Most mi a helyzet a Frank-hitelesekel?
Egyelőre semmi. De őszintén én sem értem, hogy miért mindenki az államtól várja a segítséget. Bocsánat, de ennyi erővel én is vehettem volna nagyobb lakást erőmön felül, hogy majd az állam kifizeti. Meg az egyéb halál felesleges dolgokat.
Nem mellesleg lehetne tenniük is valamit. Egy ismerősöm van, aki nem bírt a hitelével, ő fogta magát és kiment Belgiumba dolgozni. A két gyerekét meg itthon hagyta. Mert képes volt belátni, hogy ő szúrta el, és mivel felnőtt ember, neki kéne helyrehozni.
Miért nem mennek a dolgok után a többiek is? Megoldás van, csak persze kényelmesebb a segélyt várni.
Sajnálom, már nagyon kiborít ez a téma. Eleinte sajnáltam ezeket az embereket, de egyre inkább elszemtelenednek. Már ELVÁRJÁK, hogy az állam segítse meg őket. Kicsit nyuszi viszi a puskát - szaga van.
Tetszettek volna gondolkozni a hitelfelvétel előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!