Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tennél ha azt mondanám...

Mit tennél ha azt mondanám hogy garantálom, hogy a bitcoin négy év múlva tízszer annyit fog érni mint most?

Figyelt kérdés
okt. 31. 22:25
 171/174 anonim ***** válasza:
Volt már hasonló kérdése a kérdezőnek, szerintem nem is egy. Az összes ilyennél a garancia fogalmán lovagol, ez valami mánia lehet nála. Ne etessétek, direkt azért írja ki ezeket a kérdéseket, hogy kötekedhessen minden válaszolóval. Ez valamiféle örömforrást jelent számára.
nov. 12. 08:56
 172/174 anonim ***** válasza:
Engem érdekel úgyhogy csak a magad nevében beszélj
nov. 12. 09:59
 173/174 nb2019 ***** válasza:
40%

Egyébként nagyon egyszerű a kérdés, csak mind (én is) túlgondoltuk.

A kérdés: Mit tennél ha azt mondanám hogy garantálom, hogy a bitcoin négy év múlva tízszer annyit fog érni mint most?

A helyes válasz: semmit. Olyat állít a kérdés, amit nem tud garantálni, hisz nem mindenható, hogy ismerje a BTC "piaci" folyamatait 4 évre előre. Azt persze lehet garantálni, hogy nem bukik valaki ha BTC-be fektet (eddig erről beszélgettünk) de a kérdés nem erről szól, ez nem a BTC értéke.

nov. 12. 20:02
 174/174 anonim ***** válasza:
28%
Híbás okfejtes mert a tesco se azt garantálja hogy a fúrógép nem fog elrombolni mikor garanciáltad rá.
nov. 12. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!