Mit tennél ha azt mondanám hogy garantálom, hogy a bitcoin négy év múlva tízszer annyit fog érni mint most?
#126: De továbbra sem tudsz semmilyen feltételt, meg ajánlatot kapni, mert az ajánlatot te adtad. Neked azt kell most bizonyítanod, hogy nem a levegőbe beszéltél és a fedezet rendelkezésre áll. Ezt nem akarod megtenni.
Csak nem azért, mert nulla, vagy nevetségesen kicsi ez az összeg?
Megint a fogalmi zavarokba ütköztünk bele. Ha te egy gyakorin feltett kérdést ajánlatnak nézel akkor súlyosabbak a gondok mint elsőre hittem.
Ha úgy gondolod hogy bármit bizonyítani kell itt a gyakorin, akkor továsbi súlyosbodás van.
Hogy fedezetet kell bizonyítani a gyakorin...
Esetleg másoljak be konkrét szerződést és kinyomtatod és aláírod? Mindezt úgy hogy még az ég világon semmi mást nem írt el csak hogy mit kérsz dehogy mit adsz az még fel se merült? Magyarul még nekem kéne azt is kitalálnom hogy mit adsz.
Mi jön még?
Arról én nem tehetek hogy el kellett magyarázni egy olyan szó jelentését aminek bárki önállóan és utána nézhetett volna ha nem tudja.
Persze be tudtam volna nyögni bármit, mint írtam bármit meglehet kérdezni de nem biztos hogy bármire fogtok kapni választ.
Továbbra sincs közötök hozzá hogy másnak milyen üzleteket nyújtok.
Lehet hogy nincsen benne semmi de attól még nem leszek köteles válaszolni olyan kérdésre ami nem egy konkrét szerződésre vonatkozik.
A fedezetnek az összegét többször elmondtam 1 millióra 10 millió 10 millióra 100 millió százmillióra 1 milliárd. Nem is én voltam az aki ezt kiszámolta. Én csak nyugtáztam hogy a matematika törvényeinek megfelel.
Dehogy kinek összesen mennyi tőkével árak rendelkezésére ahhoz ugyanúgy nincs senkinek semmi köze mint ahogy ehhez az az egy ügyhöz mennyi tőkét bocsájtok rendelkezésre.
Hogy is mondtad íreleváns? Nos ez is az, mert abban a pillanatban hogy a rendelkezésre álló tőke egy részét másra használom fel, a maradék már nem annyi lesz mint amit adott pillanatban itt vagy bárhol leírok.
Úgyhogy az égvilágon semmit nem számít az hogy ebben a pillanatban mennyi szabad tőkém van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!