Mit tennél ha azt mondanám hogy garantálom, hogy a bitcoin négy év múlva tízszer annyit fog érni mint most?
Nem szerződni kell a gyakorin, hanem csak az engedélyed számát (ami nem titkos, ha lenne weboldalad azon is fel kellene tüntetni) megadni. Vagy azt képzeled, hogy anélkül bárki komolyan vehet egy ilyen lehetőséget? (Nem, ne tekintsd komolyan vételnek azt, hogy 5 válasz idejét rád áldoztam a vasárnap délelőttömből, amikor amúgy is gép előtt keljek üljek.) Pénzügyi ajánlatot természetesen sem te, sem a neked válaszolók nem adtak, hisz erre a GYK tényleg nem alkalmas, de információkat mindenki gyűjthetett a lehetséges partner komolyan vehetőségéről...
Nézzük miről is van szó: Te megkérdezted, hogy mit tennénk, én pedig megválaszoltam, elkezdtem sorra feltenni azokat a kérdéseket, amiket első körben feltennék. A folyamat megállt, amikor az egyik (számomra fontos) kérdésre nem kaptam választ, így az további lépéseimet csak akkor fogod megtudni, ha azt megválaszolod.
Csak a poén kedvéért akkor már itt hagyom: Pontban 12:00-kor a Google Finance adatai alapján 1 BTC = 25 813 896,07 Ft (62 945,77 € / 68 490,04 $) 4 év múlva találkozzunk ezen kérdés alatt, és lássuk az aktuális árfolyamot.
Úgy látom, már rádunt mindenki, úgyhogy én is dobbantok.
Csak eg yjó tanács a végére.
Amikor így ráfűz a társaság a trollkodásra, és az okosabbak sarokba szorítanak, akkor ne feszülj be, mert befullad a dolog, menj a flow-val tovább és durrants be még nagyobb f/ságokat, vagy hagyd a kérdést elsüllyedni, mert így nagyon szánalmas lesz a vége.
Én nem hiszem hogy a gyakori egy weplap, de attól itt még nem kell feltüntetni.
Hát aki azért veszi komolyan mert a gyakorin leírtam, azt meg én nem veszem komolyan.
Információkat mindenki gyűjthet, úgy ahogy tud akár a gyakorin is.
Szerintem nem válaszolt adnak hogy mit tennél hátha csak az nem számít tettnek, hogy megkérdeznéd ezt a számot a gyakorin.
A további lépéseit megválaszolása azon múlik hogy meg lesz-e itt ez a szám írva hát akkor legfeljebb nem lesz tőled több minden megválaszolva.
Négy év múlva találkozhatunk az aktuális árfolyamnál csak ez azért nem stimmel mert a szerződéskötés napjától számit szerződés pedig ugye nincsen kötve. Tehát inkább a szerződés megkötése után négy évvel kéne találkozni itt, de akkor se lenne túl sok értelme.
132 növelésen értelmilyen befeszülésről van szó, senki se adott tényleges választ nekem pedig el kellett magyaráznom alapfogalmakat. Ez a befeszülés fogalmát se meríti ki.
Raadasul nem is új dolog hogy olyanok adnak a válaszokat akik nem ismerik az alap fogalmakat
"Szerintem nem válaszolt adnak hogy mit tennél hátha csak az nem számít tettnek, hogy megkérdeznéd ezt a számot a gyakorin."
Na ez már tényleg időpazarlás a részemről, de tudom, hogy bár nem anoniman válaszolok, sokszor nehéz visszakeresni mit is írt egy válaszoló, így összeszedem neked:
72-es válaszomban (9:53) rákérdeztem, hogy mihez is viszonyítjuk az érték-növekedést.
86-os válaszomban (11:09) tisztáztam, hogy én mit tartok elfogadható garanciának.
Végül a 116-os válaszban (12:05) jutottunk el az engedélyszám kérdéséhez.
Mivel a kérdést a gyakorin tetted fel, így az én tisztázó kérdéseim is csak ezen a fórumon valósulhattak meg. Ettől még leírja, hogy mit tennék, ha valaki megtalálna egy ilyen gondolattal, és én azt komolyan venném.
Te garantálod?
Aztán te ki vagy bástya?
Ennyit kérdeznék csak. Megmondanád hogy kispista, én meg széttárnám a karjaim mosolyognék egyet és elsétálnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!