Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tennél ha azt mondanám...

Mit tennél ha azt mondanám hogy garantálom, hogy a bitcoin négy év múlva tízszer annyit fog érni mint most?

Figyelt kérdés
okt. 31. 22:25
 151/174 anonim ***** válasza:
Dugd fel magadnak a bitcoint van jobb befektetés is
nov. 5. 06:57
 152/174 A kérdező kommentje:

A mit tennél az ebben az esetben azt jelenti hogy mit adnál érte.

Az hogy milyen módon ellenőriznétek hogy a garancia tényleg az e, az ostovaság mert azt nem nektek kell ellenőrizni hanem egy hozzáértőnek. Pl. ügyvédnek aki a szerződést írja és a nevét adja hozzá hogy az tényleg szerződés legyen.

nov. 5. 08:17
 153/174 nb2019 ***** válasza:

Mit értesz az alatt, hogy mit adnék érte? Semmit nem adnék. Max ha bejött a végén, akkor azt mondanám köszi a tippet.

Ha ezzel foglalkoznál, akkor a feltételek pontos ismeretében lehetne üzletet kötni. Nyilván olyan feltéteketet szabnál, amivel te is jól jársz. Na ehhez kellenek a kérdések.

Azzal nagyon nem tudok egyetérteni, hogy nekem nem kell ellenőrizni, az majd az ügyvéd dolga. Túrót. Az én pénzem megy a vásárra, nekem kell ismerni a feltételeket, és az alapján döntést hozni. Épp ennek a hozzáállásnak is köszönhető a sok átverés, meg a sok devizahitel-károsult: nekik nem kell semmiről tudni, csak aláírni. Hát a nagy francokat. Ha felnőtt ember vagy, akkor a felelősség a tied, ha jól akarsz dönteni, akkor tudni kell a részleteket. Amúgy is, az ügyvéd max azt fogja tanusítani, hogy előtte, szabad akaratomból írtam alá a szerződést, és a szerződés megfelel a jogszabályoknak. (oké, ennek része lehet az MNB engedély.) De az, ha gazdaságilag hülyeséget csinálok-e őt nem érdekli. (Pláne, ha a te ügyvéded és nem az enyém.)

nov. 5. 20:37
 154/174 A kérdező kommentje:

Még mindig nem érted a garanciát az nem azt jelenti hogy bejön vagy nem jön be.

Az oké hogy neked kell ellenőrizni de vajon értesz-e hozzá annyira hogy ezt érdemben meg tudd tenni? Aki a garanciát tippnek hiszi az valószínűleg nem ért hozzá annyira hogy bármit le tudjon vele kapcsolatban ellenőrizni.

Az is sokat elárul hogy úgy gondolod hogy ilyenkor nem kell saját ügyvéd. Én elhiszem hogy jó dolog spórolni, de vajon ilyen esetben tényleg kifizetődő e?

Ügyvéd amúgy arra figyel hogy adott esetben tényleg érvényes legyen a szerződés. Merthogy ha ügyvéd nélkül csinálod akkor könnyen átverhetnek. Főleg téged aki még az alap fogalmakkal sincs tisztában. Én nem tenném így, akkor se, ha magukat a szerződéssel kapcsolatos fogalmakat jól ismerem, mert nincsen jogi végzettségem.

nov. 6. 08:01
 155/174 anonim ***** válasza:
#154 Mi a garancia fogalma? Azt nem fogadom el hogy nézz utána. Te ìrd le sajàt szavaiddal 😉
nov. 6. 08:21
 156/174 A kérdező kommentje:
Na itt kezdődik a probléma hogy elfogadnád valakinek a saját szavait a hivatalos jelentés helyett. Aztán pedig panaszkodsz hogy átvertek.
nov. 6. 08:35
 157/174 A kérdező kommentje:
Hivatalos jelentés helyett saját szavai mindez ügyvéd nélkül és mindenki más hibás hogy átvertek csak te nem
nov. 6. 08:40
 158/174 anonim ***** válasza:
Ennyi köszönöm. Erre voltam kìvàncsi. Pofázni tudsz de nem értesz hozzá.
nov. 6. 08:43
 159/174 anonim ***** válasza:
Amúgy anonim fórumon cagyunk nincs semmi tétje a blődséget ìrsz , nem is üzletelünk csak akkor fény derülne arra hogy azt sem tudod hol kell bekapcsolni
nov. 6. 08:45
 160/174 A kérdező kommentje:

Jó csak itt nem én írok böldséget hanem az aki a garanciáról azt hiszi hogy nem garantál.

Meg te is aki azt hiszi.hogy a garancia az különböző embereknek mást jelent. Meg aki korábban én garanciámról meg te garanciájáról irt. Ezek a böldségek nem az amikor azt írom hogy a garancia azt jelenti hogy garantálnak valamit. :)))

nov. 6. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!