Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Most mi a helyzet a Frank-hite...

Most mi a helyzet a Frank-hitelesekel?

Figyelt kérdés
Kisegiti őkett állam vagy nem? Hol tart most az árfoléyam? Nekem forint hitelem van szerencsére.... Köszönöm a válaszokat!
2011. jan. 25. 23:28
 151/167 anonim ***** válasza:
72%

"A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:06" Olvasd el légy szíves mit írtam ma 00:26 -kor én, a Dollárpapa, aki szintén komoly vezető és gazdag ember, és fogd vissza magad egy kicsit. Mi élvezeted van ebben a nagyképűségben? Hozzám képest nem volnál sehol, sem anyagiakban, sem tudásban, én 40 embernek fizetek havonta több mint 150 ezer nettót, mégsem bunkóskodok itt azokkal akik nem tehetnek arról hogy eladósodtak. Aki tehet róla azt én sem sajnálom, de nem mindenki ilyen. Egy főnöknek meg pont nem a lábát kellene lógatnia, hanem fejleszteni és alkotni, hogy mindig az élen járjon. Ha tényleg az vagy ezt tudhatnád, hacsak nem abból áll a nagy tudásod hogy valamit megveszel ezer forintért utána meg eladod 10 000 ft-ért. Ehhez tényleg nem kell dolgozni, meg ész sem kötelező.

2011. febr. 4. 12:25
 152/167 anonim ***** válasza:
0%

Álljunk meg egy szóra!Itt több 72%-os van, én vagyok a "szupergazdag" utálatos, de neked 66%-os még egy kommentet sem írtam.

Láblógatásról meg annyit, hogy azt írtam: megtehetem, nem azt, hogy meg is teszem.Ha semmit nem csinálnék, nem ott tartanék ahol most.

2011. febr. 4. 12:31
 153/167 anonim ***** válasza:
Meg az 54%-nak sem!
2011. febr. 4. 12:34
 154/167 anonim ***** válasza:
0%

"Igazad van,elég hülye vagyok,hogy leállok vitatkozni egy ilyen emberrel"

:D Na, megvan a végső "érved"..:) Gratulálok!

2011. febr. 4. 12:39
 155/167 anonim ***** válasza:
100%
szánalmas vagy 66%os
2011. febr. 4. 16:00
 156/167 anonim ***** válasza:
49%
Ezzel egészíted ki az előző, információkban amúgy is gazdag hozzászólásodat? :) Köszi, ebből sokat megtudtunk. Ha másról nem, hát rólad.. Imádom, amikor így van vége egy "vitának". Tisztázza az erőviszonyokat. ;)
2011. febr. 4. 16:25
 157/167 anonim ***** válasza:
Unlak 66%-os,ugye ez nem baj?
2011. febr. 4. 16:32
 158/167 anonim ***** válasza:
Akkor nem válaszolgatnál ilyen értelmetlenségeket. Mivel mégis megteszed, ez arra utal, hogy ezzel csak eltereled a figyelmet, arról, hogy nem tudsz érdemben válaszolni a kérdésre. De egyébként nem baj..
2011. febr. 4. 17:29
 159/167 anonim ***** válasza:

Mellesleg, idézet a napokból: „Porig égetjük a házunkat. A banké nem lesz, az biztos”

:D Ez mekkora buta egy társaság már?!? Az nem jutott el az agyukig, hogy részben pont a lakás elértéktelenedése miatt kerültek szarba, most tovább rontanák a helyzetet?!?

Tudom, az indulat beszél csak belőlük, belőletek. De ez akkor is butaság. Kb. annyira, mint a "ne az emberekkel fizettessék meg!" című szlogen.

2011. febr. 4. 18:00
 160/167 anonim ***** válasza:
"Meg az 54%-nak sem!" Velem mi van? Bocs,nem egészen értem.
2011. febr. 4. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!