Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Virág konzerv első évfordulóra...

Virág konzerv első évfordulóra? Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Bejelentkezve hagyta nálam a mail-jét és megláttam, hogy rendelt egy virág konzervet. Valószínű, hogy évfordulónkra.

Kicsit kiborultam, hisz nem is szeretem az ilyen hülyeséget, pláne nem egy ilyen alkalomra. Miért kell letudnia az első kezébe kerülő valamivel?

2012. ápr. 27. 08:24
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 A kérdező kommentje:

Na megjöttem, bocsássatok meg, hogy eltűntem, de volt 1-2 dolgom, pl. az évforduló.

Valóban nem élünk együtt, mert én még tanulok, így albérletben vagyok, mert túl sok lenne az utazás ide-oda.

Nos, megvolt az ajándékozás. Majd kiugrott a bőréből örömében, mikor meglátta az ajándékát. Édes volt, mint egy kisfiú karácsonykor. :)

A virág konzervet valóban nekem vette. Rákérdeztem, hogy ezt most miért. A válasz valóban egyszerű volt " Nem jutott más az eszembe." Mondtam neki, hogy de én erre is allergiás leszek, ezt tudja jól ő is. a válasz szintén eget rengetően egyszerű: "Jaaa, elfelejtettem, hogy allergiás vagy a gazokra." (szó szerint idéztem!!) Bocsánatot kért és azt mondta, hogy legközelebb figyelni fog, de megbeszéltem vele, hogy legközelebb ne legyen ajándékozás, vegyünk egy olyan dolgot, aminek majd mindketten hasznát vesszük.

Ez a megállapodás. :)

Köszönök minden választ, még az engem becsmérlőket. :)

u.i.: piros konzerves lett, legalább a kedvenc színem :D De amúgy, kövezzetek meg, tényleg irtó csúnya :D

2012. ápr. 29. 11:52
 62/65 A kérdező kommentje:
És persze, aki a virágot szereti. Szeretem én, messziről. De hidd el, az allergia nem pont abban merül ki, hogy hapcizok egyet és megyek tovább... :)
2012. ápr. 29. 11:56
 63/65 anonim ***** válasza:
41%
úristen, nagyon gáz a pasid... marhára szerethet, és odafigyelhet rád, ha elfelejti az ilyen fontos és alapvető dolgokat.
2012. ápr. 29. 12:03
 64/65 anonim ***** válasza:
Amúgy nem azért, de ha tényleg ennyire figyel rád csak, akkor miért vagy vele? Más téren mindent megkapsz csak a figyelmet nem?
2012. ápr. 29. 12:05
 65/65 A kérdező kommentje:
Amúgy ismer, figyel rám és egyéb más dolgokra. Rendes és szeretetre méltó férfi, de ez most engem is totálisan meglepett. Ezért írtam ki a kérdést is..
2012. ápr. 29. 12:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!