Mit tennél ha azt mondanám hogy garantálom, hogy a bitcoin négy év múlva tízszer annyit fog érni mint most?
Igen van banki kockázat hiszen a bank csak egy bizonyos összegig garantál, teljes banki csőd, államcsőd háború esetén azt se biztos.
Ha például forintban van a fedezet akkor ugye a forinttal is lehetnek gondok. Állampapír ad némi garanciát, de azért jól tudjuk hogy az sem teljes. Viszont azt egy pillanatig se mondtam hogy például a forintra vagy a magyar államra is adok garanciát. Esetleg dollár alapú garancia alapján magát az usát garantálom az euróról nem is beszélve.
Gyakori az hogy az ügyfél feladja miközben a jogi lehetőségei megvannak.
De azért sok millió forint esetén ritkán szokták feladni.
Ez amit irsz inkább csípcsup ügyekre érvényes vagy pedig olyan ügyre ahol eleve nem is valódi garancia volt hanem csak szöveg.
Ha valaki felelőtlenül, tájékozódás nélkül ir alá szerződést annak megvan a
kockázata.
Értem én, ha valaki spórolni akar az ügyvéd költségén, de biztos hogy megéri?
Bszhatod a jogi lehetőségeidet, ha előtted még százan állnak sorban, és nincs annyi pénze a garanciát vállalónak :DDDDD
Mennyi befektetési alapot, brókert láttunk csődbe menni.. :) Én tudom jól, hova kell rakjam a pénzem, és teljesen jól elvagyok belőle, köszi. Nem kell nekem a 4 év alatt 900% hozam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!