K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
Kedves Mindenki!
A következőt találtam, ami szerintem a K&H Bankra is érvényes.
A téves információ közlése akkor is az uniós jog által tiltott megtévesztő kereskedelmi gyakorlatnak minősül, ha az nem szándékos, csak egyetlen egyszer történik, és egyetlen ügyfelet érint
Ajánlom mindenkinek, hogy netbankon keresztül jelezze ezt a K&H felé. .
Ráadásul ha jól emlékszem, van valami olyan törvény is, hogy ebben az esetben a banknak úgy kell eljárni, hogy az a fogyasztót ne érintse hátrányosan.
Üdv.
Csak tudnám hogy akkor miért mondja a hírekben még most is hogy Ápr.30.-ig kell feladni a leveleket a bankoknak,meg hogy a posta felkészült, miért nem emelik ki a mi szeretett bankunkat hogy neki Jun.15!!
Hogy az anyukra a bikát nyugodtan rávezethetné!!!
Csak szólnék mindenkinek, hogy a 281-es hozzászólásom ak van értelme. Sajnos harmadik személynek nem adjatok ki pontos adatokat.
Viszont!!!! Ezidáig úgy néz ki igazam van!
Ismerosom Axa bankbol kapott elszamolast.2005 ben felvett hitel 1 millio 100 ezer eleinte 11000 majd 22000 torlesztve.folyamatosan evrol evre lett ennyi a sok kamatemelestol amit evente emeltek.masfel ev mulva jart volna le.teljesen elengedtek nem kell tovabb fizetnie es meg visszakap 130 000.-
Kivancsi leszek a sajatunkra.ugyanugy axa bank csak 5000000 hitel szinten 2005 ben felvett.viszont 2013 ban torlesztett de nem 180 .- 2000000 fizettunk ki.23000 ft kezdo torleszto.vegul 65000 lett.evente kamatemellessel ami kezdo 5.5 %kamat vegul 11.5 %lett! Hat akkor nekunk mennyi jar vissza????mostmar tenyleg epekedve varjuk a levelet.es egy biztos ulve bontom ki vagy magas osszeg lesz vagy pofatlanul alacsony!
289-es!
A Raiffeisen banktól is meg kell kapnod május 8.-ig ha jól tudom. Ugye 30.-a a postázási határidő, plusz a posta max 5 munkanap.
Egyedül a K&H kérte a felülvizsgálatot, illetve az OTP fordult Strassburghoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!