Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A Lombard-tól kapott már...

A Lombard-tól kapott már valaki levelet, illetve pénzt vissza a devizahitelesek elszámolása kapcsán?

Figyelt kérdés
Én még nem kaptam, sőt akiket kérdeztem, senki nem kapott. Tudom, hogy április vége a határidő, csak tudni szeretném, hogy egyáltalán megkezdték-e a foglalkozást ezzel a dologgal.

2015. ápr. 4. 17:06
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/295 anonim ***** válasza:
A Lombard Lízing Zrt. mindent megtesz annak érdekében hogy a lehető legtöbb pénzt lehúzza az emberekről szó szerint törvénytelen eszközökkel, és szisztematikusan húzza az időt. A devizahitel néven futó forint kölcsön szerződések 95%-a 2017-2018 környékén kifutnak. Mire begyűrűznek a bírósági eljárások tömkelege I., II., III. fokon és jogerőre emelkednek, közben a rakás panasz minden szinten, addigra a Lombard csődöt jelent és ahogy megjelent a semmiből, eltűnik a mi csalás útján ellopott pénzünkkel! Nem lesz jogutód, nem lehet majd ettől az utolsó mocsok pénzügyi vállalkozástól majd behajtani, behajtatni a pénzünket amivel jelentősen megkárosított mindanyiunkat. Nem vagyok jós, de ezt már látom előre. Attól félek akár mit csinálunk, már a pénzünket amit csalással elvettek tőlünk soha nem fogjuk viszont látni. Remélem ez a mocskosság be fog kerülni a történelem könyvekbe!
2015. máj. 5. 09:52
 122/295 anonim válasza:

Sziasztok, tegnap végre magérkezett:((

2008. 06-ban felvett 1340000 chf-es.

2012.decben kiterhelt árfolyam különbözet 7 munkanapos határidővel 560.000, majd mivel kifutottam a határidőből, 10 nap múlva 655.000-re változott. Kifizettem és az utolsó 2 évre forintosítottam. Havi 23.700 fix-el indúlt,a forintosítástól havi 40.000 lett.

Elszámolás, vissszafizetés 0 ft

A levél elején hivatkoznak egy üzletszabályzatra, ami teljesen más mint amit aláírtam.

A táblázatban ahol HUF vagy CHF szerepel attól függően, miben tartották nyilván a kölcsönösszeget, végig HUF szerepel. A 2012-es évben szerintük 1.902.00-et terheltek ki és én 1.950.000-et fizettem be. abban az oszlopban ahol ennek túlfizetésként kellene jelentkeznie az összeg 0. Kiterhelt+befizetett= az összeadások, kivonások nem stimmelnek.

Részletest természetesen én is kikérem, az első kérdésem talán az lesz: kivel tévesztenek össze?

Vicc az egész, kedvem lenne elmenni Szegedre és meghuzigálni a fülüket...

2015. máj. 5. 11:06
 123/295 anonim ***** válasza:

121: Küldözgethetjük itt mi vissza a panaszleveleket, meg mehetünk a békéltető testülethez, de a Lombard ezt magasról fogja lesz..ni.

Nekem az a vélemény, hogy mi mint ügyfelek, kevesek vagyunk ehhez és itt már az MNB-nek kellene fellépnie a Lombard ellen.

2015. máj. 5. 11:33
 124/295 Hyperman válasza:
Van olyan személy itt aki már megkapta a részletes elszámolást? Én már 6 munkanapja igényeltem , ha jól tudom erre csak 5 munkanap van meghatározva.
2015. máj. 5. 11:38
 125/295 anonim ***** válasza:

Én 29-én kértem a részletet, nekem is eltelt már az 5 nap, de még nem küldték.

Vagy 5 munkanap? Mert ez sem egyértelmű.

2015. máj. 5. 11:48
 126/295 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt sem értem, hogy hogy nincs még tele a sajtó ezzel, mert máskor olyan kis piszlicsáré ügyeken képesek napokig rágódni.
2015. máj. 5. 12:02
 127/295 sultane válasza:

125-nek:

5 munkanap, kétszer is átolvastam. Én 23-án kértem először, majd mikor lejárt az 5 munkanap, még egyszer, most szóltak otthonról h. jött valami hivatalos levelem, kíváncsi leszek az lesz-e....

2015. máj. 5. 12:19
 128/295 Spartan85 válasza:

Sziasztok!

2008. januárjában vettem fel 750.000Ft-ot 4 évre, havi fix-re váltottam a 3. év után így ráfizettem még plusz 2 évet, vagyis 5 év alatt járt le. 117.000Ft-ot kapok vissza. Ahogy látom teljesen változó és logikát nélkülöző összegek jönnek ki egyes ügyfeleknek.

2015. máj. 5. 12:33
 129/295 anonim ***** válasza:
Gondolom az sem mindegy, hogy chf vagy eur "alapú" (hahaha) volt a hitel.
2015. máj. 5. 12:39
 130/295 mondoka válasza:
Sziasztok! Csak azért regisztráltam, hogy hozzászolhassak. Szavakkal nehéz leírni amit érzek, ha megtehetném szegeden személyesen adnám át egy forró öleléssel annak aki elkészítette az elszámolásomat. Az én esetemben 2008 ban felvett 1 millió 900 ezer forint esetében a még élő szerződésnél a visszajáró összeg 53 ezer forint. Számításaim szerint, csak a szerződés kötés dátuma alapján a 3 forintos magyar nemzeti bank árfolyamhoz képesti különbözetből visszajár(na) 40000 forint. A havi fix konstrukcióm esetében egyik hónapról a másikra kértek be több százezer forint befizetést a halmozott árfolyam különbözet címen (3 havi Libor), azt is nehéz volt lenyelni. Nem volt elég, hogy két hónapot kellett várnunk a levél kézbe vételére, de még innentől ki tudja mennyi idő kell, hogy megkapjuk ami tisztességes elszámolás esetében jár(na). A sok hasonlóan 3 %-ot sem elérő hozzászólás késztetett a beírásra. Valóban sehol egy cikk, a csalódott lombardos ügyfelekről... A Panasz bejelentőrSziasztok! Csak azért regisztráltam, hogy hozzászolhassak. Szavakkal nehéz leírni amit érzek, ha megtehetném szegeden személyesen adnám át egy forró öleléssel annak aki elkészítette az elszámolásomat. Az én esetemben 2008 ban felvett 1 millió 900 ezer forint esetében a még élő szerződésnél a visszajáró összeg 53 ezer forint. Számításaim szerint, csak a szerződés kötés dátuma alapján a 3 forintos magyar nemzeti bank árfolyamhoz képest visszajár 40000 forint. A havi fix konstrukcióm esetében egyik hónapról a másikra kértek be több százezer forint befizetést a halmozott árfolyam különbözet címen (3 havi Libor), azt is nehéz volt lenyelni. Nem volt elég, hogy két hónapot kellett várnunk a levél kézbe vételére, de még innentől ki tudja mennyi idő kell, hogy megkapjuk ami tisztességes elszámolás esetében járna. A sok hasonlóan 3 %-ot sem elérő hozzászólás késztetett a beírásra. Valóban sehol egy cikk, a csalódott lombardos ügyfelekről... A Panasz bejelentőről hiányolok egy egyszerű, közérthető, rublikát, ahogyan az ügyfeleknek készült el az elszámoló, úgy a banki dolgozó is megértse mi a bajom: MERT HÜLYE AZÉRT NEM VAGYOK!!!
2015. máj. 5. 14:53
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!