Tünde78 kérdése:

Valaki mondana valamit a Fensus kft ről? Meg kapom én az igényelt hitel összeget? Vagy ez csak valami át verés? Mert befizettem az előre kért összeget de azóta áll az ügy semmi hír még egy levél sem. Vett már fele valaki onnan hitelt? És meg kapta?

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 09:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/119 Végh Pál ***** válasza:
Kedves Linda ! Már én is nagyon várom a 10 - ét mert hogy akkor derül ki hogy rajta vagyok-e a kifizetői listán vagy sem . Én május 09-én kötöttem szerződést ,most már jó lenne látni valamit .
2012. júl. 6. 09:04
 52/119 Kéki Leila válasza:

Nos drágáim,még nem fürdök a milliókba :D

az első kifizetési listáról lecsúsztam.

felajánlottam 10 havi előtörlesztést ,hétfőn űléseztek,a kollégájukat mindig hívom,hogy milyen információval tud szolgálni,hétfőn látja a listát,ha nem leszek rajta,akkor megyek a debreceni irodájukba,rendőrsöstől,ügyvédestől én is,mert,már több,mint 2 hónapja hitegetve leszek,nagyon bízok benne,hogy benne leszek,és a többi ismerősömnek is elmondhatom a pozitív dolgot és ajánlhatom :)))

2012. júl. 6. 16:09
 53/119 A kérdező kommentje:
Nos én is 10 havi előtörlesztést vállaltam :( és április óta várok a pénzemre de semmi :( úgy hogy ne várjatok pénzt innen ebből nem lesz pénz!
2012. júl. 8. 09:46
 54/119 anonim válasza:

Látom, még most is sokan rosszul látják a dolgokat. Fogyasztói csoport a Fensus, nem bank. Engedélyköteles, mert nem szabálysértés, csak másképp történik mindez, mint mondjuk a banknál.

Várni kell, mint ahogy mások is vártak, és meg is kapták a pénzt.

2012. júl. 8. 11:51
 55/119 anonim válasza:
nekünk is több hónapba került, de végül megkaptuk a pénzt rendesen. bevallom, én sem olvastam el, hogy pontosan mit is írok alá, hivogattam őket, meg írtam egy-két hasonló fórumban rosszakat róluk. most így átgondolva nem volt igazam és szerettem volna elmondani, hogy nálam korrektek voltak.
2012. júl. 9. 19:33
 56/119 anonim ***** válasza:

nem szűnnek a fensus kft álnéven publikált pozitív önkritikái...

Azért arra kíváncsi lennék, hogy egy valós ügyfél miért tartja korrektnek azt, hogy őt is becsapták, mint mindenkit, és őt is a gyors pénz hamis ígéretével bírták szerződéskötésre...

Igen, elméletben minden korrekt, leírják, hogy elképzelhető, hogy csak a "futamidő" végén kapsz pénzt, és ezzel óriásit buktál (felszámított kezelési ktsg, elmaradt bankbetéti kamat stb.), de a szerződéskötéskor elmondottak ennek a szöges ellentétei! És ez a csalás, megtévesztés, átverés része! Ha valaki tudná, hogy mire szerződik, senki nem szerződne!

2012. júl. 9. 20:57
 57/119 anonim válasza:
Ennyi erővel mi meg mondhatjuk, hogy te meg a konkurencia vagy. Vagy tényleg ilyen paranoid lettél? Nekem is van szerződésem velük és pontosan elmondták, miről van szó, benne is van a szerződésben. Azt írod alá, amit elolvasol, nem? Ha meg csalnának, tessék a fogyasztóvédelemhez fordulni. Ja, hogy azt nem akarsz, csak itt lehazugozni másokat...
2012. júl. 10. 18:51
 58/119 anonim ***** válasza:

"Nekem is van szerződésem velük és pontosan elmondták, miről van szó, benne is van a szerződésben."

És mégis szerződtél? Akkor te szimplán hülye vagy... A fogyasztói csoport egy életképtelen elképzelés, egyetlen módon tud túlélni. Úgy, hogy hitelnek álcázzák, és belédmagyarázzák azt, ami aztán nincs leírva sehol...

Mert mégis ki a fszom fizetne be nekik jelenértéken 12milliót, hogy kapjon érte jelenértéken 10-et?!? Értelmes, józan ember ilyen döntést nem hoz. Csak úgy tudsz szerződésre bírni valakit, hogy szédíted, hogy "ebben a hónapban már biztosan meglesz a pénz, átlagosan maximum a második hónapban mindenki kap" és hasonlók.

Legyen sikeres a GVH fogycsop ellenes kampánya, és senki ne dőljön be nektek, és a pofátlan ígéreteiteknek! Ezt kívánom! Ja, és hogy találjatok a társadalomra nézve hasznos elfoglaltságot!

2012. júl. 10. 22:44
 59/119 anonim válasza:
Leila , meg kaptad ???
2012. júl. 12. 21:08
 60/119 Kéki Leila válasza:
nem..állítólag kevés előtörlesztést vállaltam a 10havival,mert valaki 55öt törlesztett elő.
2012. júl. 13. 13:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!