Érdemes még most bitcoint (vagy más kriptovalutát) venni?
Azt olvastam, hogy Trump be fogja jelenteni, hogy nagyobb kriptovaluta tartalékot fog létrehozni diverzifikálva a más tartalékokat (arany, külföldi deviza) és emiatt a bitcoin ki fog lőni?
Az lenne a kérdésem, hogy még érdemes ebből venni vagy már lecsúsztam a nagy kaszálásról?
Minden tőzsdei terméket, beleértve a kriptodevizákat is, akkor kell vásárolni amikor a charton vételi jelet látsz, s akkor kell eladni, amikor eladási jelet látsz. Sok éves tőzsdei tapasztalat, hogy az árfolyam teljesen független attól, hogy milyen hírek jelennek meg. (Az árfolyam a leggyakrabban már előre beárazza az ilyen híreket, sőt olyan is előfordul, hogy bár a hír jó, az árfolyam esik és fordítva.)
Szóval figyeld a chartot, s vételi jel megjelenése esetén vásárolj! Vagy adj el/shortolj, ha eladási jelet látsz!
igen már lecsúsztál róla. Most ~62000 körül mozog az árfolyam, ha veszel is valamennyit és csináljon az árfolyam 10x-et, akkor a tőkéd max 10szereződni fog.
Míg, ha akkor száltál volna be, mikor fillérekért, 1-2$-ért lehetett venni, akkor 62000szereződött a tőkéd.
na most 10x vagy 62000x az nem ugyanaz.
2, ezt a csengőhangot állítsd be magadnak a jeleid megszületésére: [link]
Szinte látom magam előtt, ahogy ülsz a sötét szobádban a chartokat fürkészve, majd egyszer csak betlehemi csillagként felragyog A Jel. Az aranyszínű fényben hunyorogva elmosolyodsz miközben a háttérben felcsendülnek az Ace of Base legendás taktusai
Hatos, lövésed sincs a tőzsdéről, és most azt hitted hogy valami nagyot mondtál.
Nevetséges vagy.
"Érdemes még most bitcoint (vagy más kriptovalutát) venni?"
Rövidtáv (spekuláció) vagy hosszútáv (befektetés)?
Rövidtávon valóban az árfolyam vagy forgalom vételi jeleit érdemes figyelni, ahogy 2-es írta. A hírek, pl. mit mond Trump, nem megbízhatóak. Sokszor az ellentétes hatást fejtik ki.
Hosszú távon szerintem a bitcoint az jellemzi, hogy fizetőeszközként több a kára, mint a haszna. A gyakorlatban semmire sem jó. Viszont divatba jött, mint vagyonfelhalmozási közeg. Mint az arany. A napokban valahol olvastam , hogy a bitcoin összérteke több ezerszer kevesebb, mint az aranyban fekvő pénzek. Ha a hosszútávú befektetések tovább folytatják a bitcoinba vagy ethereumba áramlást, akkor az árfolyamemelekedési trend megmaradhat.
Ugyanarról van szó. :-)
A sokat emlegetett "victory módszer" a vételi és eladási jelek keresésének, vagyis az ún. technikai elemzésnek egy változata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!