Volt olyan párkapcsolatod, ami többéves barátságból váltott át komoly kapcsolattá?
Igen, a férjem :)
Már vagy 7 éve barátok voltunk, amikor "összejöttünk", ez 5 éve volt. Most várjuk az első babánkat :)
Mi 6 éve vagyunk együtt, van egy kislányunk, az esküvőt tervezzük. Soha nem bántam meg egy percig sem, tiszta szívemből szeretem.
Előtte 4 évig voltunk nagyon jóban, nagyon jó barátok voltunk, ennek vége, igazából volt kicsi hiányérzetem kezdetben, hogy elveszítettem egy jó barátot, de nem bánom. Nagyon szeretem.
13 évig voltunk barátok, majd összejöttünk 3 évig együtt voltunk, csúnyán szétváltunk azóta még köszönni sem köszön.
Nem bántam meg azt, hogy vele voltam, csak azt, hogy azóta akárhol összefutunk nem szól hozzám, rám se néz, ha egy szobába kerülünk akkor ő kimegy inkább.Az összes barátnőjét rám uszította, mindenfélének lehordott, holott én soha egy rossz szót nem mondtam rá, pedig volt bennem harag. Mostanra már nem zavar, de az elején elég fura volt ez a viselkedés.
Nekem a jelenlegi kapcsolatom ilyen:) 2 évig nagyon jó barátok voltunk, aztán 1,5 éve együtt vagyunk és nagyon boldogak, szerelmesek.
De anyu és apu is ilyen volt. Apu 19 évesen kezdett dolgozni, abban az időben ismerte meg anyut (7 év van köztük), aztán évekig jó barátok voltak és mikor anyu 20 volt, apu 27 akkor összeházasodtak, majd rá egy évre jöttem én :) Azóta is együtt vannak lassan 24 éve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!