Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » K&H devizahitel visszatérítés!...

K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?

Figyelt kérdés

Üdvözletem mindenkinek!

Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.

Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?

Válaszokat előre is köszönöm.

Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.

Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.

Legyen szép napja mindenkinek!

2015. márc. 19. 07:11
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/549 ktike válasza:
A deviza alapú szabadfelhasználású jelzálogkölcsönre biztos vonatkozik sajnos
2015. ápr. 23. 09:59
 232/549 anonim válasza:

A bankok uzsorások? Ez eddig kinek nem volt nyilvánvaló. Méghozzá törvényes uzsorások :D

De akkor honnan szerezzünk pénzt? És hová tegyük?

Párna alá? Padlásra? Egyszer még gyerek voltam. Felmásztunk egy elhagyott ház padjára. A porba ásva találtunk több száz papírpénzt :D Bankolt az öreg :)

2015. ápr. 23. 10:05
 233/549 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Nem tudom mi az igazság. Nekem ezt a levelet küldték amikor megkérdeztem mikor kapom meg. Netbankon keresztül.

Tájékoztatjuk, hogy a jogszabályok alapján arra jogosult ügyfeleknek a bank postázza az elszámoló levelet. Törvényi szabályozás alapján a devizahitelek esetében 2015. március 1 – április 30. között fogja a Bank kipostázni az ügyfeleknek az elszámolásról és a forintosításról szóló levelet, amely tartalmazza az elszámolás pontos módját.

Az elszámoló levél kézhez vételéig szíves türelmét kérjük!

Megértését és együttműködését köszönjük!

2015. ápr. 23. 10:07
 234/549 A kérdező kommentje:

Utolsó vagyok.

Közben felhívtam az mnb-t. Sajnos igaz, hogy 06.15.-ig küldik ki. Minden hitel amit magánszemély vett fel, fogyasztói hitel. Na most lett elegem belőlük, de nagyon.

2015. ápr. 23. 10:25
 235/549 A kérdező kommentje:

Mostmár tényleg tömegesen kéne eljönni az embereknek a K&H Banktól. Felhívtam a bankot is, és szerintük is valóban 06.15 az új határidő.

Aki csak tud bankkoljon el. Én még ma megtesztem.

2015. ápr. 23. 10:32
 236/549 anonim ***** válasza:
Remélem ez a fajta hozzáállás sokaknak kinyitotta a szemét, és amint lehet megszüntet minden kapcsolatot a TETŰ K&H-val. A forintosítást követően, akinek még elő szerződése van, az is simán át tud menni, mondjuk az ERSTE-hez. Úgy gondolom ők voltak a legkorrektebbek az összes közül, elsőnek fizették ki az ügyfeleiket, és ráadásul mindig az MNB árfolyamot alkalmazták, nem nyerészkedtek még azon is.
2015. ápr. 23. 10:38
 237/549 anonim ***** válasza:
De ez csak k&h bankra vonatkozik. Én az otp-t hìvtam és azt mondták hogy náluk nincs ilyenről szó. Április 30-ig mindent felraknak postára.
2015. ápr. 23. 11:03
 238/549 ksz0214 ***** válasza:
Nem állt szándékomban rémhíreket terjeszteni, csak megosztottam veletek, amit olvastam...
2015. ápr. 23. 12:19
 239/549 anonim válasza:
Kedves Ktike! A szabadfelhasználású jelzáloghitelekre is az április 30 vonatkozik, ezt az ügyfélszolgálaton megerősítették. Én unicredites voltam de valószínűleg velem járt el a legtisztességesebben a bank, 2 napja kaptam az sms-t 1765 ft-tal vertek át. (nem írtam el)2.5 milliós hitelre 6 misit fizettem vissza és normál árfolyamon végtörlesztettem 2014 decemberében 7 év után. Megkérdeztem tőlük, hogy ez ugye csak vicc? Mire készséges ügyfélszolgálatos hölgyike így reagált. Miért vagyok meglepődve?Lesznek még, akik ennyit kapnak vissza. Gondoltam anyátokért....!!! Abba már bele sem mertem gondolni, hogy mi lett volna ha nem végtörlesztek és forintosítanak??Mert 256 ft-on végtörlesztettem.Mennyivel tolták volna ki a futamidőt, ami 2027-be járt volna le. Azért még várom a levelet és tuti újraszámolást kérek.
2015. ápr. 23. 12:28
 240/549 anonim válasza:
Felhívtam a győri K&H-t, azt mondta az ügyintéző, hogy a lakáshiteleket is június 16-ig küldik. Várható, hogy valamivel előbb postáznak, de még a rendszerük sem működik tökéletesen. Kérdem én eddig mit csináltak???
2015. ápr. 23. 12:32
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!