Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Most komolyan nem lehet...

Most komolyan nem lehet kiköltözni Amerikába?

Figyelt kérdés

Jövőre befejezem a gimit, kb 12 éves korom óta tervezem, sőt nem is tervezem, TUDOM, hogy én Amerikában fogok élni, dolgozni. Persze sosem gondoltam hogy csak úgy fogom magam és kimegyek, aztán azonnal kapok államolgárságot, de azért amiket most olvasok eléggé elszomorítanak, ilyeneket olvasok, hogy csak akkor kapsz zöldkártyát ha hozzámész amerikai állampolgárhoz, vagy ha mondjuk híres ember vagy, vagy olyan szakmád van [nem leszek híres kutató meg ilyenek szóval erre esély sincs..]

Egyszerűen nehezemre esik felfogni, hogy ennyire lehetetlen lenne elköltözni egy országba. Amiket olvasok azok mind azt jelentik, hogy az USA egy teljesen bezárt ország, ahova beköltözni bizony lehetetlen, mert azért valljuk be nem sokan vagyunk akik pont szerelembe esnek egy amerikaival vagy épp olyan munkánk van stb.. most komolyan ennyire nehéz lesz kijutnom? Nem mintha ez visszatartani, mert én igenis kifogok menni csak sokkal nehezebb lesz mint gondoltam. Most rosszul vagyok.

2011. ápr. 25. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
17%

Ez az antimagyar, kapitalista fröcsögés legalább olyan irritáló és szánalmas mint a fölösleges turbómagyarkodás...

Amerika közismerten a világ legostobább nemzete. És ti ilyenekkel akartok közösséget vállalni? :DDD

Tudjátok mit? Menjetek :D oda valók vagytok.

2011. ápr. 27. 12:44
 42/88 anonim ***** válasza:
66%
Én jobboldali vagyok, a turbómagyarkodás ha ezt jelenti, ez vagyok! De sajnos a jobboldaliakat azokkal a hülyékkel azonosítják, akik alul iskolázottak és kukákat gyújtanak fel. Sajnos a média is próbálja így szemléltetni és sikerrel!
2011. ápr. 27. 13:01
 43/88 anonim ***** válasza:
20%

"Amerika közismerten a világ legostobább nemzete."

Már csak a második hely lehet az övé; az első mindig a magyaroknak volt fenntartva :)

2011. ápr. 27. 13:19
 44/88 anonim ***** válasza:
65%

kérlek hasonlítsd össze azt hogy ők hol tartanak és a magyarok hol tartanak. ne gyere azzal hogy 1000x nagyon meg stb. hanem nézd csak azt hogy hogy fejlődik minden lsd. fényreklámok stb.. és itt mivan. a feltételek itt is adottak nyilván nem fognak egy 4-5-6 szintes házra a belvárosban 10-20 fényreklámot (ha már ezt vettem alapul) felrakni de nem látok csak elvétve egyet-kettőt... sorolhatnám még órákig csak fölösleges lenne..úgyérzem nem bírnád felfogni ;)

2011. ápr. 27. 15:52
 45/88 anonim ***** válasza:
24%

Az amerikaiaknak van kb 230éves történelme, nekünk meg több mint 1000éves.

Jah, egyébként ha ennyire nyaljátok az USA seggét, akkor költözzetek kifele!

2011. ápr. 27. 16:07
 46/88 anonim ***** válasza:
66%

Kozismerten? Ha valaki a TV-bol tajekozodik, ne csodalkozzon, ha Magyarorszagrol is ugyanezt teszik.

A tortenelem hosszanak semmi koze ahhoz, hogy egy orszag milyen helyzetben van. Nem tudom, hogy ez a tortenelem hosszaval valo felvagas mire jo.

2011. ápr. 27. 16:16
 47/88 anonim ***** válasza:
31%

15:52, erről annyit hogy Neumann János nélkül még mindig abakusszal számolnának odakünn.

Mellesleg nehogy azt hidd, hogy náluk bármivel is jobban mennek a dolgok! Ott is iszonyú magas a munkanélküliség, ott nincsenek romák, ott négerek vannak, óriási gettók amihez képest a Nyócker vadvirágos mező. A bűnözés és a korrupció óriási méreteket ölt, tele van mindenféle bugyuta szektával az ország, gigászi méreteket ölt a mindenféle szennyezés, és ott is pénzügyi válság van, mint itt. Ezekről természetesen nem beszél a Szex és New York, meg a Miami Vice...

Az viszont igaz, hogy a dollár vásárlóereje jobb, mint a forinté, de abszolút nincs odakint kolbászból a kerítés. Csak tessék, menj ki, és nézd meg magadnak :) Én szóltam...

2011. ápr. 27. 17:31
 48/88 anonim ***** válasza:
12%

"15:52, erről annyit hogy Neumann János nélkül még mindig abakusszal számolnának odakünn."

Mashol is vannak feltalalok. Max. az tortent volna, hogy nem Neumann neve, hanem valaki mase lenne ott.

A tobbivel egyet ertek, pedig itt elek. Itt sem konnyu es nem a feketekkel van a fo problema, hanem a mexikoiakkal. Na ok tenyleg olyanok, mint a ciganyok es csak a sajat "fajtajukhoz" szolnak, es ha veletlenul hozzad is szolniuk kell, akkor azt a sajat nyelvukon teszik.

2011. ápr. 27. 17:35
 49/88 anonim ***** válasza:
75%

"13:19 Úgy a szádba lépnék...

Megadod az e-mail címedet?"

:) Hihetetlen, hogy van egy kérdés Amerikáról, és bármi az; jön egy nagymagyar tábor, és a kérdésre választ nem adva csak szidják meg szapulják. Mi a fenét kerestek az É-Amerika utazás kategóriában?

2011. ápr. 27. 18:46
 50/88 anonim ***** válasza:
74%

kedves kérdező sok sikert! és ne törődj mások véleményével, ha ügyes vagy 100x jobb életed lesz, mint nekik!

komolyan az agyam eldobom! miért vannak itt ilyen emberek? folyton egymást ócsárolják. borzalmas....

én ezért nem szeretek itt élni, ennyit az összetartásról

2011. ápr. 27. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!