K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
Én is várom a K& H -tól az elszámolást ( deviza alapú szabad felhasználású jelzálog hitel).
Sajnos igaz a jún.15.-i vég határidő, most hívtam a bankot, de a honlapjukon is megtalálható 04.21.-én kelt a tájékoztató, melyben leírják a törvényi hivatkozásokat és, hogy a per lezárta 03.06.( mivel felülvizsgálati kérelemmel zárult),annak dátuma 04.16., így az elszámoló levél kiküldésének módosított hat.ideje 06.15. ( a per lezártától számított 60 nap), úgy gondolom, az utolsó pillanatban fogják csak kiküldeni, de aki esetleg jogász lehet, hogy ara is tud választ adni, hogy ez esetleg ujabb felülvizsgálati kérelmet jelenthet-e mely további halasztó hatályú lehet????? Meddig húzható ez még???? Ez nem a fogyasztók tiszteségtelen megtévesztése??? Összegezve a deviza alapú hitelesek NE VÁRJÁK A LEVELET A K & H -tól, esetleg kérdezzenek, tegyenek panaszt stb.
Szép napot !
TÁJÉKOZTATÓ A 2014. évi XXXVIII. TÖRVÉNY 6. §-A SZERINTI
PERRŐL
ÉS AZ ELSZÁMOLÁS HATÁRIDEJÉRŐL
deviza alapú fogyasztói kölcsönszerződések vonatkozásában
Az 58/2014. (XII. 17.) MNB rendeletben foglaltaknak megfelelően tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a
2014. évi XXXVIII. törvény 1. § (1) bekezdése szerinti deviza alapú (devizában nyilvántartott vagy
devizában nyújtott és forintban törlesztett) fogyasztói kölcsönszerződéseink vonatkozásában pénzügyi
intézményünk a 2014. XXXVIII. törvény 6. §-a alapján polgári peres eljárást kezdeményezett.
Per státusza lezárt, felülvizsgálati eljárás befejeződött
Per jogerős lezárásának dátuma 2015. 03. 06., míg a felülvizsgálat - azaz a peres
eljárás - befejezése 2015. 04. 16.
Per eredménye tisztességtelen
Elszámolás kiküldésének határnapja 2015. 06. 15.
Felhívjuk Ügyfeleink szíves figyelmét arra, hogy a 2014. évi XXXVIII. törvény 6. §-a alapján
kezdeményezett polgári peres eljárás befejezésére 2015. március 1. napja után került sor, így az
elszámolás megküldésének véghatárideje a polgári peres eljárás 2014. XXXVIII. törvény szerinti
befejezésétől számított 60. naptári nap.
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy pénzügyi intézményünk a jelen tájékoztatóban közölt adatokat
szükség esetén folyamatosan frissíti.
2015. április 21.
Ezt találtam , de a banki tájékoztatás, nem tett különbséget a hitelek között azt mondta minden deviza alapú hitelre ez vonatkozik!!! Kérdezzetek, nekem ezt válaszolták, a tel.szám amin tudtok érdeklődni ( 06-1-335-3355 vagy 06-1-328-9008) aki tud valamit írjon köszi üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!