Mit tennél ha azt mondanám hogy garantálom, hogy a bitcoin négy év múlva tízszer annyit fog érni mint most?
99-esre válaszul. Nem érted a felvetést. Nem azt kell kiszámolni, hogy mennyi egy adott számnak a 10-szerese, hanem azt kell megmondoanod, hogy mi az a határ, amíg ezt a biztosítékot vállalni tudod.
Elsőre irrelevánsnak tűnhet, de nem az, ha több emberrel is szeretnél egyszerre üzletelni.
Elsőre irrelevánsnak tűnhet, de nem az, ha több emberrel is szeretnél egyszerre üzletelni.
Ezt én értem, csak nektek nincs közötök másokkal folytatott üzleteimhez.
#106: Ahhoz nincs köze, hogy konkrétan kivel, ahhoz viszont van, hogy összesen a fedezeted mindenkit biztosít-e. A konkrét személyek akkor lesznek érdekesek, amikor benyújták ellened a közös keresetetet majd.
szóval még mindig várjuk mennyi a felső határ
Arról volt szó hogy közjegyzőhöz megy a letét úgyhogy én hozzám nem nyújtotok be semmit hogyha ő lenyúlja a pénzt.
Merthogy a forint a magyar állam, az usa és a komplett euro mellett közjegyzőért se vállalok garanciát.
Ha pedig nem nyúlja le akkor megvan a fedezet.
A többi üzletfelemhez pedig semmi közöttök sincs.
#108: Ha a pénz kp-ban rakod le a közjegyző asztalára, azonban, ha valamilyen pénzeszközben, akkor azzal megvan a lehetőség a visszaélésre.
szóval mekkora az összeg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!