K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki
visszatérítést a K&H Banktól?
Figyelt kérdés
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Valamikor március elején én kaptam az FHB-tól levelet, hogy jogosult vagyok, de ennyi. Ilyet esetleg nem kaprál? A minap felhívtam telefonon, semmit nem mondtak, csak annyit hogy jogosult vagyok. Közelebbit nem árultak el.
2015. ápr. 23. 12:40
243/549 anonim válasza:
Én az fhb-tól annyit kaptam, hogy megszűnt a gyűjtőszámlám, ami az árfolyamgát miatt volt. Semmi egyéb :(
biztos 30-án fogjuk kézhez kapni, de sebaj, az lesz a névnapi ajándékom :O
2015. ápr. 23. 13:08
244/549 A kérdező kommentje:
Azt nem tudja valaki, hogy ha K&H netbankon keresztül háromszor küldtem levelet, hogy mikor kapom meg az elszámoló levelet, és mind a háromszor azt a választ kaptam, hogy április 30.-ig, ha nem kapom eddíg meg, vajon lesz értelme feljelenteni őket?
2015. ápr. 23. 13:43
245/549 Mmoncsi30 válasza:
Sziasztok! Én is a K&H-tól várom az elszámolást, de még semmi... Egy AXA Bank-os svájci frankos hitelt váltottunk ki a K&H-tól felvett pénzzel, ami euró alapú volt, még 2009-ben. Az Axának nem küldtem nyomtatványt az elszámolás kapcsán, csak a K&Hnak,erre ma az AXA küld egy smst, hogy az elszámolás megtörtént a levelet postázták... Ez hogy lehetséges? Hiszen az Axánál, ha jól tudom, még fizetni is kellett a kérelem benyújtásakor. Valaki tud ebben segíteni?
2015. ápr. 23. 13:49
246/549 anonim válasza:
Sziasztok.Tegnap megkaptam az elszámolási levelet a k&h tol,ma bevittem a Polgárdi k&h hoz ahol az idős hölgy flegma pofával csak annyit mondott hogy ez egy központi levél!!!! Mondom neki ezt én is tudom,de elmagyarázná-e hogy most mi a lényege,mert a levél szerint még magasabb lesz a törlesztő részletem,erre adott egy telefonszámot és csokolooom.....
2015. ápr. 23. 13:55
247/549 anonim válasza:
Akkor semmit nem ertek mert azt a levelet kaptuk es infit telón hogy április 30-ig küldik a levelet.A mi postasunknal mar van khs level tobb szaz de azt mondta neki erre nincs kapacitása majd az elkövetkező két hétben kiviszi
2015. ápr. 23. 13:56
248/549 anonim válasza:
FHB
Sziasztok!
Mi is kaptunk olyan levelet hogy megszűnt a gyüjtőszámla, a múlt hónapban nem vonták a törlesztőt, de most igen és 6000-rel kevesebb mint amennyi rögzített árfolyamon volt, de az életbiztosítást nem hívták le valami történt a hitellel az tuti csak azt nem tudjuk mi.....rettentően kíváncsiak vagyunk az elszámoló levélre...
2015. ápr. 23. 14:35
249/549 anonim válasza:
247-es!A postásotok igen el volt tájolva, mert a bankok tértivevényes levélként kézbesítik az elszámolást, aminek meg van határozva, hogy hány napon belül kell kivinni,úgyhogy nem nagyon ugrálhat, mert az ajánlott leveleken nem ülhetnek napokig.
2015. ápr. 23. 15:02
250/549 ktike válasza:
Ez hihetelen egyébként hogy eddig hitegettek minket egyszerűen nem akarom elhinni hogy bármit megtehetnek és a szemünkbe bele hazudnak,mit csinálnak a pénzünkkel?,ezek bármit megtehetnek kényük kedve szerint, mi meg hónapok óta erre a kis pénzre várunk és akkor most meg eldöntik hogy még két hónapot kell várni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!