Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Most komolyan nem lehet...

Most komolyan nem lehet kiköltözni Amerikába?

Figyelt kérdés

Jövőre befejezem a gimit, kb 12 éves korom óta tervezem, sőt nem is tervezem, TUDOM, hogy én Amerikában fogok élni, dolgozni. Persze sosem gondoltam hogy csak úgy fogom magam és kimegyek, aztán azonnal kapok államolgárságot, de azért amiket most olvasok eléggé elszomorítanak, ilyeneket olvasok, hogy csak akkor kapsz zöldkártyát ha hozzámész amerikai állampolgárhoz, vagy ha mondjuk híres ember vagy, vagy olyan szakmád van [nem leszek híres kutató meg ilyenek szóval erre esély sincs..]

Egyszerűen nehezemre esik felfogni, hogy ennyire lehetetlen lenne elköltözni egy országba. Amiket olvasok azok mind azt jelentik, hogy az USA egy teljesen bezárt ország, ahova beköltözni bizony lehetetlen, mert azért valljuk be nem sokan vagyunk akik pont szerelembe esnek egy amerikaival vagy épp olyan munkánk van stb.. most komolyan ennyire nehéz lesz kijutnom? Nem mintha ez visszatartani, mert én igenis kifogok menni csak sokkal nehezebb lesz mint gondoltam. Most rosszul vagyok.

2011. ápr. 25. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/88 anonim ***** válasza:
76%
Kintről többet lehet nekik segíteni - meg a mai világban teljesen normális, hogy nem egy városban/régióban, országban laknak a gyerekek a szülőkkel. Sőt, nem feltétlen az egymás nyakán lógás az egészséges rokoni kapcsolat :)
2011. máj. 10. 15:39
 82/88 anonim ***** válasza:
82%

Család...na igen...nehéz dolog még ugy is, hogy van internet, skype, e-mail stb....mégsem tudom megölelni megpuszilgatni öket csak jobb esetben évente de inkább mégritkábban. Ez ügyben fel kell kötni a gatyát ha itt akarsz élni...

Viszont ugy van ahogy elöttem leirták.

Innen tudsz nekik segiteni, ott te is csak velük kinlodsz.

Ha itt vagy ök örülnek hogy neked van itt biztos jövöd, ha ott vagy, téged is sajnálnak hogy nincs....

Ha itt vagy ki tudod öket hozni, ha ott vagy nem....

stb....

Én személy szerint akárhogy is nézem, az egyetlen negativuma annak hogy itt élek az az, hogy messze van a családom. De jövöre kihozom az anyukámat és aztán a testvéremet is. Ez is megoldható...

2011. máj. 18. 06:50
 83/88 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem a kérdező már rég eldöntötte hogy ki fog menni. és én is.:)
2011. máj. 22. 21:08
 84/88 anonim ***** válasza:
38%

Ki lehet, csak nem tanácsos, és pont most nem. Egyrészt odakint lenézett bevándorló leszel úgy mint nálunk most az arabok, másrészt nem is fogsz annyit keresni amennyit akarsz (na annyit főleg nem).

"a hungarista emberekkel ne foglalkozz, nekik csak ez a kis porfészek fontos"

És mit gondolsz, te kinek leszel ott fontos abban a nagy porfészekben?

"Ne foglalkozz az irigy, "hunistákkal"....sok ilyen talál meg engem, mindböl árad a rosszindulat és irigység"

Olyan cuki ahogy itt kórusban zengitek ezt az internacionálét :D Na ti nem is fogtok hiányozni, kis önjelölt kozmopoliták. Irigység, ez jó :D a rengeteg ország közül majd pont az USA-ra fogunk irigykedni :D

"nekem ezek a turbóhungarocentrikus díszmajmok vágják ki a biztosítékot. Nekem ezek az idegenek. Nem tetszik a magyar kultúra...stb.stb."

Na az ilyenek a magyar társadalom szégyenei, ezek miatt nézik le külföldön kishazánkat. Majd én is jókat röhögök rajtad amikor ötven cent órabérért takarítasz a nagy amerikai álomvilágodban :D mintha a 8 általánosával odakint kapna egyéb munkát...az is cuki ahogy az USA-ból ugatja a magyarokra hogy felsőbbrendűségi érzésünk van. Ekkora cifra öngólt már rég láttam :D

Egy szuperhatalmat akar összehasonlítani egy 10 milliós országgal, nevetséges...

"Mashol is vannak feltalalok. Max. az tortent volna, hogy nem Neumann neve, hanem valaki mase lenne ott."

És mi akadályozta meg Amerikát abban hogy Neumann Jánostól függetlenül feltalálják a számítógépet? :D csak ellopják Alan Turing masinájának a terveit oszt kész, meg is van, de még erre is képtelenek voltak.

"csak tépjétek tovább a szátokat és próbáljatok meggyőzni nálatok jóval tapasztaltabb és talpraesettebb embereket arról, amiben valójában ti sem hisztek."

Nagyon tapasztalt és talpraesett ember lehet, ha idehaza olyan életképtelen volt hogy ment ki USA-ba mert ott kóbászkából van a kerítés :D Igen, Nikola Tesla kiment 8 centtel és pár tucat tervrajzzal USA-ba, viszont őt párhuzamba állítani veletek komoly sértés őrá nézve...

2015. júl. 1. 04:25
 85/88 anonim válasza:
72%

Hát persze maradj itt!

Ebben az ocsmány porfészekben!

Ott ahol Viktor haverja egyik nap a gázt szereli másik nap meg már milliomos.

Én megértelek.

Ha lenne rá lehetőség én is elmennék.

Amúgy sikerült kijutni?

2016. júl. 7. 10:33
 86/88 anonim ***** válasza:
18%

Persze kimehetsz csak ne lepődj meg ha odakint egy lenézett "white trash" bevándorló leszel, és úgy néznek majd rád, mint Angliában az arabokra. Ugye nem gondoltad, hogy egyből loholnak oda vörös szőnyeggel és teljesítik a kívánságaidat mint a lámpás dzsinik...

Egyesek komolyan azt hiszik, hogy odakint mindenki aranyat szarik és whiskykólát pisál? A többség valamiért azt képzeli, hogy menjünk el Ámerikába, és akkor fúdejólesz.

2016. aug. 16. 02:26
 87/88 anonim ***** válasza:

Ki lehet költözni, csak épp ha ennyi pénzed van rá, akkor már jobban megéri Németbe menni, közelebb is van, és jobban is kijössz anyagilag.

Mellesleg Amerika nem cirkusz, hogy oda két hatosért bárkit beengednek, zöldkártyát kell szerezned, rohangászni a nagykövetségre, kérdőívet kitölteni (esetleg beházasodni), mert úgy fosnak a terroristáktól mint az ördög a tömjéntől, ráadásul még egy valagnyi pénzedbe is kerül.

Ha nem értesz semmihez, akkor odakint se fogsz meggazdagodni, csak tengődsz mosogatásból vagy utcasöprésből, erről szeret mindenki megfeledkezni, azt hiszi, Amerika = Szex és New York, Jóbarátok meg a mindenféle halivúdi baromság, aztán kimegy és nagyot koppan. Pluszban még Cockface Trump is tett róla hogy ne legyen olyan mesés hely az országa...

Az ilyen félkegyelmű ütődöttek hiszik azt hogy Japánban minden manga, meg Songoku meg Szélor mún, meg nindzsa, oszt fel van háborodva, ha kimegy és nem sétálnak anime figurák az utcákon, meg elvárják a 12 óra munkát.

Az meg egyenesen röhej hogy húznak ki USA-ba mint a vadliba, odatermelik a GDP-t, itt meg habzó szájjal fröcskölődnek, hogy de szar hely Magyarország, sok hülye mélymagyar aki ittmarad. Hát bmag mit gondoltatok, nem fog a gazdasági teljesítmény hiányozni itthonról, vagy mi? Mellesleg jó szar melója lehet annak akinek egész USÁ-ig kell mennie, hogy munkát kapjon. "turbohungarocentrikus díszmajmok"...akkor ti meg kozmopolita véglények vagytok. Ment a mínusz.

2018. jan. 18. 04:28
 88/88 anonim ***** válasza:

Trump bácsi tett róla hogy ne menjen az olyan könnyen

mellesleg mióta már Németben és Svájcban is meg lehet keresni ugyanazt a pénzt amit odakint azóta egyszerűbb és olcsóbb is oda kimenni

ráadásul az euró többet is ér a dollárnál, szóval az "Amerika a lehetőségek földje" szlogen már a múlté

az antimagyar fröcskölődő proliknak meg én is nyomtam mínuszt

2018. szept. 13. 03:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!