A Lombard-tól kapott már valaki levelet, illetve pénzt vissza a devizahitelesek elszámolása kapcsán?
Sziasztok, tegnap végre magérkezett:((
2008. 06-ban felvett 1340000 chf-es.
2012.decben kiterhelt árfolyam különbözet 7 munkanapos határidővel 560.000, majd mivel kifutottam a határidőből, 10 nap múlva 655.000-re változott. Kifizettem és az utolsó 2 évre forintosítottam. Havi 23.700 fix-el indúlt,a forintosítástól havi 40.000 lett.
Elszámolás, vissszafizetés 0 ft
A levél elején hivatkoznak egy üzletszabályzatra, ami teljesen más mint amit aláírtam.
A táblázatban ahol HUF vagy CHF szerepel attól függően, miben tartották nyilván a kölcsönösszeget, végig HUF szerepel. A 2012-es évben szerintük 1.902.00-et terheltek ki és én 1.950.000-et fizettem be. abban az oszlopban ahol ennek túlfizetésként kellene jelentkeznie az összeg 0. Kiterhelt+befizetett= az összeadások, kivonások nem stimmelnek.
Részletest természetesen én is kikérem, az első kérdésem talán az lesz: kivel tévesztenek össze?
Vicc az egész, kedvem lenne elmenni Szegedre és meghuzigálni a fülüket...
121: Küldözgethetjük itt mi vissza a panaszleveleket, meg mehetünk a békéltető testülethez, de a Lombard ezt magasról fogja lesz..ni.
Nekem az a vélemény, hogy mi mint ügyfelek, kevesek vagyunk ehhez és itt már az MNB-nek kellene fellépnie a Lombard ellen.
Én 29-én kértem a részletet, nekem is eltelt már az 5 nap, de még nem küldték.
Vagy 5 munkanap? Mert ez sem egyértelmű.
125-nek:
5 munkanap, kétszer is átolvastam. Én 23-án kértem először, majd mikor lejárt az 5 munkanap, még egyszer, most szóltak otthonról h. jött valami hivatalos levelem, kíváncsi leszek az lesz-e....
Sziasztok!
2008. januárjában vettem fel 750.000Ft-ot 4 évre, havi fix-re váltottam a 3. év után így ráfizettem még plusz 2 évet, vagyis 5 év alatt járt le. 117.000Ft-ot kapok vissza. Ahogy látom teljesen változó és logikát nélkülöző összegek jönnek ki egyes ügyfeleknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!