K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
2006. novemberében vettem fel CHF (160Ft) alapú lakáshitelt a K&H -nál 20 évre, 2015. májusában végtörlesztettem piaci árfolyamon. A végtörlesztés középárfolyamon történt, ez akkor 238Ft volt. Ráadásul egy életbiztosítással kombinált lakáshitelem volt, tőkét csak a végtörlesztéskor fizettem a banknak, az addig a biztosítóhoz ment. Végeredményben a felvett összeg 2,2x -ét fizettem vissza.
Ezekkel a "paraméterekkel" kíváncsian várom az elszámoló levelet a banktól... sejtelmem sincs, mire számítsak.
Sorry, elírtam a dátumot...
2015.május = 2012.május
cib lízing most kaptam 2005/10 - 2010/10 autó vásárlás 1456000ft
Vissza 273000ft :-)
Ön devizahiteles? Ezért nem kapott még elszámolólevelet
Ezek szerint mi K&H ügyfelek június 15-ig várhatunk. Nem a pénzre van égető szükségem, csak rossz ez a bizonytalanság, hogy nem tudjuk mennyit kapunk vissza.
Régóta követem ezt a kérdést, nekem is K&H személyi hitelem volt. És engem is felháborított a határidő kitolása. Ma vártam hogy hozzon a postás egy csomagot amit rendeltem. Erre látom hogy egy K&H-s levél volt nála.
Megkaptuk az elszámolást.
Az adatok 580e körül vettünk fel, úgy emlékszem. 2008-ban, 3 évre. Az elején 19e kezdtük, a végén olyan 29-30e között volt.
Úgy számoltam hogy így cirka 300e ft-tal fizettünk többet. A lényeg 81e ft jár vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!