Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tennél ha azt mondanám...

Mit tennél ha azt mondanám hogy garantálom, hogy a bitcoin négy év múlva tízszer annyit fog érni mint most?

Figyelt kérdés
okt. 31. 22:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/174 anonim ***** válasza:
63%
"A garancia egy önálló fizetési kötelezettség, amiben a pénzügyi intézmény vállalja, hogy szükség szerint az adós helyett teljesíteni fog." Alapból ott kezdődik a gond hogy nem vagy pénzügyi intézmény ìgy nem tudsz garanciàt adni 🤣🤣 Te nem vagy tàjékozott XD
nov. 3. 09:48
 72/174 nb2019 ***** válasza:
64%

Ez nem lehet, meg felőlem.

De ha már itt tartunk, mit értesz az alatt, hogy a Bitcoin 4 év múlva 10x annyit fog érni? Mihez képest? Forint? Euro? Arany? S&P500? Másik crypto?

Ha azt mondod, hogy garantálod, akkor elsőre tőled kérném, hogy mutasd be a garanciáidat. Persze az is egy lehetőség, hogy tőlem várod, hogy határozzam meg mit várok el tőled, de akkor azt kérdezd meg, hogy mi lenne a nekünk elfogadható garancia.

nov. 3. 09:53
 73/174 anonim ***** válasza:
37%
#70: Úgy tűnik a fedezet szót nem ismered. Megkérdezem máshogy. Mi az a pénzeszköz, amiből te ki fogod fizetni nekem a 10x hozamot, amit ígérsz, ha mégse jön össze a BTC árfolyam a vágyott szinten? Mert ugye a garanciád azt jelenti, hogy én 4 év múlva 10 annyi pénzhez fogok jutni, mint most berakok, akármi is lesz.
nov. 3. 10:03
 74/174 A kérdező kommentje:

" Mihez képest? Forint? Euro? Arany? S&P500? Másik crypto? "

Magyarországon a forinthoz képest csak hát panaszkodtatok rá.

nov. 3. 10:26
 75/174 A kérdező kommentje:
" hogy mutasd be a garanciáidat. ". Befényképezhetem a forintomat csak nem biztos hogy elégedett leszel vele. Ilyen fotót bárki csinálhat, ez még nem garantál semmit
nov. 3. 10:26
 76/174 A kérdező kommentje:

kérdezd meg, hogy mi lenne a nekünk elfogadható garancia.

Hiszen kérdeztem hogy ha nem jó a forint akkor hogy mi legyen dollár euró arany bab?

nov. 3. 10:27
 77/174 A kérdező kommentje:
73 mondtam hogy forint csak hát nektek nem tetszett. Erre mondtam hogy felőlem lehet bármi is, már amire a forint átváltható.
nov. 3. 10:28
 78/174 A kérdező kommentje:
69 mondom hogy alapból forint.
nov. 3. 10:29
 79/174 anonim ***** válasza:
47%
#77: Tehát neked van annyi FT-od, amit letétbe tudsz helyezni, amennyi az én 10x profitom fedezete lenne? Meg se kérdezted mennyit szánnék a befektetésedre...
nov. 3. 10:33
 80/174 A kérdező kommentje:
Elég nehéz megkérdezni attól aki még nem is válaszolt. Most hogy egy konkrét válaszoló vagy, már meg tudom kérdezni.
nov. 3. 10:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!