Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tennél ha azt mondanám...

Mit tennél ha azt mondanám hogy garantálom, hogy a bitcoin négy év múlva tízszer annyit fog érni mint most?

Figyelt kérdés
okt. 31. 22:25
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/174 anonim ***** válasza:
#96: Nem érted, hogy az a konkrét szám a kérdés, hogy te mennyit tudsz maximum fedezni?
nov. 3. 11:32
 102/174 A kérdező kommentje:
Ennyit még össze tudok kaparni.
nov. 3. 11:32
 103/174 nb2019 ***** válasza:

99-esre válaszul. Nem érted a felvetést. Nem azt kell kiszámolni, hogy mennyi egy adott számnak a 10-szerese, hanem azt kell megmondoanod, hogy mi az a határ, amíg ezt a biztosítékot vállalni tudod.

Elsőre irrelevánsnak tűnhet, de nem az, ha több emberrel is szeretnél egyszerre üzletelni.

nov. 3. 11:34
 104/174 anonim ***** válasza:
Szerintem még tőkegaranciàt se tudna adni a kérdező nemhigy mondjuk a tìzszeresét.
nov. 3. 11:37
 105/174 anonim ***** válasza:
Egy napbarnított szórkaozik csak itt.
nov. 3. 11:39
 106/174 A kérdező kommentje:

Elsőre irrelevánsnak tűnhet, de nem az, ha több emberrel is szeretnél egyszerre üzletelni.

Ezt én értem, csak nektek nincs közötök másokkal folytatott üzleteimhez.

nov. 3. 11:40
 107/174 anonim ***** válasza:

#106: Ahhoz nincs köze, hogy konkrétan kivel, ahhoz viszont van, hogy összesen a fedezeted mindenkit biztosít-e. A konkrét személyek akkor lesznek érdekesek, amikor benyújták ellened a közös keresetetet majd.

szóval még mindig várjuk mennyi a felső határ

nov. 3. 11:49
 108/174 A kérdező kommentje:

Arról volt szó hogy közjegyzőhöz megy a letét úgyhogy én hozzám nem nyújtotok be semmit hogyha ő lenyúlja a pénzt.

Merthogy a forint a magyar állam, az usa és a komplett euro mellett közjegyzőért se vállalok garanciát.

Ha pedig nem nyúlja le akkor megvan a fedezet.

A többi üzletfelemhez pedig semmi közöttök sincs.

nov. 3. 11:51
 109/174 anonim ***** válasza:

#108: Ha a pénz kp-ban rakod le a közjegyző asztalára, azonban, ha valamilyen pénzeszközben, akkor azzal megvan a lehetőség a visszaélésre.

szóval mekkora az összeg?

nov. 3. 11:56
 110/174 A kérdező kommentje:
Ha megvan a lehetőség a visszaélésre akkor megint nem garanciáról beszélünk. Én pedig csak garanciát adok olyasmit ami nem garancia, olyasmit nem.
nov. 3. 11:57
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!