Valaki mondana valamit a Fensus kft ről? Meg kapom én az igényelt hitel összeget? Vagy ez csak valami át verés? Mert befizettem az előre kért összeget de azóta áll az ügy semmi hír még egy levél sem. Vett már fele valaki onnan hitelt? És meg kapta?
"mert valaki 55öt törlesztett elő"
LOL! El ne higgyétek már! Úristen! Simán lehet, hogy nem is volt kifizetés, mert egyszerűen nem jött össze annyi pénz, hogy bárkit is kifizessenek! Óriásit szívtok ezzel! :(
Nem kell jogellenesen lenyúlni. Elég, ha simán becsődöl a kft. Nem az első lenne. Az emberek meg futhatnak a pénzük után, sohasem fogják megkapni.
De még ez sem kell. Elég, ha nem lesz több bepalizott szerződő fél. Ebben az esetben csupán várnia kell a szerencsétlen ügyfélnek, amíg lejár a "futamideje", kifizeti a pénzt, amit visszakap, de kifizeti még a cég vastag hasznát is. Na ez a szívás. És ez ellen nem véd semmi.
Sziasztok! Csak egy kis elgondolkodtató! Voltunk ma a Fensus Kft. egy kihelyezett irodájában. Volt egy két észrevételem:
1. Az iroda annyira gyér, hogy akár magam is tudnék ilyet csinálni. Ez nem komoly cégre vall. A kb. 10 perc alatt összepakoljuk hatása volt, ha gond lenne.
2. A srác, bérelt laptoppal dolgozott...rajta volt a cég emblémája, ahonnan bérelte....még sajátra sem futja...vagy inkább nem akarják,hogy legyen bármilyen tulajdona a cégnek..
3. Ha én 6000.000 ft-t felveszek tőlük, annak az éves "díja" 168.600 Ft körül lenne + a tőketörlesztés. Ha lenne ennyi pénzük a bankban, amit állítottak, mert ezt a hiteltartozás elismeréskor rögtön át is tudják utalni nekem (azaz pénzt nem láttam még, de már aláírom,hogy tartozom) akkor arra lekötve kb. 480.000 Ft kamatot kapnának havonta. Miért érné meg nekik hogy nekem adják a pénzt 160.000-ért, ha kaphatnának érte 400.000 -t is?? Emberek!!! Számoljatok!!! Ez már itt gyanúúúússs!!!
Nem tudtok kiszabadulni a jelenlegi hitelből. Nekem van 6.000.000 Ft autóhitelem, és jelenleg,ha ki akarnám váltani forint alapúval, a havi 65.000 helyett 72.000-t kéne fizetni ugyanannyi időre..szóval én inkább vállalok annyi munkát amennyit tudok, és szépen gyűjtögetek,hogy tudjak minél előbb előtörleszteni. Ezek a cégek,nagyon jól hangzó ajánlatokkal jönnek, és pont a mai világban megszorult embereket, főleg aki nem tud számolni,csak nagy lehetőség reményében aláír bármit, azokból élnek. Ne dőljetek be! Ez sajnos legálisan működő átverés..
Sziasztok!
Én csak a saját szerény véleményem szerint,szeretném leírni.
Ma voltam bent a nem rég nyílt dunaújvárosi"irodában".Szó szerint ez szerepel a hírdetésükön.Hitel helyett válasszon más megoldást,számoljon utána.Nem sorsolási rendszer.Rejtett költségek nélkül!
Azt mondta az ott lévő ember:
-az OTP-én keresztül történik a befizetésem egy bizonyos számlaszámra.(kihangsúlyozta az OTP-t).(regdíj) a 4%+áfa+a 2havi törlesztőrészlet.Amit ha rendesen törlesztek a végén jóváírják,kb.az utolsó 9hónapot be sem kell fizetnem a 15éves futamidőnél.
-aztán egy hónap az elbírálási idő,megyek Bpestre a közjegyzőhöz,és a munkatársa már utalja is a pénzt az én általam megadott számlaszámra.
-és ha kérnek fedezetet-(mivel lakásvásárlásra akarom költeni a pénzt)-akkor 2hónapom van a tulajdoni lapot bemutatni a pénzfelvétel után.
Tehát egy hónap múlva megkapom a pénzt.
Én nem kérdeztem,hogy mi van akkor ha nem pozitív az elbírálás,de ő sem mondta.Nem beszélt a többhavi előre fizetésről akkor hamarabb jutok a pénzemhez.Fix egy hónap az elbírálás és a kiutalás.
Mikor kiléptem az ajtón egyből az jutott eszembe,utána olvasok a neten,és hogy ha tavaszig még nyitva van az "iroda"akkor lehet belevágunk.
Szerintem nem fogunk,mert nekem nem volt egy meggyőző a pénzem útja,lehet nekem is kéne 1-2hónapra egy ilyen céget csinálni,nem kéne hitelt felvennem:-).
Mind ez kizárólag a SZVSZ.
Üdv!
Végh Úr mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!