Valaki mondana valamit a Fensus kft ről? Meg kapom én az
igényelt hitel összeget? Vagy ez csak valami át verés?
Mert befizettem az előre kért összeget de azóta áll az
ügy semmi hír még egy levél sem. Vett már fele valaki
onnan hitelt? És meg kapta?
Az egyik rokon is kötött szerződést velük.Azóta rajta vannak a kifizetési listán,két nap múlva nincsenek rajta.Jön a levél,hogy fizessen be még egy összeget,és hogy mennyit ajánl fel abból az összegből amire igény tart.Én inkább más kárán tanulok.(Nem vagyok kár örvendő).TISZTA LEHÚZÁS!!!
2012. aug. 17. 17:24
72/119 anonim válasza:
Helló! Én júniusban elején kötöttem szerződést , befizettem mindent, fizetem a díjbekérőket, és azóta se semmi !!!
Regisztrált szerződésem van , ha nem kapok érdemleges választ miért csúszik a kifizetésem ( mert5-6 hétről volt szó) akkor ...... ők tartoznak nekem nem én nekik!!!
2012. aug. 22. 12:10
73/119 Kéki Leila válasza:
Ha már milliók vannak a zsebükbe,amit kiadnak hitel formájában és elég régóta vannak a piacon,akkor legyen már 10 olyan ember,aki megmutatja a bankszámláját,hogy valóban megkapta tőlük a hitelt.És akkor talán most már elhiszem,hogy fizető képesek.Nem fogok benyelni a 160ezrem.50 havi törlesztőt tettem meg,azt mondták,hogy én leszek a befutó.A családba ügyvéd van,rendőr,és hétfőn rájuk borítom az asztalt Debrecenbe.A P. Béla aki a tulajdonosa az egésznek,egy maffiózó hülye gyerek,az én kezem is elér addig,ameddig az övé,és ezt nem fogom annyiban hagyni!!
A Szabó attilának napok óta ki van kapcsolva a telefonja.
Állítólag szabadságon van,a debreceni irodában sehol senki,a hölgy kollegina közölte,hogy kifizetés miatt hívjam fél óra múlva és a debreceni irodához időpont egyeztetés szükséges.
Azt hiszem megindítom a lavinát és nincs vissza út.
2012. szept. 11. 10:52
76/119 anonim válasza:
én is leszerződtem velük kb 2,5-3 hónapja és a Szabó Attila munkatársa most közölte velem,hogy nem szerepelek a kifizető listán
2012. szept. 11. 11:54
77/119 anonim válasza:
Van valakinek új információja? Kapott valaki pénzt ebben a hónapba?
2012. szept. 21. 11:54
78/119 márió24 válasza:
Sziasztok. én is szerződtem velük még júliusban és azóta semmi...ha van valaki aki már kapott olyan levelet tőlük amin van elérhetőségük azaz az a szám ami egyeztetni kell időpontot az írja már le ha lehetséges...mert már nagyon pipa vagyok...ebben a hónapban azt mondták, hogy várjam meg okt.5-ét és hívjam hogy rajta vagyok-e a kifizetési listán...olvasgattam a hsz-at és nekem szerződéskötéskor nem is említették meg hogy lehet hogy nem most kapod meg te hülye gyerek hanem később blabla hanem azt h köv.hónapban azaz augusztusban megkapom a pénzt. na azóta is kapom...szóval ha valaki tud vmi írjon legyen szíves!
2012. szept. 22. 13:09
79/119 anonim válasza:
márió 24-nek
Én is pont ebben a cipőben vagyok,július óta várom a hitelt és fizetem a törlesztőt. Nekem most még azt is mondták,hogy mondjak le pár havi törlesztőről és akkor tuti rajta leszek a fizető listán. 5-én megírom,hogy szerepelek-e a listán
2012. szept. 25. 08:33
80/119 Végh Pál válasza:
Aki Bíróságra szeretné vinni a Fensus Kft ügyet ,azt kérem hogy jelentkezzen a palvegh68@gmail.com e-mail címen .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!