt és az elszámolás alapján 11.800 Ft jár vissza. Én sem vagyok megelégedve egyáltalán, legalább egy 50-60 ezerre számítottam minimum. Na mindegy várom a részletes elszámolást, állítólag 5 munkanapon belül küldik...
144: Természetesen ki lehet fizetni, általában a fennálló tőketartozás 5%-a szokott lenni a "bánópénz".
De még lehet, hogy így is megéri, ha az ember végre megszabadulhat ettől a féreg bandától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!