Valaki mondana valamit a Fensus kft ről? Meg kapom én az igényelt hitel összeget? Vagy ez csak valami át verés? Mert befizettem az előre kért összeget de azóta áll az ügy semmi hír még egy levél sem. Vett már fele valaki onnan hitelt? És meg kapta?
Ha jól látom fogyasztói csoport létrehozásával foglalkozó cég. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan fizeted a havi törlesztőrészletet, és egyszer csak téged sorsolnak ki, hogy Te kapod az igényelt összeget. De lehet, hogy éppen a futamidő végén sorsolnak ki téged, gyűjtögethetted volna a dunyhában is ilyen erővel.
Ha menet közben valaki bedől és fizetésképtelen lesz, pedig már ő az összeget magkapta, akkor óriási gond van...
Minden esetben figyelmesen el kellene olvasni a szerződés szövegét!
Szerintem tartalmazta az általam elmondottakat, nem kellett volna pénzt előre küldened. Ebből neked nem lesz hiteled, ők nem pénzintézet, jól mondja az első kommentelő. Még rosszabb a helyzet, ha csak a lehúzásodra alakult tisztességtelen céggel van dolgod. Akkor eleve buktad a befizetéseidet!
"náluk amúgy nem sorsolás dönti el kinek fizetnek"
Igen, ez már ritkán van így. Újabban fizetned kell, hogy előbb kapj pénzt. Minél többet fizetsz, annál előbb. Mondjuk nagy szívás, ha más még többet fizet.. A cég meg gazdagodik.. ;)
Nálad, frissen, csak ezért regisztrált Kovács úr, hogyan volt? Hogyan döntötték el, hogy te kapj?
"Nem is érdekel, mi alapján döntöttek."
Az előbb még állítottad, hogy nem sorsolás volt. Azt honnan tudod akkor?! Te a cég embere vagy, és kamu a történeted.
"június végéig bezárólag"
OK, nincs sorsolás. Akkor mégis hogyan dől el, hogy *pontosan mikor* kapod meg a pénzt "június végéig bezárólag"?
Amúgy ezt írásban is adták, vagy csak meggyőzően beszéltek erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!