Mit tennél ha azt mondanám hogy garantálom, hogy a bitcoin négy év múlva tízszer annyit fog érni mint most?
Figyelt kérdés
okt. 31. 22:25
141/174 A kérdező kommentje:
*Veszel
nov. 3. 18:22
142/174 anonim válasza:
Figyelj már, ha 900%-ot adsz fixen 4 év múlva, garantáltan.. az azt feltételezi hogy annyi pénzed van már most is mint a tenger.
Fogd magad, az egész összegből vegyél btct aztán örülj 4 év múlva... ehhez miért kellünk mi?
143/174 A kérdező kommentje:
Egy szóval se mondtam hogy ti kelletek nekem.
nov. 3. 18:58
144/174 A kérdező kommentje:
Majd biztos egy rakás troll fog nekem kellenni akiknek egy része még azt se tudja hogy mi az hogy garancia:)))
nov. 3. 19:02
146/174 nb2019 válasza:
Engem azért érdekelne (ha már ilyen szépen letrolloztad a válaszolókat, hiába igyekeztünk többen is értelmesen reagálni) hogy mi volt a célja a kérdés feltételének?
147/174 A kérdező kommentje:
A válaszra voltam kíváncsi.
nov. 3. 22:16
148/174 anonim válasza:
Valami hasznosat is csinálhattál volna helyette. Ennyire dologtalan vagy?
149/174 A kérdező kommentje:
Nekem hasznos lett volna ha lett volna a hasznos válasz.
nov. 4. 20:58
150/174 nb2019 válasza:
És mégis mit tekintenél hasznos válasznak? Megkérdezted meg tennék, és én leírtam. Továbbra sem értem, hogy ha ez neked nem volt hasznos, akkor mi volt a kérdésed valódi célja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!