K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
Kedves 309-es!
Szerintem csak akkor érdemes ügyvédhez fordulni ,ha bizonyítani tudod,mennyit fizettél be, mennyi kamatot vontak és mennyi kezelési költséget. Egy per költséggel jár ha nem több százezer forintról van szó szerintem nem éri meg.Drága az ügyvéd és ha elveszted a pert még neked kell fizetni. Szerintem ezt csak nagy csoportban érdemes perre vinni.Én nem tudom bizonyítani mennyit vontak le anno 2005-től ,mert nincsenek meg a számlakivonatok,így nincs más bármit küldenek el kell fogadnom.....
Kedves Sorstársak és már értesítőt kapottak! :)
Ha van egy percetek, számoljátok már ki, mennyi járna vissza és ezt valamilyen formában osszátok meg. Lehet százalékban is, ha az összeget nem szeretnétek megosztani.
Az enyém:
1.2 M Ft volt 2007-2012-ig fizettem és a kalkulátor egy 160 és 270 ezer forintot kalkulált.
Azért más összegek, mert a kezelési költséget és a kamatot állítgattam a szélső értékekre.
Üdv.
Most beszéltem a KH ügyfélszolgálattal,sajnos tényleg Jún.15-e a határidő,DE azt mondta a hölgyike hogy nem fogják megvárni ezt a határidőt folyamatosan mennek a levelek az ügyfeleknek!!(nekem lezárt jelzálog hitelem van).
Kíváncsian várom mikor érkezik meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!