Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » K&H devizahitel visszatérítés!...

K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?

Figyelt kérdés

Üdvözletem mindenkinek!

Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.

Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?

Válaszokat előre is köszönöm.

Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.

Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.

Legyen szép napja mindenkinek!

2015. márc. 19. 07:11
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/549 anonim ***** válasza:
Úgy veszem észre, hogy még mindig csak az autósok érkeznek, a lakáshiteles levelek a kanyarban sincsenek senkinél.....hát a KH-s meg végképp nem:)
2015. ápr. 27. 15:56
 312/549 anonim ***** válasza:
Merkantil 2008-ban felvett hitel kocsira 640 ezer front elszámoltak 177ezer forintot de fontos!!!1millio 800 ezret fizettünk vissza
2015. ápr. 27. 16:51
 313/549 anonim ***** válasza:

Kedves 309-es!

Szerintem csak akkor érdemes ügyvédhez fordulni ,ha bizonyítani tudod,mennyit fizettél be, mennyi kamatot vontak és mennyi kezelési költséget. Egy per költséggel jár ha nem több százezer forintról van szó szerintem nem éri meg.Drága az ügyvéd és ha elveszted a pert még neked kell fizetni. Szerintem ezt csak nagy csoportban érdemes perre vinni.Én nem tudom bizonyítani mennyit vontak le anno 2005-től ,mert nincsenek meg a számlakivonatok,így nincs más bármit küldenek el kell fogadnom.....

2015. ápr. 27. 18:54
 314/549 anonim válasza:

Kedves Sorstársak és már értesítőt kapottak! :)

Ha van egy percetek, számoljátok már ki, mennyi járna vissza és ezt valamilyen formában osszátok meg. Lehet százalékban is, ha az összeget nem szeretnétek megosztani.

Az enyém:

1.2 M Ft volt 2007-2012-ig fizettem és a kalkulátor egy 160 és 270 ezer forintot kalkulált.

Azért más összegek, mert a kezelési költséget és a kamatot állítgattam a szélső értékekre.

[link]

2015. ápr. 28. 08:02
 315/549 anonim válasza:

Kalkulátor:

[link]

Mennyi az annyi :)

2015. ápr. 28. 08:03
 316/549 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem teljesen feleslegesen számolsz ezzel a kalkulátorral, hiszen egy lejárt hitellel nem tudsz kalkulálni. Azt, nem tudod beadni neki, hogy 2012-ben megszűnt. Ha pedig tolod az időket, mert csak arra vagy kíváncsi 5 év alatt mennyi jött össze, akkor fals adatot fogsz kapni, mert sem a kamat, sem az árfolyam, sem az árfolyamrés nem ugyanaz, havonta más és más volt azalatt az idő alatt is amíg fizetted, továbbá 2012-től jár neked a jogtalanul beszedett összeg után késedelmi kamat is. Tehát szerintem ezt ne vedd alapul:)
2015. ápr. 28. 08:22
 317/549 anonim ***** válasza:

Üdv.

Most beszéltem a KH ügyfélszolgálattal,sajnos tényleg Jún.15-e a határidő,DE azt mondta a hölgyike hogy nem fogják megvárni ezt a határidőt folyamatosan mennek a levelek az ügyfeleknek!!(nekem lezárt jelzálog hitelem van).

Kíváncsian várom mikor érkezik meg!!

2015. ápr. 28. 12:07
 318/549 anonim ***** válasza:
Nálunk a 17. kerületben már szórnak khs leveleket, tegnap mondta a postás.
2015. ápr. 28. 12:14
 319/549 anonim ***** válasza:
Nekem a mai napon se jött meg a cib ,unicredit és a banif plus bank levél.
2015. ápr. 28. 12:17
 320/549 anonim ***** válasza:
Ami még fontos a mi postásunk azt mondta nekik szombaton is dolgozniuk kell, elrendelte a vezetőség, Budapesten
2015. ápr. 28. 12:27
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!