Tünde78 kérdése:

Valaki mondana valamit a Fensus kft ről? Meg kapom én az igényelt hitel összeget? Vagy ez csak valami át verés? Mert befizettem az előre kért összeget de azóta áll az ügy semmi hír még egy levél sem. Vett már fele valaki onnan hitelt? És meg kapta?

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/119 anonim ***** válasza:
Hitelt csak pénzintézet adhat, kft nem. Mire fizettél be előre, mennyit?
2012. máj. 8. 09:58
 2/119 anonim ***** válasza:

Ha jól látom fogyasztói csoport létrehozásával foglalkozó cég. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan fizeted a havi törlesztőrészletet, és egyszer csak téged sorsolnak ki, hogy Te kapod az igényelt összeget. De lehet, hogy éppen a futamidő végén sorsolnak ki téged, gyűjtögethetted volna a dunyhában is ilyen erővel.

Ha menet közben valaki bedől és fizetésképtelen lesz, pedig már ő az összeget magkapta, akkor óriási gond van...

Minden esetben figyelmesen el kellene olvasni a szerződés szövegét!

Szerintem tartalmazta az általam elmondottakat, nem kellett volna pénzt előre küldened. Ebből neked nem lesz hiteled, ők nem pénzintézet, jól mondja az első kommentelő. Még rosszabb a helyzet, ha csak a lehúzásodra alakult tisztességtelen céggel van dolgod. Akkor eleve buktad a befizetéseidet!

2012. máj. 8. 12:42
 3/119 anonim ***** válasza:
Tünde, ebből sosem lesz pénzed. Garantálom. A befizetett összeget pedig buktad, azt vedd tanulópénznek.
2012. máj. 8. 14:01
 4/119 anonim ***** válasza:

"náluk amúgy nem sorsolás dönti el kinek fizetnek"

Igen, ez már ritkán van így. Újabban fizetned kell, hogy előbb kapj pénzt. Minél többet fizetsz, annál előbb. Mondjuk nagy szívás, ha más még többet fizet.. A cég meg gazdagodik.. ;)

Nálad, frissen, csak ezért regisztrált Kovács úr, hogyan volt? Hogyan döntötték el, hogy te kapj?

2012. máj. 16. 11:19
 5/119 anonim ***** válasza:

"Nem is érdekel, mi alapján döntöttek."

Az előbb még állítottad, hogy nem sorsolás volt. Azt honnan tudod akkor?! Te a cég embere vagy, és kamu a történeted.

2012. máj. 17. 22:49
 6/119 szocso85 válasza:
akkor azt ondom ha megkapom a pénzt hogy tényleg nincs igy de addig nem mondom hogy nem igy van még nem kapom meg
2012. máj. 18. 06:37
 7/119 Végh Pál ***** válasza:
Üdv ! Én Dabason kötöttem szerződést a Céggel ,ahol kihangsúlyozták hogy náluk nincs sorsolás, és meg fogom kapni az igényelt összeget ,még pedig június végéig bezárólag . Hát ajánlom hogy így legyen, különben Isten irgalmazzon nekik, mert én nem fogok :-) Ha valaki tud többet róluk az írja már meg legyen szíves ! Végh Pál.
2012. máj. 22. 09:26
 8/119 anonim ***** válasza:

"június végéig bezárólag"

OK, nincs sorsolás. Akkor mégis hogyan dől el, hogy *pontosan mikor* kapod meg a pénzt "június végéig bezárólag"?

Amúgy ezt írásban is adták, vagy csak meggyőzően beszéltek erről?

2012. máj. 22. 10:09
 9/119 szocso85 válasza:
én nem fogok szorakozni velük elhozok 2 laptopot tölük meg amit épen elbirok még ha nem lesz pénzem belöle jövöhonap 5. én kell öket hivnom én békéscsabán kötötem velük szerzödést
2012. máj. 23. 05:56
 10/119 anonim ***** válasza:
ezzel az a baj, hogy az, hogy ők nem fizetnek, az polgári peres ügy, max büntetés az irgumburgum. ha te elhozod a cuccaikat, az meg büntetőügy, amiért bezárnak.
2012. máj. 23. 07:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!