Tünde78 kérdése:

Valaki mondana valamit a Fensus kft ről? Meg kapom én az igényelt hitel összeget? Vagy ez csak valami át verés? Mert befizettem az előre kért összeget de azóta áll az ügy semmi hír még egy levél sem. Vett már fele valaki onnan hitelt? És meg kapta?

Figyelt kérdés
2012. máj. 8. 09:48
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/119 Végh Pál ***** válasza:
Elméletileg kapnom kellene egy levelet hogy pontosan mikor utalnak és hogy mikor kell menni a közjegyzőhöz. Állítólag van egy bizonyos havi keretük ,és ha ebbe bele férsz akkor a következő hónapban kapod a pénzt, de ha nem ,mint ahogy én sem fértem bele az előző havi kifizetésbe, akkor mondta az ügyintéző hogy várjak még egy hónapot addig be sem fizessem a közjegyzői díjat és a két havi kauciót . Többet egyenlőre én sem tudok. Várok.
2012. máj. 23. 08:56
 12/119 anonim ***** válasza:
érdemes lenne átgondolni, hogyan működnek ezek a cégek, és hogy miből van a havi keret...
2012. máj. 23. 11:11
 13/119 Kéki Leila válasza:

Nos,én tegnap írtam alá a papírokat,160ezret hagytam a bankba.

Én 2,4 milliót igényeltem.

Állítólag mivel vállaltam az előtörlesztést benne leszek a június 10edikei kifizetési listába.Én békéscsabán voltam.Nekem azt mondták,hogy minden hónap utolsó napján van a közgyűlés,ahol a kifizetésről döntenek.De ha nem kapom meg és a pénz is oda lesz ,nagyon nagy baj lesz,ezt megígérhetem.Azóta meg főleg nagyon ideges vagyok,nekem azt mondta a srác,hogy a sorsolás a papíron csak egy formalitás,ők nem sorsolnak.Idegesen várom a 10edikét.

2012. máj. 23. 11:23
 14/119 anonim ***** válasza:
ajjajj... Nyilván, esély van... néha kap valaki pénzt.. talán... Majd meséljetek, mert eddig csak olyat olvastunk, hogy várjátok, meg hogy egy csomóan perelnek, persze eredménytelenül..
2012. máj. 23. 11:32
 15/119 Siposné Bea válasza:
Sziasztok!Figyelem ki mit ír érdekelne,hogy működik ez a dolog.Bea
2012. jún. 10. 18:48
 16/119 Siposné Bea válasza:

Kedves Végh Pál!

Dabasra hívtak engem is,tudsz már valamit?

2012. jún. 10. 18:50
 17/119 A kérdező kommentje:
Szerintem ne kössetek szerződést mert ez pénznyelő!!!Én kötöttem meg fizettem de az igényelt pénz összeg sehol!!!Mindig vannak jó kifogásaik!!Amit elmondanak szép ígéretek jól hangzik de amit aláíratnak az nem ugyan az és én bele estem a csapdába!!!Ebből sosem lesz pénz !!Ennyi erővel a dunyhám alatt is gyűjtögethettem volna de legalább az meg lenne!!!
2012. jún. 10. 22:27
 18/119 Siposné Bea válasza:
Tegnap este eszembe jutott,hogy jó lehetőségnek tűnik ez de biztosan vannak negatívumok.Volt ismerősöm aki már hosszú évekkel ezelőtt sikeresen pénzt vett föl tőlük lakásfelújításra 1.m ft-ot.De a volt élettársam 4 éve Szolnokon pórul járt és hiába telefonált a befizetett 60 ezer oda lett.Az nem A Fensus néven futott hanem nem emlékszem de az a cég is működött évekig.A volt párom türelmetlen volt lehet?!Lehet ha előtörlesztett volna működik.Lutri ez de egy bank is az hiszen jövőre még többet kell fizetni a felvett hitelek után hiszen a 200.ezer alatt keresők még kevesebbet visznek haza az árak meg mennek.Azért meghallgatom majd őket kiváncsi leszek!Üdv Bea
2012. jún. 11. 05:28
 19/119 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, Leila (#15) tegnap óta fürdik a milliókban.

Ne dőljetek már be ezeknek a férgeknek! Folyamatosan az átverésekről lehet olvasni, és mégis naponta tudnak újabb madarakat szerezni.

2012. jún. 11. 10:16
 20/119 anonim ***** válasza:

"Idegesen várom a 10edikét."

Tényleg, 11-e van... Hát, remélem kapott pénzt!

2012. jún. 11. 11:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!