Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A Lombard-tól kapott már...

A Lombard-tól kapott már valaki levelet, illetve pénzt vissza a devizahitelesek elszámolása kapcsán?

Figyelt kérdés
Én még nem kaptam, sőt akiket kérdeztem, senki nem kapott. Tudom, hogy április vége a határidő, csak tudni szeretném, hogy egyáltalán megkezdték-e a foglalkozást ezzel a dologgal.

2015. ápr. 4. 17:06
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/295 anonim ***** válasza:
Pont meg is érné kifizetni 295 az árfolyam. Akinek még meglévő hitele van 25%-al nő a törlesztője Januárhoz képest amikor 250 volt az árfolyam mer az okosok nem váltották át ezeket is.
2015. máj. 6. 19:37
 152/295 anonim ***** válasza:
Az a gond hogy a kormányunk lepaktált a bankokkal, teljes titoktartás mellett megegyeztek. Amíg a becsapott emberek nélkülöznek emiatt addig a korrupt bűnöző vezetőink betegre gazdagodtak. A törvényi jogorvoslat szándékosan úgy van kiatlálva hogy húzza az időt annak a látszatát fenntartva hogy rendeződnek a dolgok. Nem lehet szándékosan célzottan pénügyi ellenörző szerveket megkeresni, 60nap a banknál panasz, majd újjabb 30, ill. 60 nap a békéltető testület, majd az ügyvéd és a pereskedés. Ez is halott dolog. Amit nyernénk vissza a bankoktól, azt oda kell adni az ügyvédnek. Az adós úgy néz ki sehogy sem fog jól járni. A leg magasabb szintű pénzügyi felügyeleti szervnek kellene a sarkára állni és kikényszeríteni a törvényes banki magatartást. Hogy miért nem történik meg ez a mozzanat!?? (a hozzászólásom tetején a válasz)
2015. máj. 6. 21:50
 153/295 anonim ***** válasza:

152: Alapvetően egyetértek azzal, hogy a a kormány lepaktált a bankokkal, és ezért csak az árfolyamrés és a kamatemelés lett tisztességtelen, az árfolyamkülömbözet viszont nem. Pedig az volt csak igazán a tisztességtelen!!

De ennek ellenére a legtöbb ismerősöm, akiknek nem a Lombardnál volt az autóhitele, mégis 10-20% közötti visszatérítést kap, egyedül a Lombardos ügyfeleknél hallani nevetségesen kis összegekről vagy akár 0-áról.

2015. máj. 7. 06:51
 154/295 anonim ***** válasza:

152:

Ez nem teljesen igaz. A feleségemnek Banif Plus-os volt a hitele. Ott a legtöbben meg se kapták, majd Május 15-ig.

Aki megkapta az se sokat. Ők is arra panaszkodnak hogy AZ a legszemetebb banda. Szerintem mindenhol lehet találni olyat a semmit, keveset vagy viszonylag normálisan kaptak vissza.

A másik, ha beperelsz valakit polgári peres úton ( jelen esetben a bankot) és nyersz akkor ki kell fizetnie a te költségeidet is, nem így van?

2015. máj. 7. 07:24
 155/295 anonim válasza:
Mindenki elégedetlen, köztük mi is! De hogyan töltsük ki a panasz bejelentőt, hogy az érjen is valamit?
2015. máj. 7. 12:36
 156/295 anonim ***** válasza:
155: Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy töltöd ki és mit írsz bele, mert a Lombard első körben tuti hogy el fogja utasítani.
2015. máj. 7. 13:08
 157/295 anonim válasza:
156: Azért fantasztikus amit írsz, mert a mi esetünkben nem milliós hitelről van szó, így a visszajáró összeg sem egy eget verő összeg. Tehát annyit nem ér, hogy egy ügyvédnek fizessük, mert az kb. elvinné a visszajáró összeget! Viszont a panaszbejelentőt azért csak szeretnénk visszaküldeni, hátha másodikra már kicsit vastagabban fogna a ceruzájuk. Ezért kéne valami segítség, hogy mit is írjunk a panaszbejelentőre?!
2015. máj. 7. 13:34
 158/295 anonim ***** válasza:
157: Először ki kell kérni a részletes elszámolást, az alapján írd meg a panaszbejelentőt.
2015. máj. 7. 14:37
 159/295 anonim válasza:
158: Ma megérkezett a részletes elszámolás, bár még nincs a kezemben. Kíváncsi vagyok abból tudunk-e valami olyan kiokoskodni, hogy megírható legyen a panaszbejelentő!
2015. máj. 7. 14:47
 160/295 Pálpusztai Dezső válasza:
Én 2005 12.22.-én vettem fel 2.269.000. Ft-ot,48 hónapra.72 000 Ft-ot adnának vissza.Először idegrohamot kaptam,persze én is többre számítottam.De aztán elővettem a papírjaimat,hála az égnek megőriztem őket.Azok alapján sajnos azt kell mondanom nagyjából reális az összeg.Nyilván valamennyivel kevesebb,mint amennyi ténylegesen járna,de gondolom kiszámolták,hogy mennyi az a plusz összeg,amiért nem éri meg már harcolni,meg pereskedni velük.A havi bontásban észrevettem,hogy nagyon sokszor kevesebbről jött a csekk,mint amennyiről kellett volna.Igaz,néha meg többről,de az volt a ritkább.Aztán 2008-tól kezdtek jönni a külön csekkek,"árfolyamváltozás" címen,ás ahogy nézem,többé-kevésbé annyit akarnak visszaadni,amennyiről ezek szóltak.
2015. máj. 8. 12:05
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!