Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » K&H devizahitel visszatérítés!...

K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?

Figyelt kérdés

Üdvözletem mindenkinek!

Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.

Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?

Válaszokat előre is köszönöm.

Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.

Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.

Legyen szép napja mindenkinek!

2015. márc. 19. 07:11
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
 271/549 anonim ***** válasza:

"A hatályos jogi szabályozás értelmében a K&H Bank a deviza alapú hitelek esetében 2015. június 15-ig köteles elszámolni ügyfeleivel és e határideig kell számukra kipostáznia az elszámolásról és forintosításról szóló levelet" - itt szó sincs fogyasztási meg nem fogyasztási hitelről!!!!!!!!!!!

Elejétől követem a fórumot és hát én is várom a postást. Felháborító ez az egész és szerintem is ki akarják játszani az ügyfeleket. Valóban írásban nyilatkoztak a levelek kiküldéséről. Most meg eltolják június 15-re? Ilyet lehet? Szó sem volt arról, hogy nem végleges a dátum.

2015. ápr. 24. 11:22
 272/549 csodafarkas ***** válasza:

[link]

Tehát június 15... :(

2015. ápr. 24. 11:35
 273/549 anonim ***** válasza:
hurrá...:(
2015. ápr. 24. 11:42
 274/549 A kérdező kommentje:
Nincs itt véletlenül jogász fórumozó? Ha van, megtenné hogy privátban jelzi?
2015. ápr. 24. 11:52
 275/549 anonim ***** válasza:
hát erre már nem mondok semmit.........
2015. ápr. 24. 12:19
 276/549 anonim ***** válasza:
Sorstársak! Ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni, csak annyit, hogy az első adandó alkalommal, minden kapcsolatot megszüntetünk ezekkel a tetvekkel. Számlavezetés, hitel, bankkártya....stb. mindent. Ha jól tippelem legalább 150-200 ezren lehetünk ebben a cipőben....azért ha ennyi ügyfelet buknának azt biztosan megéreznék a gusztustalan férgei.....Addig is nem tudunk mit csinálni, csak amit én teszek....Felmegyek óránként a weboldalukra és írok egy panaszt az ügyfélszolgálatnak, ja és elküldöm Őket melegebbre....minden órában megteszem ezt....a facebookon nem, mert ott rögtön moderálják és meg sem jelenik. Viszont a saját idővonalán mindenki írhat erről az eljárásról néhány keresetlen szót, hiszen úgy is eljut hozzájuk más embereken keresztül is, de legalábbis többen tudják, hogy milyen tetű bank a KH.
2015. ápr. 24. 12:38
 277/549 A kérdező kommentje:

Szerintem pedig tudunk!

Az, hogy írásban arról tájékoztattak sokunkat, hogy április 30.-ig megkapjuk a levelet, miközben tudták hogy felülvizsgálatot kértek,

A fogyasztók megtévesztésének minősül. Személyesen sajnos csak hétfőn tudok vállalati jogásszal beszélni, de amint megtudok valamit, jelzem itt.

Az MNB-nek küldtem egy levelet, amire az a válasz jött, hogy elviekben megtévesztettek, de sajnos csak ügyvéd tudja ezt megmondani pontosan.

2015. ápr. 24. 13:03
 278/549 anonim ***** válasza:
Most beszéltem a postásunkkal ( Debrecen ), van már egy halom levél náluk, de nem K&H!!! Ő maga is azt várja. Otp, Erste, Mkb, ezekre emlékszik.
2015. ápr. 24. 13:20
 279/549 anonim ***** válasza:
Nem mnb kell, hanem tessék megkeresni a sajtót, mert az erősebb minden hivatalnál!!!!!ez a véleményem!
2015. ápr. 24. 13:30
 280/549 szutyi87 ***** válasza:
Aki megkapta a levelet, és utalással kéri a pénzt, ő mennyi idő alatt kapta meg vagy kapja meg? 15 munkanap? vagy 15 naptári nap?
2015. ápr. 24. 13:36
❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!