Mit gondoltok arról ha anyám minden egyes komoly összeveszésünknél aztmondja hogy szégyenli hogy a lánya vagyok inkb nevelőintézetbe ad?
Azt, hogy ő szégyellhetné magát, hogy anyának merészeli magát nevezni. És te szégyelleheted őt, mert te vagy az, aki szenvedsz a gonoszsága és az önzése miatt, nem pedig fordítva.
Normális anya soha nem fenyeget gyereket ilyen baromságokkal, nem ijesztget, nem szégyenít meg, nem terrorizál, semmilyen formában.
Nagyon sajnállak. :(
utolsó kommentelő:ez ugy szivemütött:/
amugy persze énis tehetek arrol h ijeneket mond d akkoris megvisel..az ember azért néha rászorul a szülői támogatásra:/
Hát nem tudom... az alapján, ahogy sokszor ma a tinik viselkednek (nulla tisztelet, nulla megértés, nulla kompromisszum, mindent akarás, önfejűség), én el tudok képzelni olyan helyzetet, hogy az anya tényleg így érez a gyereke iránt. Az már más kérdés, hogy nem feltétlenül kell kimondani.
Ha én valaha a gyerekemnek ilyet mondanék, annak egyetlen célja lenne: hogy vegye már észre, megengedhetetlenül viselkedik, és nagy fájdalmat okoz. Mondjuk hozzáteszem, ehhez nagy dolgot kell elkövetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!