K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
MKB Euroleasing - szintén semmi életjel a mai napig.
2008 - tól 2012 - ig voltam rab. 800 ezer hitellel.
334-es!
CIB Lizing autó hitel.
Sziasztok, én is várom a visszatérítést a KH-tól, de amit művelnek az már vicc..., Hála az égnek nem nála van a számlavezetésem és gyanítom ez után az akciójuk után csökkenni fog az ügyfelek száma! Minden esetre 2008ban vettem fel tőlük 1.500.000 Ft. -ot frankban, 2013ban telt le, 32ezerrel kezdtem kb. az első évben és a végén 70ezerrel fejeztem be, úgy, h az utolsó hónapokban még találtak vhonnan +fenálló tartozást... Nagyjábóli számításom alapján közel 4milliót fizettem vissza... Érdeklődtem én is a helyi fiókban, de ők nem látnak semmit, nem tudnak semmit mondani címszóval leráztak..., én meg kedvesen mondam nekik, h inkább kocsmát építettek vna, több haszna lenne... :D
Vki kérdezte a Santander bankot is, onnan is várok vissza pénzt, de nekem még semmi, viszont munkatársam már megkapta az elszámolást! Felületes adatokat tudok, de kb. 3milliós autót, 7éves futamidővel, ami 2012 végén telt le és 550.000Ft.-ot kap vissza...
Raiffeisen Lízingtől most érkezett. 3 millió Ft-ot (16.300 CHF) vettünk fel 10 évre 2006-ban. Tisztességtelenül felszámított összeg 920000 Ft. Ezt beleforgatták a még fennálló tartozásba, így 11 CHF tartozásunk maradt.
Én örülök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!