Tünde78 kérdése:
Valaki mondana valamit a Fensus kft ről? Meg kapom én az igényelt hitel összeget? Vagy ez csak valami át verés? Mert befizettem az előre kért összeget de azóta áll az ügy semmi hír még egy levél sem. Vett már fele valaki onnan hitelt? És meg kapta?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 09:48
101/119 anonim válasza:
Márió 24 hiába mentek oda az irodába,mert csak rendőrt hívnak rátok,mivel önbíráskodásért feljelentenek.
Sajnos úgy írták a szerződést,hogy nem tudsz kiszállni belőle,mert ha felbontod a szerződést,akkor nem jár vissza a pénzed.
Csak azt sajnálom,hogy amikor szerződést kötöttem,akkor nem rögzítettem a beszélgetést.
102/119 márió24 válasza:
de itt valaki írta hogy rögzítette valahol az előző kommentekben..
103/119 anonim válasza:
Igen, én is olvastam (Végh Pál) ha jól emlékszem és ügyvédhez fordult.
104/119 márió24 válasza:
jó lenne ha tudna esetleg segíteni...kapott ebben a hónapban csekket valaki??
105/119 anonim válasza:
Én ma felhívtam őket és azt mondták pénteken feladták az összes levelet. De még én se kaptam
106/119 nbrigitta válasza:
nehogy befizessetek a fensusnak van intamusnak,mert megszunt csalo cegek!nekem 140000rem banta!editke kolcsem koszorura ezt a penzt remelem mas tanul az en hibambol!!!;
107/119 anonim válasza:
én most néztem meg a cégközlönyt és nem szűnt meg a fensus
108/119 márió24 válasza:
valami best life center kft lett a nevük...én komolyan nem akarom veszni hagyni ezt a pénzt...
109/119 nbrigitta válasza:
Jogutod nelkul nem is szunhet meg,de a ceg mar nincs,mert Bp-tel beszeltem es mindenki csak a befizetett csekket kapja vissza,a reg.dijat meg benyelik nemcsak Debrecenben,hanem mindenhol!Aki befizette a reg.dijat ihat ra tiszta vizet!En igy jartam es mindent megteszek azert,hogy mas ne jarjon igy!!!!Egy jellemtelen köcsög ceg a Fensus Debreceni fiokja!Miklos utca 2!Ugyi draga Editke?!!!
110/119 anonim válasza:
Egy kft simán megszűnhet jogutód nélkül, bármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!