Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Most mi a helyzet a Frank-hite...

Most mi a helyzet a Frank-hitelesekel?

Figyelt kérdés
Kisegiti őkett állam vagy nem? Hol tart most az árfoléyam? Nekem forint hitelem van szerencsére.... Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 25. 23:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/167 anonim ***** válasza:
54%
Nem igazán értem miért hiszik egyesek,hogy a hitelfelvétel csakis a luxushoz köthető felesleges,kozkázat.Nekem három olyan ismerősöm van akik a gyerekek miatt,pár négyzetméter miatt,lakható "fedél" miatt vettek fel hitelt.Mert az albérlet sem fenékig tejfel...Ha az állambácsi gondoskodna a nagycsaládosokról,és nem engednének meg az ingatlan spekulációkat bizonyos kerületekben,akkor nem lenne ennyi lakáshitel,és ennyi szerencsétlen család.Erről elkéne gondolkodni,mielött itélkezünk.Bajba még mindenki juthat,ebben a mai világban.
2011. jan. 28. 14:19
 52/167 anonim ***** válasza:
53%
Egyet vegyen mindenki tudomásul! A hitellel más pénzét költi el, amit ha törik, ha szakad, kutya kötelessége visszafizetni! Nem a hitellel magával van a baj, hanem azzal, ha azt elértéktelenedő javak megvásárlására költik, ÉS(!) nem tudják visszafizetni!
2011. jan. 28. 20:43
 53/167 anonim ***** válasza:
54%
Igen.És akik már végül is vissza fizették,mert mondjuk a 15 milliós lakásukat elárverezték jóval áron alul DE MÉG MINDIG TARTOZNAK???! Százszámra vannak ilyen esetek.A bank már régen kivette a befektetett pénzét,de még mindig szedi szorgossan évekig a törlesztőt.Ez milyen munka?Az akkor kinek a pénze?Gondolkodjunk......
2011. jan. 28. 22:10
 54/167 anonim ***** válasza:
2011. jan. 28. 22:21
 55/167 anonim ***** válasza:
21%
Attól, hogy az elértéktelenedett házukat elárverezték, attól még nincs visszafizetve a tartozás... Tehát nincs a bank a (betétesek) pénzénél...
2011. jan. 28. 23:02
 56/167 anonim ***** válasza:
54%
"Attól,hogy az elértéktelenedett házukat elárverezik,attól még nincs visszafizetve a tartozás.Tehát nincs a bank a pénzénél(?????)-irtad.NINCS A BANK A PÉNZÉNÉL????Nagyon sokan hosszú évekig törlesztik a havi 50-60-90 ezer forintos törlesztőket.Majd ha gáz van,a bank szó szerint szaré hugyé elárverezteti az ingatlant.Kiszedi a pénzét,de bőségesen ám.Majd még plussz felszámol ilyen meg olyan, meg amolyan kamatot,ami akár milliós tételekre is rúghat, maga a teljes tartozáson felül.És azt állitod,hogy a bank nincs a pénzénél?Te egyáltalán tisztában vagy a mai jelzálog problémákkal?Vagy csak irogatsz unalmadban marhaságokat.
2011. jan. 29. 02:10
 57/167 anonim ***** válasza:
58%
a vitátokhoz csak annyit tennék hozzá: 5 mill vettem a házam 3 éve. Most 9-10 milliót ér (tehát nem elértéktelenedett és ennyiért lehet rá vevőt is találni)de biztos vagyok abban, ha arra kerülne a sor a bank 4 mill körül adná el.
2011. jan. 29. 07:33
 58/167 anonim ***** válasza:
91%

Nem, a bank nincs a pénzénél. Mit értesz az alatt, hogy a pénzénél van? Akkor lesz a pénzénél, ha minden szerződés szerint teljesül. A pénzt nem ingyen kapod, és abank sem ingyen kapja! Ha felvettél 5 éve 10millát, eddig befizettél összesen kettőt, a házad pedig eladásra kerül 8-ért, akkor szerinted a bank a pénzénél van? Nos, ha ez a nézeted, akkor tőled szívesen veszek fel nagy összeget kölcsön! Mondjuk most kérek 100milliót, 20 év múlva visszakapod azt. A kamat mindegy mekkora, hiszen elég, ha a 100-at visszakapod, már pénzednél leszel! EKKORA BAROMSÁGOT!

A banknak pedig mi érdeke abban, hogy alacsonyabb áron értékesítse az ingatlant? Semmi! A házad SZERINTED ér 10-et! Ha aztán 4-ér megy el, akkor annyit ért. Hiába szeretnéd azt hinni, hogy többet is megérne. A bank amúgy sem tudja eladni olcsóbban, ha tudsz rá drágábban vevőt. Ja, hogy nem tudsz rá, csak a szád jár? Hoppá!

2011. jan. 29. 09:18
 59/167 anonim ***** válasza:
58%

"A banknak pedig mi érdeke abban, hogy alacsonyabb áron értékesítse az ingatlant? Semmi! A házad SZERINTED ér 10-et! Ha aztán 4-ér megy el, akkor annyit ért. Hiába szeretnéd azt hinni, hogy többet is megérne. A bank amúgy sem tudja eladni olcsóbban, ha tudsz rá drágábban vevőt. Ja, hogy nem tudsz rá, csak a szád jár? Hoppá!"

A stílus amit képviselsz elég visszataszító!

Ezelőtt 3 évvel nagyságrendekkel rosszabb állapotban a bank értékelte fel 7 millra. Azóta a környék is sokat fejlődött (tesco, stb) és én is felújítottam a házat rendesen. Ha 2 milliót veszített volna az értékéből még akkor is 7 millió.

Ezen a környéken rendesen tartják a házak az értéküket.

2011. jan. 29. 09:37
 60/167 anonim ***** válasza:
21%
Ne papolj itt stilisztikáról, inkább arra adjál értelmes választ, hogy mégis miért adná el a bank 4-ért, ha többet ér!
2011. jan. 29. 10:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!