Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Most mi a helyzet a Frank-hite...

Most mi a helyzet a Frank-hitelesekel?

Figyelt kérdés
Kisegiti őkett állam vagy nem? Hol tart most az árfoléyam? Nekem forint hitelem van szerencsére.... Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 25. 23:28
 141/167 anonim ***** válasza:
81%
66%nak Elsősorban hülye te vagy, ahogy olvasom a válaszodat.Úgy tombolsz itt a fórumon,mintha személy szerint neked kellene megoldani a jelzálog hitelesek problémáit."Könnyen vagy jóindulatu,ha pénzedbe nemkerül"irod..Miért,neked idáig mennyi károd származott ebből?Valaki kötelezett,hogy fizessél be X összeget,erre a célra?Te nem veszed észre,hogy TE beszélsz hülyeségeket?Vagy a befizetett adódat siratod ennyire?Gondolod a te befizetett adód fogja ezt a gondot megoldani?Még ha jó adófizető vagy akkor is,a te pénzed lesz a megoldás?És még valami:Én is fizetek adót,ezzel szemben pont le@arom mit csinálnak vele.Hogy a politikusok mennek rajta nyaralni,vagy a kissebbségi családoknak adják oda segélyként,netán felesleges épitkezésekbe folyik bele amit az állam finansziroz.Nem érdekel,mert úgy sem tehetek ellene semmit.De,ha választhatnék,inkább a bajba jutott hiteleseknek adnám,hogy ne kerüljenek az utcára.Egyszóval "te ne legyél hülye"
2011. febr. 4. 09:06
 142/167 anonim ***** válasza:
91%
Jól beszél az előttem szóló, illetve ír. Már többször le lett vezetve, hogy akit kisegít(ene) az állam az nem fog megtollasodni, ugyanolyan grízbe marad, csak tető lesz a feje felett, és nem a rózsadombi félére gondolok. És lehet élete végéig tiltják a fizetése X százalékát. "Lassan vérszemet kapok, annyira irigylésre méltó kilátások."
2011. febr. 4. 09:14
 143/167 anonim ***** válasza:
82%
Neked aztán vannak ötleteid a lakásgondokat illetően,kedves 66%.os fórumozó.A"koszos romák"mint ahogy irod,az önkormányzat által biztositott lakásokban laknak,és ezért egy fillért sem fizettek.Ők azért laknak ennyien egy lakásban,mert esélyük sincs a hitelfelvételre,biztositék hiányában.Ezzel szemben vannak "koszos romák"akik olyan házakban laknak,hogy te álmodni sem mernél olyanról!De ne kanyarodjunk el a témától.Ha egy családnak bedől a hitele,és tegyük fel kifizetett már többmillió forintot,ennek ellenére elárverezik az otthonát,a pénzt a bank leszedi,és a család még mindig tartozik,akkor szerinted ez igy rendben van? Ha egy kicsit utána számolnál,a dühöngés helyett,akkor rájönnél,hogy ez igy nem korrekt.Szerinted egy behitelezett,40nm-es lakást(tegyük fel)mennyiért lehet eladni?Maximum 8 millióért.Ebből még a bank leveszi,a részét,mindenféle költségekre hivatkozva,igy a delikvensünk kilép a "buliból"mint földönfutó.Igaz,fizette évekig,igaz levették megemelt törlesztővel kiszámolva,de még ő a szemét nem?Az ilyenek szemében mint te vagy.Egyébként valóban ellenszenves a stilusod,és szemtelen.
2011. febr. 4. 10:52
 144/167 anonim ***** válasza:
Látom a 66%nak a sértegető válaszai miatt törölték az én válaszomat is.Elnézést a fórumozóktól,de nem szeretem ha nyilvánosan lehülyéznek.Elég szomorú,hogy vannak ilyen emberek akik a szerencsétlen sorsú családok utcára kerülése mellett élharcosok.
2011. febr. 4. 11:03
 145/167 A kérdező kommentje:
Szia! Mikor irtad a válaszod? Én nem vettem észre, hogy bármit is töröltek volna...
2011. febr. 4. 11:14
 146/167 anonim ***** válasza:
59%

"88%nak Teljesen feleslegesen győzködöd,a "szupergazdag"fórumozót.Szánalmas dolog,hogy egy ember ennyire gonosz tud lenni,a szerencsétlenekkel szemben.Ugyanakkor majdnem hogy dicsekszik,a pénzével.Az ilyenektől a gyomrom felfordul,de komolyan.Ennyi rosszindulatot,rég olvastam a fórumon,ami ebből az emberből folyik.Csak megnyugtatásképpen közlöm,hogy a ma esti hiradóban szó volt a kilakoltatásokról.Április 15.-e után is a lakásukban fognak maradni,mert senkit nem fognak kitenni az utcára.Remélhetőleg a "gazdag"válaszolónk,nem fog idegösszeomlást kapni."

Ideg összeomlást majd esetleg TE fogsz kapni, amikor visz a bank mindent, a hiteled miatt.Engem ilyen kór nem fenyeget.

Nem értem, hogy miért voltam gonosz, de ha te annak látod, ám legyen.Dicsekedni sem dicsekedtem, csak közöltem a tényeket.Ez van.

Aki pedig azt írta, hogy akinek pénze van, az nem itt gépelget hanem dolgozik, annak üzenem, hogy megtehetem, hogy az csinálok amit akarok, ha úgy tetszik, egész nap a lábam lógatom, ugyanis itt a főnök(nő) Én vagyok!

2011. febr. 4. 11:19
 147/167 anonim ***** válasza:
26%

"nem szeretem ha nyilvánosan lehülyéznek"

Ne haragudj, de ha a válaszaimból (bármelyikből) azt olvasod ki, hogy örülök más nyomorának, mint ahogyan azt írod, akkor hülye vagy! Nyilvánosan!

Remélem befejezted a személyeskedést, és ahelyett, hogy az én *feltételezett* örömömet vagy gondolataimat írnád le, a sajátoddal foglalkoznál! Válaszolok a kérdésedre, válaszolj az enyémekre! Én eddig is ezt tettem, te csak a saját véleményedet szajkózod, kérdésre nem válaszoltál eddig.

"Ha egy családnak bedől a hitele,és tegyük fel kifizetett már többmillió forintot,ennek ellenére elárverezik az otthonát,a pénzt a bank leszedi,és a család még mindig tartozik,akkor szerinted ez igy rendben van?"

Igen. Ha elértéktelenedő dolgot vett belőle, az alapból nem gond, csak sokat fizet érte. Ha értékálló a vásárolt dolog, de sajnos nem tud fizetni, alapból az sem gond, eladja, és kikerült az adósságból. Ha ez a kettő együtt jelentkezik, akkor van gond. A pillanatnyilag olcsó hitelért, vagyis kedvező feltételekért bevállalta a kockázatot. Ő fizetett kevesebbet, tehát a nyertese csakis ő lehetett az ügyletnek. Szerintem úgy igazságos, ha a vesztese is csak ő lehet.

"Maximum 8 millióért.Ebből még a bank leveszi,a részét,mindenféle költségekre hivatkozva,igy a delikvensünk kilép a "buliból"mint földönfutó.Igaz,fizette évekig,igaz levették megemelt törlesztővel kiszámolva,de még ő a szemét nem?"

Először is jó lenne, ha felhagynál gondolatok számba adásával! Sehol nem írtam, hogy ő a szemét, se semmi hasonlót! Fogd vissza magad, ami a ferdítéseket illeti!

Igen, kilép a buliból mint földönfutó. Sajnos vannak az életben rossz döntések. Aki meggondolatlan hitel helyett albérletet fizetett eddig, az is beletehetett évek alatt milliókat, most ő is földönfutó? Ugyan! A hiteles kockáztatott, bukott. Esélye volt arra, hogy lesz egy lakása, míg más még mindig másnak fizeti a bérletet. Esélye, és nem jött be. Most ott tart, ahol az albérletes, mínusz némi adóssággal a nyakán. Ez az adósság volt a kockáztatás ára.

NEM érzelmi, hanem értelmi, pénzügyi stb. szempontból mennyiben tartod másnak a bukott hitelesek helyzetét az albérletező, de közben hitelből rulettező emberétől? Ha a hitelesnek mentség, hogy nem számolt ekkora kockázattal, akkor a rulettezőnek mentség-e, hogy ő sem számolt ekkora kockázattal? Nem? Felelőtlenebb a rulettező? Miért? Mindkettő hitelből hazardírozott. Mindegyik mostantól csak albérletben lakhat, mindegyik törlesztheti az adósságát mellette. Mi a különbség? Miért véded az egyiket, és nem a másikat?

2011. febr. 4. 11:35
 148/167 anonim ***** válasza:
90%
72%-os 11.19.es Lehet most már tombolni is fogsz,de a bank semmimet sem fog elvinni,mert fizetem.Eltudom képzelni,a beosztottjaid mennyire szerethetnek......uram isten.
2011. febr. 4. 12:03
 149/167 anonim ***** válasza:
0%
Tombolni?Miért tombolnék?Csak nevetni tudok az ilyeneken:))))))))))))))
2011. febr. 4. 12:06
 150/167 anonim ***** válasza:
66%os Igazad van,elég hülye vagyok,hogy leállok vitatkozni egy ilyen emberrel,aki a szerencsejátékot a lakáshitelhez hasonlitja.Akinek halvány gőze sincs az egészről,és ha van is valamennyi,azt is valahol felületesen olvasta.
2011. febr. 4. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!