Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Most mi a helyzet a Frank-hite...

Most mi a helyzet a Frank-hitelesekel?

Figyelt kérdés
Kisegiti őkett állam vagy nem? Hol tart most az árfoléyam? Nekem forint hitelem van szerencsére.... Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 25. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/167 anonim ***** válasza:
12%
Az állam remélem nem segít, az árfolyamért www.xe.com
2011. jan. 26. 00:10
 2/167 anonim ***** válasza:
82%
Elkell keseritselek,kedves jóindulatú első.Valamit muszály kitalálni a kormánynak,mert ennyi ember nem kerülhet az utcára.Neked ez ha tetszik,ha nem.Nagyon remélem,hogy te is kerülsz még szorult helyzetbe,az életed folyamán.
2011. jan. 26. 00:17
 3/167 anonim ***** válasza:
86%
Most 210-215 körül van az árfolyam, az állam eddig semmi érdemleges intézkedést nem hozott a bajba került hitelesek ügyében. Szerintem nem érik fel ésszel a helyzet súlyosságát. Ez nem csak a bajban lévő egyének szempontjából katasztrofális, hanem az egész ország, társadalom szempontjából. Mi lesz itt ha 1.000.000 ember csődbe megy és az utcára kerül? Nem 1.000.000 új munkahely lesz itt, hanem 1.000.000 öngyilkos.
2011. jan. 26. 00:47
 4/167 anonim ***** válasza:
25%
Nem kellett volna felelőtlenül hiteleket felvenni.Mert a többség azt csinálta,hiába is szépítjük.Nem a szomszéd palotája kell hogy legyen a mérv adó,hanem a saját pénztárca.Valóban muszáj segíteniük,de ennek is mi isszuk meg a levét,akiknek nincs semmilyen hitele,mert megint erre megy el majd egy csomó pénz.A mások nagyzási hóbortjára(tisztelet a kivételnek).
2011. jan. 26. 00:49
 5/167 anonim ***** válasza:
80%
Ezzel a felelőtlenséggel nem értek! Bár biztosan van ilyen is, de nem lehet általánosítani.
2011. jan. 26. 00:57
 6/167 anonim ***** válasza:
100%
Nem általánosítottam.Az utolsó megjegyzésem erre utal.
2011. jan. 26. 01:00
 7/167 anonim ***** válasza:
31%

Egyelőre semmi. De őszintén én sem értem, hogy miért mindenki az államtól várja a segítséget. Bocsánat, de ennyi erővel én is vehettem volna nagyobb lakást erőmön felül, hogy majd az állam kifizeti. Meg az egyéb halál felesleges dolgokat.

Nem mellesleg lehetne tenniük is valamit. Egy ismerősöm van, aki nem bírt a hitelével, ő fogta magát és kiment Belgiumba dolgozni. A két gyerekét meg itthon hagyta. Mert képes volt belátni, hogy ő szúrta el, és mivel felnőtt ember, neki kéne helyrehozni.

Miért nem mennek a dolgok után a többiek is? Megoldás van, csak persze kényelmesebb a segélyt várni.

Sajnálom, már nagyon kiborít ez a téma. Eleinte sajnáltam ezeket az embereket, de egyre inkább elszemtelenednek. Már ELVÁRJÁK, hogy az állam segítse meg őket. Kicsit nyuszi viszi a puskát - szaga van.

Tetszettek volna gondolkozni a hitelfelvétel előtt.

2011. jan. 26. 01:13
 8/167 anonim ***** válasza:
71%
Köszi az utolsónak.Nem csak én látom így végre.
2011. jan. 26. 01:15
 9/167 anonim válasza:
87%
Akik már felvették, azokkal nem sokat lehet tenni. A baj az, hogy a kormány nem tesz semmit az ellen, hogy MEGELŐZZE a hasonló eseményeket. Pl törvényben rögzíteni a maximális kamatot, vagy egy időre befagyasztani az egész deviza alapú hitelfelvételt. Persze tudom, ez hülyeség, és nagyon csúnya dolog lenne, mert akkor a gazdag kevésbé tudná kizsákmányolni a szegényt, és az ilyesmi egy eu-s országban nem engedhető meg.
2011. jan. 26. 01:24
 10/167 anonim ***** válasza:
79%
Megint ez a gazdag kizsákmányolja a szegényt duma.Mondjuk ha csak a bankokra gondoltál,akkor jogos.Más esetben nem biztos.
2011. jan. 26. 01:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!