Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tennél ha azt mondanám...

Mit tennél ha azt mondanám hogy garantálom, hogy a bitcoin négy év múlva tízszer annyit fog érni mint most?

Figyelt kérdés
okt. 31. 22:25
 161/174 A kérdező kommentje:
Nem pedig azt hogy nem.:)))))
nov. 6. 08:49
 162/174 anonim ***** válasza:
Jojo politikai pályàt javaslom neked. Félrebeszélésből jeles 😉
nov. 6. 08:55
 163/174 A kérdező kommentje:

Nem, itt az beszél félre, aki azt mondja hogy a garancia az vagy garantál vagy nem.

Meg az is aki azt mondja hogy a hivatalos megfogalmazást kerüljük helyette valaki egyénileg fogalmazza meg a saját véleményét.

nov. 6. 09:13
 164/174 nb2019 ***** válasza:
Kérdező: Tényleg nagyon ügyesen félremagyarázol mindent, nincs értelme folytatni. A garancia az garantál. A kérdés csak az, hogy amire te azt mondod, hogy garantálod, az tényleg garancia-e, vagy csak a szokásos mellébeszélés.
nov. 6. 19:45
 165/174 A kérdező kommentje:
Ez csak annak kérdés aki lusta utána járni.
nov. 6. 23:41
 166/174 anonim ***** válasza:
Jó én is befejeztem. Kérdező sok sikert a tervedhez 😀 Azért remélem nem lesz egy palimadàr sem aki leáll veled üzletelni 😅
nov. 7. 05:37
 167/174 A kérdező kommentje:
Már nemcsak a garanciát nem tudod hogy mi hanem az utána járásáról se tudod hogy mit jelent.
nov. 7. 06:33
 168/174 A kérdező kommentje:
Mondjuk aki arra nem képes hogy megmutassa egy ügyvédnek a szerződést az jobb is ha nem is kezd bele semmi hasonlóba... Mert ugye ott rögtön kiderül hogy palimadár lenne e az illető vagy sem. Így meg csak megy a trollok találgatása...
nov. 7. 19:57
 169/174 anonim ***** válasza:
Ha bíznék a garanciádban, megnézném, hogy van-e 4 éves opciós piaca a bitcoinnak, és vennék (vélhetően nagyon olcsó) opciókat a jelenlegi ár ötszörösére. Ha bejön a 10x, kaszálok, ha nem jön be, akkor meg így jártam, de legalább nem sok pénzt tettem bele.
nov. 11. 13:02
 170/174 anonim ***** válasza:
Te sem érted a grancia fogalmát ugyanis ha nem jön be de garantálva van akkor ugyanúgy nyersz.
nov. 11. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!