Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » K&H devizahitel visszatérítés!...

K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?

Figyelt kérdés

Üdvözletem mindenkinek!

Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.

Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?

Válaszokat előre is köszönöm.

Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.

Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.

Legyen szép napja mindenkinek!

2015. márc. 19. 07:11
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
 301/549 anonim ***** válasza:
Sziasztok nekem kéne jönni a cib az unicredit és a banif plustol levèlnek de a mai napig nem jött levél. Igaz a cib az már március 13 án kiutalt 93000 ft ot a számlámra mert ott van folyoszámlám de a levél még nincs.
2015. ápr. 27. 10:29
 302/549 anonim ***** válasza:
297-es én még nem kaptam semmit.
2015. ápr. 27. 10:31
 303/549 windisch válasza:

Én is várom a K& H -tól az elszámolást ( deviza alapú szabad felhasználású jelzálog hitel).

Sajnos igaz a jún.15.-i vég határidő, most hívtam a bankot, de a honlapjukon is megtalálható 04.21.-én kelt a tájékoztató, melyben leírják a törvényi hivatkozásokat és, hogy a per lezárta 03.06.( mivel felülvizsgálati kérelemmel zárult),annak dátuma 04.16., így az elszámoló levél kiküldésének módosított hat.ideje 06.15. ( a per lezártától számított 60 nap), úgy gondolom, az utolsó pillanatban fogják csak kiküldeni, de aki esetleg jogász lehet, hogy ara is tud választ adni, hogy ez esetleg ujabb felülvizsgálati kérelmet jelenthet-e mely további halasztó hatályú lehet????? Meddig húzható ez még???? Ez nem a fogyasztók tiszteségtelen megtévesztése??? Összegezve a deviza alapú hitelesek NE VÁRJÁK A LEVELET A K & H -tól, esetleg kérdezzenek, tegyenek panaszt stb.

Szép napot !

2015. ápr. 27. 10:41
 304/549 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom az ingatlan hiteleket kiküldik időben a fogyasztási hiteleket nem (szabad felhasználású hitel)
2015. ápr. 27. 10:56
 305/549 anonim ***** válasza:
Sorstársak! Kár találgatni, hogy mikor küldik a levelet. A felülvizsgálati kérelem miatt jogilag június 15-ig van lehetőségük rá....SAJNOS! Csak abban lehet bízni, hogy mivel a média sem fújta fel nagyon ezt a kérdést, a bank is úgy gondolja, hogy a többiekkel együtt ezen a héten, vagy a jövő héten elpostázza. Hangsúlyozom...csak rajtuk múlik, ha nem akarják kivívni az ügyfeleik haragját és kockáztatni azt, hogy rengetegen bankot cserélnek, akkor postáznak:)
2015. ápr. 27. 11:11
 306/549 windisch válasza:

TÁJÉKOZTATÓ A 2014. évi XXXVIII. TÖRVÉNY 6. §-A SZERINTI

PERRŐL

ÉS AZ ELSZÁMOLÁS HATÁRIDEJÉRŐL

deviza alapú fogyasztói kölcsönszerződések vonatkozásában

Az 58/2014. (XII. 17.) MNB rendeletben foglaltaknak megfelelően tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a

2014. évi XXXVIII. törvény 1. § (1) bekezdése szerinti deviza alapú (devizában nyilvántartott vagy

devizában nyújtott és forintban törlesztett) fogyasztói kölcsönszerződéseink vonatkozásában pénzügyi

intézményünk a 2014. XXXVIII. törvény 6. §-a alapján polgári peres eljárást kezdeményezett.

Per státusza lezárt, felülvizsgálati eljárás befejeződött

Per jogerős lezárásának dátuma 2015. 03. 06., míg a felülvizsgálat - azaz a peres

eljárás - befejezése 2015. 04. 16.

Per eredménye tisztességtelen

Elszámolás kiküldésének határnapja 2015. 06. 15.

Felhívjuk Ügyfeleink szíves figyelmét arra, hogy a 2014. évi XXXVIII. törvény 6. §-a alapján

kezdeményezett polgári peres eljárás befejezésére 2015. március 1. napja után került sor, így az

elszámolás megküldésének véghatárideje a polgári peres eljárás 2014. XXXVIII. törvény szerinti

befejezésétől számított 60. naptári nap.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy pénzügyi intézményünk a jelen tájékoztatóban közölt adatokat

szükség esetén folyamatosan frissíti.

2015. április 21.

Ezt találtam , de a banki tájékoztatás, nem tett különbséget a hitelek között azt mondta minden deviza alapú hitelre ez vonatkozik!!! Kérdezzetek, nekem ezt válaszolták, a tel.szám amin tudtok érdeklődni ( 06-1-335-3355 vagy 06-1-328-9008) aki tud valamit írjon köszi üdv

2015. ápr. 27. 11:14
 307/549 windisch válasza:
Most újra telefonáltam, szóval minden deviza alapú hitelre ez vonatkozik, kivéve a gépjármű lízing. itt a lízing fogalma fontos, az összes többire sajnos a 06.15. vonatkozik, de a hölgy azt mondta a telefonos megkeresésére, hogy egyébként folyamatos az elszámoló levelek kiküldése, de a fenti hat.idő-ig kaptak haladékot ( K&H-ra vonatkozóan), hát a remény hal meg utoljára!!!!! üdv
2015. ápr. 27. 11:22
 308/549 anonim ***** válasza:
Össze-vissza mondanak mindent mindenkinek!!!!!!!
2015. ápr. 27. 11:31
 309/549 anonim válasza:
Aki már kapott elszámolást és többet várt ill.,nem elégedett a kapott összeggel, élt e panasszal a bank felé? Ilyen tapasztalat van? Érdemes e ügyvédhez fordulni, a korrektebb elszámolás reményében?
2015. ápr. 27. 12:02
 310/549 soma9 ***** válasza:
Kedves Lombardtól felvéve 2007-ben 1 millió autóhitel 5 évre,2012-ben járt le, kapok vissza 57000ft-ot,kemény....
2015. ápr. 27. 14:57
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!