K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
Időhúzásban a bunkók nagyon jók, főleg hogy nekik kell fizetni:/
Fordított esetben már másnap itt lenne a levél, hogy adós fizess!
Amúgy,mi az otp- től várjuk a levelet de még semmi!!
Most komolyan, ez lenne a kedvezőbb törlesztőrészlet???
Sokszor elhangzott a banki elszámoltatás kapcsán, hogy az adósok törlesztőrészlete 25%-kal is csökkenhet a visszatérítés következtében. Nem győzzük azonban hangsúlyozni, hogy két azonos időpontban, azonos összegben, azonos futamidőre felvett hitel esetén is jelentős lehet a különbség a végeredményt illetően. Hogy miért? Azért, mert a visszatérítés jelentős hányada az egyoldalú kamatemelésből adódik, amely nemhogy bankonként térhet el, de még azonos bank különböző hiteltípusai esetén is különböző számok adódnak. Ezen kívül az árfolyamrés összegéből adódó visszatérítés is változó attól függően, mely banknál törlesztettük hitelünket, vagy éppen milyen napra esett a törlesztőrészlet fizetése.
Hát mit mondjak, még jó hogy rátaláltam erre a fórumra! K&h-hoz akartuk vinni a hitelünket az otp-től!
De ezekután biztos nem fogjuk:) másik bunkót keresünk!
Sziasztok!
Kb. másfél hónapja már láttam a havi értesítőben, de a héten megjött részletesen is az elszámolás:
MKB Euroleasing, Közel 3,5 millió Ft-ot vettetm fel 2007 októberében autóra ( CHF alapon ), a hitel ősszel futna ki ( az utóbbi 3 évben 68 ezer Ft volt a havi törlesztés és mellette még gyűlt az árfolyamváltozás miatt egy másik "zsebben" a tartozás ). 890 ezer Ft jár vissza, kellemes meglepetés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!