Kezdőoldal » Ünnepek » Egyéb kérdések » Virág konzerv első évfordulóra...

Virág konzerv első évfordulóra? Ez most komoly?

Figyelt kérdés

Bejelentkezve hagyta nálam a mail-jét és megláttam, hogy rendelt egy virág konzervet. Valószínű, hogy évfordulónkra.

Kicsit kiborultam, hisz nem is szeretem az ilyen hülyeséget, pláne nem egy ilyen alkalomra. Miért kell letudnia az első kezébe kerülő valamivel?

2012. ápr. 27. 08:24
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 A kérdező kommentje:
Mint már említettem, magának is meg akarta venni már az órát. :) És nem divatóra. Eléggé technikai bolond a drága és ez az óra pl. azt tudja hogy érintős a kijelzője és lehet vele Tv-t DVD-t és egyéb ilyet irányítani. Meg ha jól tudom, talán még egyes androidos mobilokra is rá tud hangolódni, de nem biztos.
2012. ápr. 27. 09:05
 32/65 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de vitatkozunk itt valamiről, ami lehet, hogy baromság. NEM TUDJUK kinek rendelte a virágkonzervet vagy mi a tököt.

Majd ha átadja neked, akkor mérgelődj. Ne most.

2012. ápr. 27. 09:07
 33/65 anonim ***** válasza:
34%

Hat bocs,de szerintem a 6000 ft os ora is kicsit gagyi kategoria,annyiért lehet egyáltalán működő órát kapni?

Gagyi??? miért mennyit kéne egy órára szánni 15 ezret?

Nekem is kb 6 ezer ft os órám van és a jó kategóriába tartozik....

2012. ápr. 27. 09:08
 34/65 anonim ***** válasza:
100%
Szegény srác, nehéz élete lesz.
2012. ápr. 27. 09:09
 35/65 anonim ***** válasza:
80%

"ez az óra pl. azt tudja hogy érintős a kijelzője és lehet vele Tv-t DVD-t és egyéb ilyet irányítani. Meg ha jól tudom, talán még egyes androidos mobilokra is rá tud hangolódni, de nem biztos."

Mutass nekem egy ilyen órát 6 rugóért :D Nagyon unatkozol mi? Jobbat is kitalálhattál volna drága! :D Mások ezerszer jobb kamu kérdéseket tesznek fel.

2012. ápr. 27. 09:12
 36/65 anonim ***** válasza:
76%
azért egy jó óra 20 ezer feleltt kezdődik. És amiről a kérdező beszél, azok 80 felé. Ha igazi és nem kínai
2012. ápr. 27. 09:14
 37/65 anonim válasza:
100%

Nem lehet, hogy az a virág NEVELÉSI célzatú?

Ne haragudj, de ha véletlenül problémátok lesz, azt hogy fogod viselni. Megőrülsz, vagy megőrjíted a környezetedet?

2012. ápr. 27. 09:14
 38/65 anonim ***** válasza:
100%
Drága, te férjhez menni is csak akkor fogsz, ha egy pasi beéri az első kezébe kerülő valamivel. ;)
2012. ápr. 27. 09:15
 39/65 anonim ***** válasza:
30%

hagyjuk szerintem ezt, hogy az ára alapján próbáljátok megsaccolni mennyire gagyi óra. Én 10 ezer forintért eredeti Guess órát vettem, de külföldön, olyan helyen ahol minden legalább féláron van ha nem olcsóbb. Szóval ha elég ügyes a kérdező, lehet jó órát venni olcsón is.

Kérdező: szerintem ne a virágon keseregj, ez már a következménye valaminek ha te kapod. Pl szerintem egyáltalán nem egészséges dolog, hogy olvasgatjátok egymás emailjeit, beléptek egymás facebookjába. Vagy, hogy valamiért direkt nem vesz neked ékszert pedig arra vágysz, viszont arra meg nem emlékezett, hogy nem bírod a virágokat... beszéljétek meg ezeket a dolgokat mert később csak mégjobban ki fognak jönni.

2012. ápr. 27. 09:17
 40/65 anonim ***** válasza:
38%
én megértelek kérdező! ha tudja, hogy allergiás vagy a virágra, akkor nagyon figyelmetlen dolog ilyen ajándékot venni. és amúgy is egy teljesen értelmetlen és haszontalan ajándék :s lehet lepontozni :)
2012. ápr. 27. 09:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!