Érdemes még most bitcoint (vagy más kriptovalutát) venni?
Azt olvastam, hogy Trump be fogja jelenteni, hogy nagyobb kriptovaluta tartalékot fog létrehozni diverzifikálva a más tartalékokat (arany, külföldi deviza) és emiatt a bitcoin ki fog lőni?
Az lenne a kérdésem, hogy még érdemes ebből venni vagy már lecsúsztam a nagy kaszálásról?
"Az eddig született válaszok közül egyébként könnyen ki lehet olvasni azt, hogy mit érdemes tenni a bitcoinnal kapcsolatban."
Elárulod kérlek a választ? Hogy én is megértsem a lényeget, hogy most érdemes-e venni vagy sem.
Alakul a buli.
Még néhány napnyi esés, s 22000 $ környékén vételre érett lesz a bitcoin.
Na pajtikám, nem voltál túl okos :DDD
26
Várd ki a végét!
Még nem tartunk ott.
Ám, el fog jönni, ne aggódj!
20.04
Mi változott?
Jelenleg is tart a márciusi csúcs korrekciója, tehát március óta eső trend van. Azt meg még nem tudjuk, hogy hol van a vége. Simán lehet 22 000-nél is, hisz ott van az emelkedő trendvonal. Persze, nem holnap fog odaérni, minimum néhány hét, de akár több hónap is lehet. Afelől meg senkinek ne legyen kétsége, hogy fogja még érinteni azt a trendvonalat a bitcoin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!