Tünde78 kérdése:
Valaki mondana valamit a Fensus kft ről? Meg kapom én az igényelt hitel összeget? Vagy ez csak valami át verés? Mert befizettem az előre kért összeget de azóta áll az ügy semmi hír még egy levél sem. Vett már fele valaki onnan hitelt? És meg kapta?
Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 09:48
81/119 anonim válasza:
Bámulatos, hogy mennyire nem tanulnak az emberek még a saját hibájukból sem. Továbbra is döntitek a pénzt ezekbe a szánalmas cégekbe és várjátok, hogy valamit visszakapjatok. Térjetek már észhez!
83/119 linda725 válasza:
Sziasztok!Én májusban kötöttem velük szerződést,akkor az irodában azt mondták 1 hónap múlva kapom a pénzt!OKÉ Hívtam őket junius elején mondták hogy nem vagyunk a listán!Kiakadtam! Hívtam őket juliusban mondták,azok kapták meg a pénzt akik 2 havi tör fizettek!jó! Hívtam őket augusztusba ismét nem voltunk rajta akkor azt mondta azok kapták meg a pénzt akik 4-12 havi előtörlesztést vállaltak!JÓ!Hívtam szept elején ismét nem voltunk rajta a lisán és ismét mondták azt fizették ki akik 24 havi előtörlesztést fizetett ki!Na akkor mondtam nekik mennyetek oda ahova gondolom!Felbontottam a szerződést,ha már azt annak lehet nevezni!Azóta 1 levelet sem kaptam ,nemhogy a pénzem!Csak ajánlani tudom mindenkinek,hogy ne vágjon bele senki!Eléggé bosszantó ,hogy ilyen társaságok működnek!Ez az én személyes tapasztalataim!És ha majd egyszer a pénzemet vissza térítik azt mondta azt sem mindet!Nem hiszem,hogy bárki is kap innen pénzt!
84/119 Végh Pál válasza:
Kérdeztétek egy páran hogy hogyan képzelem ezt a Bírósági cuccot ? Egyszerűen . Most keresnem kell egy olyan ügyvédet aki reális áron dolgozik és jól ,mert az előző egy kicsit el szált az áraival . Szóval össze gyűjtjük az írásos anyagokat ,jegyzőkönyvbe mondjuk hogy ki mit tapasztalt, és akkor az ügyvéd eldönti hogy miként támadjuk be a Fensus Kft-t. Nekem szinte minden ,az ügyintézőkkel készült beszélgetés hangrögzítésre került ,és itt egyértelműen kitűnik hogy a tájékoztatásuk nem egyezik a szerződésben leírtakkal . Remélem sikerül valamit kihozni belőle . Továbbra is várom a jelentkezéseket . Üdv.
85/119 anonim válasza:
Nagyon elvagyok keseredve, július óta várom én is a hitelemet.
Azt mondták ha lemondok pár havi törlesztő részletemről,akkor biztosan megkapom,hát én lemondtam és várom a csodát.
86/119 anonim válasza:
Azt szeretném megkérdezni,hogy akik szerződtek végül a Fensus kft-vel,ők fizették rendesen az elmúlt hónapokba a törlesztőt és így se kapták meg a hitelt?
87/119 Héjja Kitti válasza:
Mi is sajnos szerződést kötöttünk a Fensus Kft.-vel még májusban és azóta semmi!Elmentünk egy ügyvédhez és azt mondta hogy bírósági úton semmi esélyünk nincs hogy vissza kapjuk a pénzünket mivel minden le volt írva a szerződésbe!Mi ezt sajnos nem vettük észre mert úgy vannak megfogalmazva a dolgok hogy biztos ne értsünk meg belőle semmit!
Nagyon csalódottak vagyunk mert reménykedtünk hogy végre elkezdhetjük a közös életünket egy új házban!
88/119 Héjja Kitti válasza:
Azt kérdezném hogy ki lehet-e szállni ebből az egészből és hogyan?
89/119 anonim válasza:
Úgy, hogy többet nem fizettek nekik.
90/119 márió24 válasza:
szaisztok! én holnap tudom meg hogy megkapom-e a hónapban vagy sem ha nem akkor jövőhéten bemegyek ide a Dunaújvárosi irodájukba és követelni fogom h fizessenek és adig nem megyek el onnan...ha netán van még valaki aki van ilyen bátor akkor szívesen várom jelentkezését;) hátha többen többre megyünk...de remélem hogy erre nem kerül sor de ha mégis akkor ez lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!