K&H devizahitel visszatérítés! Kapott már valaki visszatérítést a K&H Banktól?
Figyelt kérdés
Üdvözletem mindenkinek!
Ezt a kérdést lényegében azért hoztam létre, hogy akik devizában vettek fel hitelt, azok itt megtudják beszélni észrevételüket.
Van már olyan aki a K&H banktól kapott elszámoló levelet? Ha igen, név nélkül persze, leírná mikor mennyi hitelt vett fel, végtörlesztette e már, vagy még fut a hitele? Ileetve, hogy mennyi penzt számoltak el?
Válaszokat előre is köszönöm.
Szerintem minden válaszoló nevében beszélek most.
Sok mindenki tájékozódhat ezekből a válaszokból.
Legyen szép napja mindenkinek!
2015. márc. 19. 07:11
291/549 anonim válasza:
Raiffeisentől kapott anyukám a héten.
1.400.000ft hitl, ami lejárt 2010ben. 50.000ft-ot kap vissza!
292/549 anonim válasza:
Én is a K&Hra és Raiffesinere várok:(
293/549 anonim válasza:
Raiffeisen bank nekem már küldött elszámolást.22-én kaptam meg a 16. kelt levelet.
294/549 anonim válasza:
Előző vagyok, még annyi hogy heves megye.
295/549 anonim válasza:
Akkor remélem hajdú biharba is ideér lassan...
296/549 anonim válasza:
Nem vág nagyon tèmába....de valakinek a valakije nem találkozott valakivel,aki már kapott az MKB-tòl levelet?Különösen Bács-kiskun megye èrdekelne.Köszönöm!!!
297/549 anonim válasza:
Banif Plustól kapott valaki levelet?
298/549 anonim válasza:
Új hét,új remény! Én reménykedek hogy a héten màr kapunk valamit! :)
299/549 anonim válasza:
Sziasztok Sorstársak! Most hallgatom a rádióban a híreket és ebben az MTI-re hivatkozva bemondták, hogy a héten a bankok postázzák a maradék levelet. Bizakodhatunk, hiszen nem emelték ki külön, hogy kivéve K&H. Az MTI pedig általában biztos forrásból származó értesüléseket ad ki, mivel ő a Távirati Iroda:)
300/549 anonim válasza:
Igen ezt én is úgy gondolom,hogy akkor már mondták volna!Tegnap a hiradóban is beszéltek róla,ott se mondtak semmit ezzel kapcsolatban!A sogórnőm felhivta pénteken a k&ht,és azt mondták neki,várjon már türelemmel,legkésőbb május 6ig meg kell kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!