Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Most mi a helyzet a Frank-hite...

Most mi a helyzet a Frank-hitelesekel?

Figyelt kérdés
Kisegiti őkett állam vagy nem? Hol tart most az árfoléyam? Nekem forint hitelem van szerencsére.... Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 25. 23:28
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/167 A kérdező kommentje:
igaza van az utolsónak
2011. febr. 1. 21:04
 92/167 anonim ***** válasza:
20%

"11.20.nak Persze,neked ez a luxus életed,kizárólag a szerencsédnek köszönhető.Te ezt úgy érted el,hogy soha más pénzét nem használtad,kizárólag a két kezed munkájából teremtettél elő mindent.Ne viccelj már......"

Pedig elhiheted, hogy SOHA egy forint hitelünk nem volt, és igen, mindent a két kezünk munkájával teremtettünk elő.Az a szánalmas, ha valaki ezt viccnek hiszi, hogy lehet munkával is haladni szépen, nem csak azzal, ha hitelért kuncsorgok a bankoknál.

És ezért, mert nincsen hitelünk, nyugodtan fekszünk, nyugodtan kelünk, nem készít ki az ideg, hogy mikor árverezik el a házunkat, mikor tiltják le a jövedelmünket, mikor jön a végrehajtó, nem zaklatnak a behajtó cégek, stb.stb.

Igen, így is lehet élni.És ha hiszed, ha nem, nem vicceltem....

2011. febr. 2. 08:54
 93/167 anonim ***** válasza:
53%

"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:54" Azt hittem csak én vagyok eddig itt aki ugyanezt írja le amit most te. Nekem is voltak néhol ilyen reagálásaim azzal kapcsolatban hogy igenis lehet az ember gazdag tudással,munkával is,ha akar,meg ha van egy pici szerencséje,mert valamilyen szinten arra is szükség van,legalábbis az elején. Ne aggódj,engem is csak lehurrogtak a legtöbbször. Itt az a jó ember aki panaszkodni tud csak. Ezért sem jut az ország előbbre. Üdvözöllek a fórumon.

2011. febr. 2. 13:10
 94/167 anonim ***** válasza:
49%
Köszi utolsó! Már kezdtem azt hinni, hogy valami súlyos vétséget követek el, hogy nincsen hitelem.
2011. febr. 2. 15:44
 95/167 anonim ***** válasza:
49%
Nem. A lakosság nagyobbik részének nincs hitele. Nem kuriózum ez.
2011. febr. 2. 15:57
 96/167 anonim válasza:
69%

De van. Tévedsz. Olvasd el a híradásokat, hogy mennyi embernek van.

Frankhiteles vagyok és tudom fizetni a törlesztőmet.

DE!

Amikor a hitel felvétele mellett döntöttem ( 40 évesen) három gyermekkel , úgy gondoltam elértem azt a kort, hogy önáll családi házunk legyen, de nem volt meg rá a teljes összeg. Tudod, bérből és fizetésből élők vagyunk.Tehát hitelt vettünk fel, mert a hitelt erre találták ki. Arra, hogyha nincs meg a pénzed mondjuk a házra és a magyar emberek többségének nincs meg egy összegben a pénze, akkor azt a hitel kipótolja.

A frank hitel volt a legjobb kondíciós. SŐT!! Most is az, bármennyire hangoztatják az eurót, vagy a forintot. Ez tény. a tények pedig makacs dolgok.

Az, hogy a világ gazdasági helyzetének összkörülményei így alakultak , ez szívás, de a hitelezés intézménye ettől még jó. Egy nagyon szerencsétlen gazdasági állapot ezt most átírta.

Nem érzem magam sem felelőtlennek, sem hülyének. Ja és nem keverem össze a dolgokat, hanem próbálom helyén kezelni.

Egyébként lenne egy fogadásom rá, hogy most nagyon sok szerencsétlen család , gyermek , feleség, apa tönkremenetelét követően a helyzet 4 év múlva rendeződni fog.

Csakhogy addig sokan rámmennek...

mindenki, aki nem ku....va okosnak tartja magát , mert nem vett fel hitelt, örüljön szépen a fotelben, aztán majd ha ő lesz szutyok helyzetben, merthogy lehet, -

majd megvigasztalják itt a fórumon jóindulatú überokos honfitársai.

2011. febr. 2. 20:13
 97/167 anonim ***** válasza:
0%

"mindenki, aki nem ku....va okosnak tartja magát , mert nem vett fel hitelt, örüljön szépen a fotelben, aztán majd ha ő lesz szutyok helyzetben, merthogy lehet, -

majd megvigasztalják itt a fórumon jóindulatú überokos honfitársai." Nem kell ezen is összeveszni,mint lassan már mindenen. Semmi rosszindulat nincs bennem attól,hogy hitel nélkül is jól élek a munkámból. Semmi baj nincs azzal sem,akik normálisan vettek fel lakáshitelt,és törlesztik. Nekem is van két fiam,és 45 éves vagyok,és 35 éves koromra megalapoztam a jövőnket,és ne haragudj kedves reagáló,de én olyan anyagi háttérrel rendelkezem,hogy minden rosszindulatod ellenére sem kerülök már bajba,történjen bármi is. Neked is ezt kívánom.

2011. febr. 2. 20:52
 98/167 anonim ***** válasza:
0%

Igen, sok embernek van, de a lakosság nagyobbik részének nincs. A mintát lehetőleg ne kizárólag a frissházas kisgyerekes 25-35 éves korosztályból vedd!

Fogy a népesség, ezért a rendelkezésre álló ingatlan-tömeg egyre kevesebb kézbe kerül.. Úgyis mondhatjuk, hogy átlagosan mindenki örököl minimum egy fél lakást v. házat. A (házas)társával együtt a két fél már egy egész.. Így azt csak felújítani, karbantartani kell.. Tudom, nem kell a hőzöngés, van, aki nem örököl. De van olyan, aki többet is örököl, azért írtam, hogy átlagosan! Hitelre már emiatt sem lenne feltétlen szükség...

2011. febr. 2. 21:21
 99/167 anonim ***** válasza:
100%
Aki az mellet döntött,hogy hitelt vesz fel,valószinüleg alapos oka volt.Feltételezem sem zsiros állása,sem jó módú szülei,sem dübörgő vállalkozása,nem volt.Valami miatt fel kellett venni azt a hitelt nem?Nyilvánvaló,hogy akinek nincs rá szüksége,a bank közelébe sem megy,hitelt kérni.De az elfogadhatatlan,hogy azért mert nektek minden "happy",itt a fórumon kioktató negativ hozzászólásokat irtok.Akkor mi hitelesek is mondhatnánk,hogy várjátok csak ki a végét,lehet,hogy 10-15 év múlva,se vállalkozásod,se házad,se pénzed nem fog maradni.Majd a kormány elintézi,hogy úgy legyen.Addigra viszont már mi dőlünk nyugodtan végig, a fotelban.....
2011. febr. 2. 23:26
 100/167 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Jó lett a kérdés. Sokakat foglalkoztat, és nagyon különbözőek a vélemények. Szerintem áprilisban újra írd ki! Jómagam a frankhitelesek tábora mellett állok, szerencsére még nem jutottam bajba, de ez nem jelenti azt, hogy még nem kerülhetek bele.
2011. febr. 3. 08:30
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!