Mit tennél ha azt mondanám hogy garantálom, hogy a bitcoin négy év múlva tízszer annyit fog érni mint most?
Figyelt kérdés
okt. 31. 22:25
51/174 anonim válasza:
Egy tradenek ket oldala van, valaki elad valaki vesz...
52/174 anonim válasza:
Egyszerű, adnám a pénzem most neked, hogy fektesd bitcoin-ba majd valamikor, de az ígért 10x hozamból csak 8x adjál most azonnal, a maradék 2x-et pedig meghagyom neked 10 év múlvára. Mivel tuti az üzlet, álljon benne a te tőkéd.
53/174 A kérdező kommentje:
Ha az én tőkém áll benne akkor a haszon is az enyém lesz
nov. 2. 23:06
54/174 anonim válasza:
#53: Így van, a 2x haszon a tiéd a kockázatodért cserébe. A 8x pedig az enyém, mert én adtam neked pénzt a bemondásodra
(Tudom, nonszensz, annyira, mint a kérdés maga)
55/174 A kérdező kommentje:
Kevered a fogalmakat, a garancia nem bemondás, az mást jelent.
nov. 3. 03:21
56/174 A kérdező kommentje:
" én adtam neked pénzt a bemondásodra " pontosabban kérsz pénzt, többszörösen annyit mint amennyit adsz. Ennél eszerűbb az ha a különbözetet megtartom magamnak és téged be se vonlak.
nov. 3. 03:23
57/174 anonim válasza:
A vàlszom: Semmit nem tennék 😃 Mondani bárki bàrmit tud. 😃
58/174 A kérdező kommentje:
Még mindig nem érted a garancia fogalmát, az nem azt jelenti hogy valaki mond valamit...
nov. 3. 07:32
59/174 anonim válasza:
Te nem érted.. Akkor azt mond el milyen formában vàllalsz garanciát arra hogy ìgy lesz? Hmm?
60/174 anonim válasza:
#55: 5 oldalon át fejtegették a többiek, hogy valójában nincs garanciád. Pont azért ajánlok neked a haszonból 20%-ot, hogy a bizonytalan garanciád a te kockázatod legyen. Cserébe megelégedek az ígért hozamod 80%-ával. Ha garanciád valós, akkor ingyen fölöztél 20%-ot, ha nem valós, akkor pedig így vagyok valójában biztosítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!